Buburuze de 2009 in actiune **25**
Raspunsuri - Pagina 10
madyrizi spune:
offf, am reusit sa intru si eu 5 minute.
l-am pregatit pe alex de spital si sper sa ma lase mihaita sa ma culc devreme.
am rezolvat-o oarecum cu zilele de miercuri si joi. nu se da medical pentru copii mai mari de 7 ani 
, asa ca am atins-o pe sefa la coarda sensibila. stiu ca daca zic ceva de copii se topeste, asa ca am fost la ea, i-am zis ca trebuie sa-mi las copilul singur in spital si a cascat okii la mine: cum sa lasi copilul singur? te duci si stai acolo chiar daca stai pe scaun ca eu n-am treaba cu tine
... asa ca-s invoita. am prins-o si in toane f. bune.
eu ii cunosc pe copiii ei de cand erau in clasa I (acum au 23 si 22 de ani), ii aducea la scoala unde lucram si nu-i putea lua la ora 12, asa ca ii lasa la secretariat o ora si noi aveam grija de ei. si mereu isi aminteste de asta...
magarita de doctora nu a vrut sa-mi dea medical pt. ca nu i-am dus nimic si nici n-o sa vada ceva vreodata de la mine chiar daca imi iau fara plata de la serviciu. putea sa-mi dea un medical ca-s teapana de gat si de mijloc, dar n-a vrut ea, asa ca s-o ia gaia.
punctajul lui alex la concurs mi se pare ok. au fost copii de 10 pe linie (de la clasa a V-a) care au luat 10 puncte, asa ca ma gandesc ca e ok. inca n-am vazut baremele.
va 
pe toate si ne auzim peste vreo 2-3 zile.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
ninia spune:
Intru fuguta sa va spun ca am bagat linkul cu poze pe mailu comun! Ma bucur ca v-a placut povestea, asa e, foarte frumos aici perioada asta a anului , insa de Craciun si mai ales de revelion mi-i dor tare, tare de vremurile petrecute in Rom.
Simina eu ma referesm la faptul ca dorm copii de aia e liniste!
Sotu e plecat iar in Olanda toata sapt.
Lali pupam inapoi ,super iti ies ornamentele alea!! Bravoo!Aha deci sa nu-mi pierd speranta ca pana la urma sa vor intelege ei..
Cris bafta sa gasesti ceva pe placul tau!
Am sa pun atunci reteta pe mail, da "va rog aveti putintica rabdare ca am sa fiu ocupata tare in urmatoarele zile. Iarasi am cerere pt 2 torturi , si sper de data asta sa nu ma streseze prea muult gogoasa.Ea numa ce vede fondantul de zahar zicee: "mami aiutaa"!Initial am zis ca nu mai fac pt. altii( prea m-a stresat Elena data trecuta cu ajutatu
) , dar nu pot sa refuz , mai ales ca mai capat experienta..Asa ca tineti pumnii sa nu fierb prea mult ![]()

cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

Am un somn in mine de nu as fi dormit 2 zile
,ma simt obosita..
ana vineri se va duce la dr.,deja zicea aseara ca o doare u pic..sper sa nu fie decat durerie normale din primul trimestru
simina in general ii plac copilasii lu' sora-mea,dar ce nu face ea pentru nepoata-sa![]()
ema da fata..uite si tu primul semn de batranete oficial..o sa fiu matusica![]()
picky multam pentru poze
Incercam eu sa tin pasul pe mess,dar a aparut un client cu o problema mai deosebita si am pierdut oleaca firul
.
Am facut sarmalute si ciorbita de pui,si de ieri ma bate Miru la cap sa-i fac "fidea a lapte"
,asa ca trebuie sa ma conformez azi.Pentru weekend o sa le fac ceva mau usor..o salata de legume cu carne de pui la gratar si poate si o supa de rosii
lali totusi,poate anul acesta o sa apara oleac de scannteie magica de sarbatori,ca au crescut si piticii nostri,iar eu Mirunei ii tot spun de mosul si colinde, si brad cu globuri si limite,si prajiturele cu nuca...Asa ca o sa depinda si de noi cat de tare ne implicam ca sa le transmitem mai departe copiilor traditia care noua ne incanta sufletul cand eram copii.
Multam
,iti dai seama ca sunt in culmea ericirii ca o sa fiu matusica,cu tote ca asta e primul semn de batranete si usor -usior trec de 30 de ani..
sori recunosc ca si eu de multe ori deschid pagina la buburuze ca sa sriu macar un rad in timpul zilei,dar efectiv nu reusesc ca asta e munca
.Cred ca ema se refera la fetele care nu au mai intrat de foarte mult timp sau niciodata si stau in umbra si nici nu au de gand sa ne scrie 2 vorbe
.Ema,corecteaza-ma daca gresesc
.Pana la urma cu ce o sa vina Mosul la razvan?![]()
mady ma bucur ca ai rezolvat cu concediul de la munca
.Nota 10 entru sefa ta si un -10 pentru dr. ta
.dar de ce trebie sa stati internati 2 zile,a tot nu am inteles?
ninia era frumos odata..mai demult,acum craciunul si Revelionul e FAS..Inanite lumea astepta cu nerabdare sa vina sarbatorile de iarna,acum sunt ocupati cu munca peste program,bani putin care poate nici sa cumperi un amarat de brad nu-ti ajung daramite altceva.Sincer,mie imi place mai mult atmosfera de aolo pe care ne-ai spus-o
.Foarte faine pozele cu Mosul, si ce de copii
.Si la gradina zoologica chiar aveti ce vedea
,nu ca la noi..2 lupi,1 urs solitar,2 rate pe care le vad si la bunica la tara si mai stiu eu ce.App. pot sa-i manac eu coditele domnisoarei tale?
Mirunel
terorista 

BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
Poftiti la
!Eu m-am trezit fff greu in dimineata asta!Asa as mai fi dormit
!
De-abia astept week-end-ul!
Mady-bine ca te-a inteles sefa!Multa bafta sa iasa bine analizele!
Virginia-am inteles gresit,ce bine era daca era cum am inteles eu!Intru si eu imediat sa vad pozele!
Spor la facut torturile!
Lali-pe cand ajungeti acasa?F frumoase ornamentele!
Sorina-te inteleg ca nici pe mine nu ma lasa Andu la calculator si tocmai de aceea nu intru in week-end!
Cris-tu ce faci?Sorela?
Ema-nu ai gresit deloc ca ai spus ce ai constatat!Si eu intru de multe ori pe zi sa vad care a mai scris si de multe ori n-am ce citi
!
Va las,ma duc sa mai bag un vogue si o cafea poate poate imi revin si imi vine si cheful de munk!Va pup pe toate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Neata,
Va salut mai intai ca sa nu raman fara baterie la laptop si cu mesaj netrimis!
Eu sunt bucuroasa ca aseara am cumparat carucior la bebelina
sunt tare incantata!
Revin!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
36+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Mady, ne gandim la voi sa fie totul bine si sa nu il streseze pe Alex prea tare spitalul! Ce ma bucur ca te-a invoitsefa ta, ma gandeam eu ca un om n ormal trebuie sa inteleaga, mai ales daca e si mama
Te asteptam cu vesti bune!
Cris, eu sper ca nu sunt ingrijoratoare durerile surorii tale, abia astept sa ne spui vineri ce zice doctorul! Ea e incantata de sarcina?
Simina, ce faci, ai scapat de audit? Multumim de complimente. La fetita nu e problema de ovulatie, zic eu, pt ca la toate eco aparea la fix cu varsta sarcinii, acum in ultima luna a inceput sa ramana in urma, dar cine stie, poate sunt erori de masurare...acum, sanatoasa sa fie! Ma uitam pe o eco de-a lui Vladut de la aceiasi varsta de sarcina unde era estimat cu vreo 200 g mai mare decat fata, si l-am nascut cu 4 kg
, diferenta e ca pe masuratorile pe componenete la majoritatea avea avans de 2 sapt...
Ninia, intru si eu acum sa vad pozele! 
lali, si la fetita mea tot asa e, capul ramas in urma cu aprox 2 sapt... f frumoase ornamentele 
Picky, cum sunteti? esti obosita tare, nu? Offf, te cred, nici nu stiu cum faci fata cu toate, si cu serviciu, casa si fetele... te imbratisez! 
Revin
36+ cu
Eva minunea mea roz
alynta27 spune:
Buna!
Vreau si eu PAROLA de pe picassa va rog!
Cris felicitari surorii! vei fi matusica!
Anna multumesc!
Ninia ce atmosfera faina! Noi uneori uitam sa ne simtim bine si sa uitam de greutati! Si pt mine atmosfera adevarata a Craciunului inseamna comuniunea familiei, dar din pacate s-au pervetit toate...
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Mady ma bucur ca ai gasit o "portita"!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
anna-mama spune:
Alynta, ai PM 
Ninia, acum ma uit la poze
, deja de la prima vreau sa-ti zic ca ma topesc dupa Elena si falcutele ei
Mathias e tare mandru, se vede ca e mai mare, dar si el e f frumos! Iar Mosu seamana destul de bine cu Mos Craciun, ca si culori, asociate cu barba si pletele albe... Hahaha, ce tari sunt si oamenii negri
Super Elena, ce frumos ai imbracat-o! si ce cuminte e! Niste frumosi toti, m-am uitat si la pozele de la zoo 
Eu sunt cu spalatul si alte activitati casnice...de azi se apuca si sotul de zugravit, asa ca o sa avem cateva zile casa intoarsa.
36+ cu
Eva minunea mea roz
emanouela spune:
buna,
am sila cat casa. azi am avut infatisare la divort, el a depus intampinare, adica nu-i place si nu e de acord cu ce am scris in actiune, vrea culpa comuna dar din cauza mea
, cum o fi astaaaa, nu stiu ca nici eu si nici avocata nu stie
....si sa va mai zic o exprimare pe care o are el sau poate avocata lui, dar e semnata de manuta lui haria asa ca scuze nu are....intr-o fraza el vb despre Darius asa...."minorul in varsta de aproximativ 2 ani"....deci Darius are APROXIMATIV 2 ANI

....no comment, deci nici un bax de lamai nu-mi va taia sila si greata. pana acum am scotocit mailuri si am facut raspuns la actiune cu acte doveditoare....pt ca domnul mai zice ca a insistat ca noi sa ne intoarcem in Be si eu, nu nu, uita ca are trimis mailuri, vreo 2, in care striga raspicat ca el nu imi face procura pt Darius, ca ce sa facem noi acoloooo
. nu pot decat sa ma felicit ca am introdus si ordonanta presidentiala, pt ca vad ca divortulllllll de intindeeeee. sper sa mai intru mai pe seara, dupa ce-mi tai greata![]()
va pup
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail