Buburuze de 2009 in actiune **25**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

bUNA! Am primit parola,multumesc!
Vad ca ati fost la plimbari- bravo fetelor!
Poze nu prea am facut in ultima perioada, dar m-am pus pe treaba!
Mady aiurea ca nu poti pleca in Austria..
Sanatate la bolnaviori!
Getik iti admir creatiile!
Am fost in 2 randuri la MF PT VACCINUL DE 1 AN SI NE-A AMANAT DIN CAUZA MUCILOR. Maine e a 3 a si sper cu noroc~!
David ne face capul calendar cu cate jucarii vrea de la Mosu!
O saptamana buna!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaa

eu deja tastez de jor de mai bine de juma de ora..munca..,dar sa va las totusi calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

sori deci clar a fost o dezamagire totala intalnira de la Auchan..pacat si ana era la fel de dezamagita,si sa stii ca la ce povestiti voi aicea,si eu as fi la fel.
Hi hi, ce tare s-a lipit de excavator
Off,ce zile oribile ai la munca..spor la treaba si sa scapati mai repede de perioada asta in 3 ture
picky testele le-a facut dimineata..dar cat mai e pana maine?.Deci la voi a fost cu parada si toate cela ca sa incante cu adevarat nu numai mici spectatori,ci si pe cei mari.Foarte frumos..mai ales ca Stefi intelege acuma foarte multe,cred ca a fost o reala incantare pentru ea.
Nu suna rau niste vin fiert cu scortisoara
alina tin pumnii ca a 3-a oara sa fie cu noroc.
Daca de data asta scapi usor ca numai David face liste kilometrice..sa te ti bine peste vreo 2 anisori cand toti trei or sa ceara Mosului desaga

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Neataaaaa!
OAAA, Mai fetelor da nu intru 2 zile si am de recuperat nu glumaaa!
Am scapat de stresul cu torturile , Elena iar s-a bagat cat a putut in pasta de zahar .. ca de ea o aiuta pe mami.. Sunt tare mandra de cum mi-au iesit !! Asa ca va servesc cu cate o feliuta!

https://picasaweb.google.com/117827966671376838341/Torturi?authuser=0&authkey=Gv1sRgCL_F5Zj0tIbL0AE&feat=directlink

NOi sambata am fost la un spectacol pt copii. Se organizeaza 1 data pe an , intr-o sala f mare cu toate celebritatile, care aici sunt multee , si fiecare canta si danseaza. A fost supeeeer, si noroc ca am fost inspirata sa iau biletele din timp ( adeca de la incepututl anului) si am stat mai in fata. Copiii nu stiau ce se intampla, ca ii vad numai la tv..Si lui Mathias ii sclipeau ochii I-am dat poze la gradi ca vroia sa arate si la ceilalti copii, dragul de el!
Picky , linkul este acolo, daca nu mai e il mai trimit odata!
Laliiii, draga de tine , mersi muult de complimente , a durat ceva pana sa-mi dau seama ca vin de la tine!! Da niciodata nu e prea tarziu!
Intru mai pe seara sa recuperez, nu va spun ce-i la mine in casa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetelor am ajuns intr-un final sa mai pun si eu mana pe pc, si vad ca ati scris la greu

nu am citit mai nimic ca nu avut cand de vineri sunt in priza, maine fiind ziua mea am avut ieri invitatii doar familia si nasi dar sa umplut casa asta e neam mare , i-am facut poze lu ary si dupamasa le pun sa va vedeti cea mai mica buburuza.

naveta ma omoara plec dimineata la 8si ajun in jur de 10 , iar la pranz plec la 3 si ajung la 5-6 seara cu cez.

acum as mai sta dar fug sa margelesc ca tre sa ma intalnesc azi cu cineva sa ii dau niste fulgi si eu nu i-am facut ca nu avut cand.

pe toata lumea

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Buna! Ninia tortul e opera ta?! Foarte reusi!
Cris multumesc! Cei mici chiar daca nu stiu sa o ceara asteapta dragii de ei!
Cred ca am sa ma orientez la un set pt gatit la fata, ca tare-i mai place sa se joace cu vesela! :)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Vladut doarme si eu am intrat sa va scriu. Am fost azi la doctor de mi-a luat iar secretie din col sa-mi repet analizele. Am si intrabat-o ce si cum despre stafilocolul ala (i-am zis ca m-a stresat toata saptamana ) si mi-a zis sa stau linistita, copilul nu se infesteaza la nastere, daca era sa il ia l-ar fi luat intrauterin, dar la fel de bine cu tratament trece si la el...numai ca ea in continuare crede ca e ceva latent care nu se manifesta si nu are nicio treaba cu copilul. Mi-a zis ca nu se ia, si nici sotul nu l-ar fi laut... am intrebat-o si de ce nu mi-a mai iesit, si mi-a explicat ca este o analiza speciala care nu se face cand le faci pe cele de rutina si ca eventual as mai fi putut sa o fac cand am fost insarcinata cu Vladut (dar doctorul care m-a urmarit la sarcina cu Vladut era prea ocupat cu altele ca sa-mi faca astfel de investigatii [bamg]) Asa ca, m-am mai linistit nitel. Acum merg saptamana viitoare sa vedem rezultatele analizelor si sa-mi faca eco. in schimb azi mi-a verificat colul si este f bine, inchis, domnisoara mea este o ascultatoare si mai sta nitel acolo, ca doar mami nu a terminat treaba Ce sa mai, la mine e casa varza, am avut o problema cu camera bebelusilor, la modul la care trebuia sa se dea doar o mana de vopsea pe pereti doar ca sa se improspateze aerul, si uite cum pana acum s-au dat cam 5 maini si inca nu e gata , nu stiu de ce nu se prinde uniform, am schimbat si vopseaua si instrumentele si tot... Si dupa ce o termina pe asta, urmeaza celalalt dormitor unde e mai complicat ca avem si de finisat si treatat un perete ...
Aaaa, si ce credeti ca m-a intrebat Vladut cand am venit de la doctor? "Mami, a iesit bebe? "

Virginia, am salivat la torturile tale, cred ca sunt super delicioase la cat sunt de frumoase Iar bomboana cea mai dulce e Elena
Getik, abia astept pozele cu Ary! Cum mai sunteti, sanatoase? Si pe mine cel mai tare ma omora timpul petrecut in trafic cand mergeam la serviciu
Sorina, off, imi pare rau ca nu ne-am vazut macar un pic ieri, eu intrebasem cine merge, dar daca nu ai mai apucat sa citesti. Pup Razvanelu
Alynta, off, mucii astia, ce zice doctorul ca nu mai trec? Sper sa reusiti sa faceti si voi vaccinul
Picky, sa stii ca Vladut este foarte precaut, apropos de "buba", parca vad ca cea mica o sa fie o nazdravana. Vladut e "matur" din punctul asta de vedere, intelege cand ii spun ca sunt anumite locuri unde se poate lovi (cum ar fi scaunul de la calculator ca are rotite) si cere mereu ajutor cand e vorba de respectivul lucru (poate intr-un fel il fac prea moale, dar pt mine e mai linistitor sa-l stiu in siguranta) La fel l-am invatat si cu bautul si mancatul, de cate ori vrea sa bea ceva sau sa manance ceva din casa vine si ma intreaba "Mami, mai e buna asta?" Bebelina e bine, si eu sunt bine, nu am mai avut asa dureri ingrijoratoare. Sa stapaniti sanatosi masina, Toyota e o masina f durabila, cred ca ati facut o alegere buna Ce ma bucur ca a fost frumoasa parada si Stefi incantata de ce a vazut, draga de ea! Sanatate multa, cum se mai simte? Mai face febra?

Apropos de Mos Craciun, si eu vrea sa fac cumva sa vina la Vladut Mosul, adica sa-l vada, sa-l atinga, sa-i spuna un cantecel... Ma gandeam sa cumpar un costum de Mos Craciun si sa-l avem de folos pana cresc copiii...Nu va spun, Vladut asa crede ca e ca la desene, ca Mosul bine cu sania si insotit de "Doamna Craciun" , acum, eu de unde sa gasesc si costum de Doamna Craciun

Cris, hai ca maine afla sora ta vestea! Ii doresc sa fie cum isi doreste! Tu ce ai facut, ai muncit si ieri? SI azi de cu zori? Buna ideea cu fratele tau! Eu ma gandeam la socra-miu sa-l imbrac in Mos. Oricum de Craciun o sa fim cu bebelina, deci nu prea plimbabili, asa ca mai bine strangem familia la noi si se bucura si Vladut
Simina, tu ce faci? Andutu? Cum a fost wkd-ul?
Ema???

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 37+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare

Am un copil cu febra peste 39 si inca unul care saliveaza si ii curge nasul (asta cu cursul nasului este la amandoua). Azi nu am dus-o la scoala ci la dadaca, dar dupa ce am venit de la munca a trebuit sa merg cu ele pana la institutia unde e angajata dadaca ca sa o inscriu si pe stefi, ca trebuii si ea sa fie asigurata ...si doar 2 zile pe sapt e deschis, iar azi era ziua cea mai lunga, pana la ora 3. Asa ca le-am carat cu tramvaiul, Stefi mi-a si atipit pe scaun in tram, de imi era mila de ea ..asa ca a avut 2 ratari sa adoarma iar la 4 jumate a cazut franta..Nu vrea sa-mi ia nurofenul, doar de la tacsu, asa ca i-am bagat un supozitor. Acum la 6 avem la doctor programare...cred ca e gatul ca mi-a zis ca o doare acolo si se vede ca-i umflat.

Anna eu zic sa nu te mai chinui cu varuitul, mai ales ca ai dat 5 maini...asa am patit-o noi cu tavanul din livin, de 6 ori a fost varuit ca tot ramaneau urme si nu iesea uniform..si chiar de am fi dat de 10 ori nu ar fi iesit. Lasa-l asa si ai sa vezi ca la urmatoarea zugraveala va fi ok...intai trebuei sa se murdareasca pereti, sa nu mai fie vopseau proaspata, asta ne-a zis cineva..si are dreptate...ca pe o zugraveala mai veche se prinde mai bine decat pe una proaspata..bine si mai tine cont si de calitatea vopselei..Ma bucur ca te-ai mai linistit cu stafilococul si ca nu-i nimic grav. Cum l-ai descris pe Vladut, asa e si Stefi, e ff atenta sa nu se loveasca, se gandeste inainte de a se urca pe ceva (bine ii mai e si frica) daca se intampla sa cada isi protejeaza capul(asa a fost de mica)

Virginia da cui i-ai facut mama torturile? abia astept sa mai creasca si Anna si sa le duc si pe ele la concerte... i-a crescut parul Elenei. tu ce mai faci?

Cris asteptam vesti bune.

Getik spor la margeluit

Alina bafta multa cu vaccinl Mariei...asa si Stefi are lista lunga ptr mosu, dar nu o sa-i luam tot ce vrea

Hai ca am inceput mesajul asta de ore bune. Intre timp am fost si cu fata la doctor si are infectie virala..un gen de gripa ..nu i-a dat antibiotic, doar regulat nurofen si perdolan.

v-am pupat merg sa pun masa
noapte buna

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Anna nu te mai supara! Lasa ca va fi bine!
Picky multa sanatate!
Maria e binisor, dar ne-a amanat iar pe miercuri, sa o vada ca e intr-adevar bine! Daca tot am iesit am mers cu fata prin Lidl la o tura de cumparaturi!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

sara buna
da ano....absent azi, stiu.
de dimineata, pt ca a fost o zi superba am iesit cu pitic afara, pe la 14 am intrat in casa, la 14 si ceva am plecat dupa un colet, am venit, am construit o statie de benzina, cu spalatorie si cafenea le piticului, le-a trimis tatsu in colet, le luasem mai demult si acu a binevoit sa le trimita, dupa m-am pus pe studiu si traduceri de au inceput sa-mi fuga ochii si supaaaaa, la zumba....mai inainte am ajuns, acu cca 1 ora. is asa de obosita de parca am alergat la maraton. maine sper sa fie mai relax

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna seara dragelor asa cum am promis, oau! tre sa scriu undeva ca ma tin de promisiune am pus poze cu Ary :https://picasaweb.google.com/102347085797853723665/November292011?authkey=Gv1sRgCKPcrdaB94rSdw#

ary este bine sanatoasa merge la gradi doar ca noaptea se trezeste si plange banuiesc ca maselele ca intr-un final a spart un colt dintr-o masea.

acum va las

si o mare la termos ca azi sunt intr-o audienta pentru servici este o portita sper sa merg unde am lucrat si inainte sa fie bine.

va pupic si sa savurati cu pofta din tratatie
acu fug la nani ca sunt zombi

getik mami de mica aricica 29.12.2009
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156087" target="_blank">povestea unui aricy http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com" target="_blank">bijuteriile lui getik

Mergi la inceput