Buburuze de 2009 in actiune **25**
Raspunsuri - Pagina 11
Simina1980 spune:
Ema-f urata exprimarea ptr un tata si mai urat ca nu joaca cinstit adik ca vine cu minciuni de genu'ca nu ai vrut tu sa va intoarceti!Din pacate asa ceva se intampla la divorturi-sper numai ca in cazul tau sa se termine mai repede!
Anna-deci gata zugraviti!Vezi ca nu vine bebelina pana nu e gata tot?Sa aveti spor sa treminati repede!
Alina-ne pui poze
?Ce mai fac copiii?
Virginia-imi place la nebunie de Elena-e o frumoasa cu codite!Mi se pare ca fata seamana cu tine iar baiatul cu tatal lui(cel putin la gropite).Super la zoo mai ales ca ati prins si vreme frumoasa!
Mi s-a facut asa un chef de craciun,de impodobit casa.....de-abia astept sa vina macar 1 dec sa incep sa pun luminite pe la geamuri!Si de-abia astept vacanta si mini concediul pe care mi-l voi lua(sper).
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Ema, sigur avocata ii baga prostii in cap ca spera sa iasa mai ieftin cu partaj si alocatie la copil, dar nu te lasa, nu merita sa cedezi nimic. Auzi ce tupeu, vina comuna, dar mai ales a ta
Va pup si ma gandesc la voi! 
Simina, da, trag tare sa le vad si eu aranjate, ca-mi stau pe creier toate, apoi o sa pot sa ma odihnesc
stiu ca sunt dusa
Aaa, si eu astept Craciunul, dar am asa un stres ca pana atunci trebuie sa mai trec prin momentul nasterii
, mi-ar placea de Craciun sa fim acasa in formul completa, mai ales ca vine si sora mea sa-si cunoasca nepotica! Ce mai face nepotica ta?
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
36+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
ninia spune:
Fetelor va multumesc mult de complimente o sa mi se urce la cap! ![]()
Cris da intr-adevar multe de vazut , insa si pretul de intrare e pe masura , costa 21 euro adult si 17 de copil de la 3 ani in sus, mi se pare destul de mult!Da dupa cum am mai zis de data asta a fost gratuit.
Ana ce ma bucur ca ai luat carut la fata!! pup si mersi de cuvintele frumoase la adresa copiilor.
Simina, Alynta 
Ema n-am cuvinte! 
Va las acuma , as scrie mai multe , insa am multe de facut!
getik1 spune:
buna dimineata dragele mele![]()
eu acu am terminat treburile ca ary in seara asta sa culcat la 23,00 nu stiu ce a avut
.
mady bafta maine la spaital cu baiatu
ema putere multe sa treci peste toate greutatile
anna vezi incet incet rezolvi tot inainte sa vina bebelina
, stai linistita ca mai rau ca la mine nu este cu 2 luni inainte de nastere m-ia zis ca bebelina are retard in crestere era mai mica cu vreo 2 sapt parca fata de eco al lor si cu vreo luna fata de ciclu menstrual
, si acu ia uite catai buburuza sa facut
,smechera si r
simina eu mergelesc de o luna si numai la craciun ma gandesc, dar red ca va fi ff naspa ca vine soacramea pe 18 decembrie si deja are mofturi in cap
. Ce face nepotica ta, sa va traiasca, sa creasca mare si sa aibe parte de tot ce este mai bun.
lavi putere multa sa treci peste toate
ninia frumoasa povestea cu Mos Nicolae, ai niste copii superbi
.
alinta cand vrei vb si iti dau idei pentru ornamenente, ti-am trimis pm
lali superbe ornamentele
deabia astept sa vi acasa.
sorile
bucurate de pui ca tare dor iti era de el.
piky 
cum imi intra minutele te sun sa vorbim
acu am si eu o veste buan pentru mine am vorbit de job si cat de curand cum inchei cu CIC tot pe meseria mea
, ary este bine a scapat de conjuctivita dar mai are multiii muci .
acu inainte sa fug la nani va las http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/ sa va delectati maine la cafea, stiti crititi inainte
gata fug la nani ca doamna coloana da semne ca nu ii place atat stat
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaa
intru doar sa va las 
calda,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

revin mai tarziu ca am la treaba de nu-mi vad capul
Mirunel
terorista 

BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
E o vreme la noi de nu-ti vine sa te ridici din pat insa daca trebuie trebuie.Acum trebuie doar sa mai bag niste cafea sa pot sa vad si eu in jur!
Getik-lasa soacra si bucura-te de familia ta!Ma bucur ca ai rezolvat cu job-ul!
Frumoase ornamentele
!
Anna-pai cu siguranta veti fi cu totii acasa de Craciun-eu estimez ca pana pe 20 o vei cunoaste pe bebelina!
Virginia-gata tortul?Da' chiar ca e scumpa intrarea la zoo!
Cris-multumim de cafea,te asteptam cand mai termini din treaba!
Cred ca voi ma intrebati de nepotelul nou nascut,nu?E bine speram ca azi sa le dea drumul acasa de la spital.A facut un pic icter dar e spre bine!
Nepotica adik fetita sorei mele e o scumpa si ea,mai nou vrea sa se agate si sa se ridice in picioruse.Din pacate nu am vazut-o de cateva zile(desi stau chiar langa mine) insa cand ajung seara acasa nu-mi mai vine sa mai ies-mi-e greu cu copilul imbraca-l dezbraca-l iar ca sa plec fara el nici nu se pune problema.
Gata,ma duc sa mai bag o cafea!Revin mai tarziu!

anna-mama spune:
Getik, felicitari pt job, asta e chiar o veste super! ma bucur ca si Ary e mai bine 
Simina, eu chiar de fata surorii tale te intrebam! Ma gandeam daca sunteti incantati cu o fetita frumoasa in preajma! :) SPer sa-l lase si pe nepotel curand acasa. Andutu e bine? 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
36+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
SoriLea spune:
Salutare si multi pupicei de la noi
Scriu rpd, desi am citit tot, am sa scriu telegrafic ![]()
Noi ne dorim sa treaca cat mai rpd zilele pana pe 21 dec cand soseste tati, ca sa fim toti 3. Razvan imi spune in fiecare zi ca ma iubeste mult si sunt cea mai buna mami 
Mosul o sa-i aduca totusi multe cadouri (desi are o multime, nu ma pot abtine sa nu-i iau) |+ ce-i va mai aduce si tati. Si dulciuli multe, mai ales oua kinder 
Vb ff bn, mai are si cuvinte alambicate, care suna tare haios.
Ex: balena = abena, banana = adana. Nu-l pronunta mereu pe r si l
Ii plac ff mult desenele si le cunoaste de cum apare prima secventa de generic
, eu habar nu am ce incepe daca nu ma uit inainte sa-l pun. Unele chiar mi se pare ca seamana la inceput, dar el le cunoaste. A invatat si multe replici din desene
As mai tot scrie, dar mi-a expirat timpul.
Va pupacesc si va doresc multa sanatate 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Simina1980 spune:
Salutare,
Eu ma simt tare tare rau-ma doare capul,ma ustura ochii si mai am si stari de voma.Cred ca ma paste o raceala.
Anna-am inteles.Sora mea a avut infatisare la tribunal ptr incredintare pe 17 si acum asteapta raspunsul-bine e o formalitate insa imi spunea ca nu va fi linistita pana nu va avea cetificatul de nastere al fetitei cu numele lor.Si da,ai dreptate chiar e o fetita frumoasa si are niste ochi albastri si mari.Sper sa se termine mai repede cu procesul sa pot sa va pun poze.Aaaaa si referitor la proces si emotii imi povestea sora mea ca era la tribunal pe hol o femeie tanara,frumoasa si cu ochii albastri si ca i s-au inmuiat picioarele-in mintea ei o asocia cu mama naturala a fetitei si se gandea ca a venit sa ceara fata.Ori acest lucru este imposibil ptr ca parintii ei nu au fost gasiti si prin urmare nici citati-chiar nu aveau cum sa vina la proces insa sora mea traieste cu spaima ca minunea care a venit in viata ei nu ar putea dura.
S-au externat azi cumnata si cu nepotelul-sa vad daca ma duc in seara asta pe la ei ca nu prea ma simt in stare.
Va las acum!

cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

si azi am o zi plina,dar incerc sa recupez acum de dimineata ca dupa masa nu o sa reusesc..
simina vremea asta urata nu aduce cu ea decat stari de somnolenta..ce as mai dormi si eu..
Eu ce de obicei,cu munca,kinderici care cum vede cate ceva la tv legat de pom si cadouri,cum incepe sa tzopaie in casa si sa strige "Caciun,Caciun"
.Sora-mea merge azi la 13:30 la medic sa vedem ce-i spune.
ana ma bucur ca ati reusit sa luati carucior la bebelina
si noua nu ni-l arati?
Ce sa zic de sarcina sora-mii...e incantat si nu prea.Vrea bebe,dar mai sunt si alti factori care in momentul asta nu-s tocmai ok si e oleaca in balanta.Dar a zis ca orice ar fi,acum o sa pastreze copilul daca la medic azi i se confirma ca e gravidutza
alina multam
.spune-mi rogu-te daca ai primit parola?
ema nu te lasa,la asa oameni nici nu merita s ate intorci din drum sa ii intrebi ce fac
.Auzi la el,ca din vina comuna divortati,dar oleaca mai mult a ta...nu i-ar fi rusine.Mailurile alea nu le pofi folosi impotriva lui la divort?
Iti tin pumnii sa treci mai repede peste acest divort urat sa iti refaci viata atunci cand te simti pregatita
simina la noi pe strada deja avem un vecin aproape care si-a decorat casa cu tub luminos pe afara
.Eu inca ma abtin si pe 1 sau 6 decembrie o sa decor, si apoi aproape de Craciun o sa fac bradul![]()
ana eu zic sa nu te mai gandesti la toate sa le programezi..ia-le ca atare si ai sa vezi ca o sa fie ok,iar Craciunul o sa fie unul minunat,in formatie de 4 
ninia aoleuuuu cam scumpa intrarea la zoo
..dar odata pe am eu zic ca se merita
.
getik da-o incolo de soacra..ea cu ale ei,voi cu ele voare.Ce ti-am mai spus eu tie? Impune limite si reguli..i le spui frumos(fara sa ti se urce tensiunea)si daca calca stramb..ai atinso si gata
.
Superrr,ce fain e globul ala imbracat cu margelute
.
Si nici nu stii ce ma bucur ca s-a rezolvat cu jobul si la tine
ninia chiar asa..si eu vreau sa vad torturile facute,plssssssssssss![]()
![]()

simina asa e,dupa o zi plina si stresanta de la munca,parca nu-ti mai vine decat sa ajungi acasa si sa nu mai scoti nasul afara,nici pana la magazinul din colt.Dar daca intri in concediu,o sa va tot adunati cu piticii si sa vezi ce distractie o sa fie pe capul lor
sori si noi tot cu R si L avem probleme la pronuntie,dar inca sunt prea micuti,iar mie una imi place cand stalceste cuvintele
..ce iese uneori din gura lor e prea tare
.Mai e putin si o sa fiti toti 3 acasa sa va bucurati se sarbatori
[b]simina[/b off,ce ti-e si cu birocratia asta
.O inteleg pe sora ta,numai ea stie prin ce trece pana va avea toate actele in mana si fetita va fi trecuta pe numele lor.Sper ca ziua aia sa fie cat mai aproape
.Matusicoooooo..oficial ai 2 nepotei![]()
Sper ca nu am sarit pe nimeni
.Va pup si fug la treaba ca acus incepe nebunia
Mirunel
terorista 

BAZAR