Buburuze de 2009 in actiune **25**
Raspunsuri - Pagina 16
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

LA MULTI ANI GETUTZAAAAA

,sa fi sanatoasa,mereu voioasa,dorintele sa ti se implineasca

P.S. vrem tortttttttttttttttttttttttttt
Ce faceti fetelor?Eu m-am trezit cu niste crampe de imi venea sa ma urc pe pereti.In seara asta am programare la gineco. asa ca,tineti-mi pumnii sa nu ma fi deregrat de tot si sa nu-mi vina zi ca altfel ma si vad facand amanare
.Si am nevoie de controlul asta ca am terminat tratamentul de 2 saptamani,si parca ma si vad ca mai devreme de 10 decembrie nu are cum sa ma primesca
.Ce sa va mai spun ??....a,i-am strans toate jucariile aseara domnisoarei si nu a mai ramas decat cu cortul in care sunt doar baloane, masuta de scris cu tablita,o orga cu ferma animalelelor pe care a bagat-o in cada si dusa e
si soricelul.Alte jucarii nu mai pupa.Asa tare m-a secat aseara ca imi venea sa dau cu ea de pamant.Am umplut spatiul de sus de pe dresingul din dormitor(credeti-ma ca nu e mic deloc) si nici ca mai pupa jucariii.E consemnata:fara desene animate,far dulce si fara plecat in deplasari gen bunica ..gat.Simteam ca-mi pocneste o vena la cap aseara,asa de tare m-am suparat.Drept urmare e pedepsita.ninia sunt superrrrr torturile

..imi plac enorm de mult
si Elena ajutor de nadejde pentru mami
M-ai omorat cu activitatile pentru copii de la voi..in sensul bun ma refer.E super ca se organizeaza asa ceva.
alina pai deja ai o mica domnisoara care te ajuta

ana deci nu e motiv de ingrijorare cu stafilococul ca se duce usor cu tratament.Lasa-i naibii de pereti,ca dupa fiecare mana data,trebuie sa lasi sa se usuce foarte bine ca sa poti sa mai dai alta pe deasupra.ori la cate ati dat voi,e prea suficient

ce i-a dat in cap sa te intrebeOpa..deci Mosul trebuie sa vina insotit de Doamna...hmmm,mami,vezi ca trebuie sa gasesti un cuplu care sa se imbrace in rosu
App. de Mos Craciun,vorbesc eu cu taica-miu ieir pe zi si de cand ma stiu ii spun "Mosule". Si-l intreb : "bai mosule,nu vi tu mai bine incoace ca sa vorbim?ca nu pot sa stau in telefon prea mult?!".Si incepe fii-mea sa topaie ..Mos Caciun,Mos Mos Caciun... si se duce in bucatarie si se protopeste pe un scaun.Am incercat sa-i explic ca nu-i vorba de acelasi mos,dar ea o tinea pe a ei pana a venit taica-miu si l-a vazut

picky mititelele

cuscra deci ieri ai avut treaba cu ansamblerile?
getik s-a facut mare mezina noastra

si are un par superbbbb
seama cu mami
.La mine a inceput nebuni,va las si fug,dar sper sa revin mai tarziu

Mirunel
terorista 

BAZAR
Picky_toto spune:
Neata
La multi ani Getik
.. poate daca am timp te sun diseara
Am vazut pozele si Ari e o frumusica, s-a facut mare, ,nici nu zici ca nu are 2 ani, si ochii is mortali. Sta sa ii asezi parul?
bata multa in gasirea unui job![]()
Cris da ce ti-a facut mama un copil de 2 ani jumate de te-ai suparat atat de tare pe ea?!
Hai mami ca e copil...ginecolog? am pierdut eu ceva?!
...deci si fata asteapta mosu ..pai ia Ionut, pune-te si fa pe mosu..da nu uita ca trebuie sa-ti indesi niste perne sa ai is tu o burta asa ca mosu ![]()
Ema macar are bunavointa sa trimita lucrurile piciului.
Alina multumesc, la fel va urez si eu, si poate maine reusiti sa-i faceti vaccinul micutei.
Eu azi am ramas acasa cu fetele, ca usor, o ia is pe Anna, asa ca azi le-am administrat la amandoua nurofen respectiv supozitor. Inca is cu febra si se vede pe ele ca-s bolnave. Dar acest lucru nu o face pe Stefi sa ii mai dea cate una Annei sau sa o imbranceasca...
..merg sa ma ocup de ele..pupici
Bella
de
Stefania si
AnnaBuburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
abia m-am trezit.....nu va ganditi ca am dormit legat de asearaaa....nuuu, cu pauze![]()
La multi ani! Geta, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii]
ma duc sa beu cafeauaaaa
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
getik1 spune:
dragele mele am revenit
cu serviciu a cazut azi tot
a rams pe saptamana viitoare, asa ca am fost la mami am baut o
apoi am venit acasa si am urmarit pe tvr 1 coreeni ca imi plac la nebuie si acu repede repejor ma bag sa fac o idee nu mai mult de ordine si apoi fug cu cez la o prietena sa ii taie niste lemne dar intre timp tre sa mai termin cateva ornamente
asa ca dispar precum magaru in ceata azi
va mmultumesc pentru urari si pentru laudele la adresa picei ma simpt mandra de ea si nu mai sunt paranoica, pentru ca ary nu face ce fac si buburuzele voastre ma refer la cele mai mari, a inceput sa vorbeasca ff bine spune ca o cheama : oica aiana ana, si incepe si turuie toti copii de la cresa si apoi zice :" aiana te faci? naina, aaa" sau incepe "deta cutuica naina patut " adica in traducere geta pune cutu in patut sa faca naina, este in faza cu DA la ea totule ste da ai mancat, ai dormit ai fost cuminte, ai facut prosti, te-ai jucat cu copii, la ea raspunsu este DA hotarat.
cam gata ca m-am intins si apoi nu mai termin.
apropo fetele care au laptop avetii idee: o pati ceva laptopu ca sta tot timpu deschis cu mai multe pagini in el? gen facebook, forum, plus multe alte alte pagini de margelit?? ca seara aterizez si uit de el sa il inchid
.
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
sper sa reusesc sa va scriu si eu un mesaj![]()
emoooo haide fata cu odata cu cafeaua aia,cat iti sa sa o bei?![]()
picky o fi copil,dar nici eu nu mai rezist cu nervii.Chair azi de dimineata ne-am shucarit cu masa-mare ca daca vede fata suparata sau ca o cert eu sau ta-su ,ea repede sa o impace...apoi i-a zis Ionut ca Miruna e a nostra si trebuie crescuta dupa regulile impuse de noi parintii,nu de bunica. Si ea a zis ca amandoi suntem nebuni ca noi habar nu avem cum se cresc copii.Si asa a iesit un show de toata frumusetea..unde ea deja se imfipsese in fata ca o ia jos la ea ca mami si tati nu sunt sanatosi si atat i-a trebuit lu' Ionut ca deja s-a umplut paharul.Deja a devenit foarte razgaiata si nu mai tine cont de noi,loveste,tranteste cu toate cel;e,si daca se poate iti mai si paleste una peste ochi ca asa a zis bunica e bine
.Si drept urmare vor suferi amadoua consecintele:
1). bunica nu mai are voie sa ia nepoata jos la ea,iar sus sta numai cu noi de fatza
2)Miruna pedepsita ca nu mai asculta si a devenit extraordinar de obraznica
Saptamana sta pe langa munca de 10ore/zi trebuie sa vad cum fac si sa ii tai cornitele la mandulitza si sa o aduc pe "calea cea buna".
Ideea cea mai importanta,e ca mereu voi avea probleme,ca mereu se va baga peste noi si ne va reprosa ca nu stim sa o crestem si va gasi de cuviinta sa-si lase ea amprenta
.O sa am nevioie de nervi de fier,dar e bine ca am sustinera lui Ionut si stie si el cum stau lucrurile de fapt.
la gineco e poveste lunga
Acum vreo 3 luni am fost pentru un control de rutina si un Papa Nicolau,rezultatul..suspecta de cancer de col..sincer,mi-a venit sa mor cand am aflat rezultatul.A urmat tratament,al naibii de costisitor.Acum trebuie sa repet testele si sa vedem ce ne iese(e necesar de teste periodice).Si daca mi-a venit azi dimineata mjusafirul de la lacul rosu...am fost nevoita sa fac reprogramare pana pe 7 decembrie
.
\pana la urma astept sa dau de frate-miu si sa-0i propun lui rolul de Mos Craciun,ca mami si tati trebuie sa fie de fzta za uite ce smart sunt kinderii nostrii si imediat intra la banuielei .iar magia sarbatorilor de iarna e mult prea frumoasa ca sa o strica cu lipsa lu' Nato de la un asa eveniment![]()
Deci azi de traba cu fetele...sper sa vina al tau devreme acasa ca sa iti reincarci bateriile
getik cumj adica a cazut cu seviciul azi? e vorba de jobul de care ne spuneai tu?
paranoicoooo
,lasa copila in pace ca ea e mezina grupului si deja stie foarte multe pentru varsta ei
ce sa patesca fata laptopul tau?daca nu incepi sa descarci cine stie ce nebunii ca sa te virusezi,nu se intampla nimic.la un interval de timp,regulat,sa mai faci cate o refor,matare la laptop,ca daca ai XP pe el,oboseste mai repede dacet daca ai avea 7-le instalat.
Mirunel
terorista 

BAZAR
cris_82 spune:
Ati mai auzit de asa ceva ???
"Aaaaaaa,pipitzele!!! Ma spelii pipitzele!!"
puteti sa traduceti?![]()
![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR
emanouela spune:
Cris....e gata de multtttttt....am fost afara cu pitic, acu fac papa....snitele crocante
Picky....asta trebuia sa trimita mai de mult, nu stiu ce l-a determinat sa mai lase resturi....in fine, e problema lui personala. sanatate picelor
Geto, vz foto...ochiasa a crescutttt
am sa pun mai pe seara foto de la party, va anunt eu
va pup
nazdravana Darius Mihail
emanouela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 Ati mai auzit de asa ceva ??? "Aaaaaaa,pipitzele!!! Ma spelii pipitzele!!" puteti sa traduceti? Mirunel terorista ![]() ![]() BAZAR |
la noi pipitza se traduce ca fiind fetita

nazdravana Darius Mihail
anna-mama spune:
La multi ani, Getik! Sa fii sanatoasa si fericita! 

Picky, sanatate multa fetelor! Off, cred ca ti-e tare greu cu amandoua bolnavioare. Pediatrul ce a zis, ii dai antibiotic lui Stefi? Febra asta de atatea zile ma pune pe mine pe ganduri sa nu fie vreo infectie... Adevarul ca nu erau murdari peretii din camera, eu voiam doar sa improspatam putin, dar pana la urma e gata, nu mai dau in camera aia, de joi trecem la dormitorul nostru unde o sa facem alb, numai ca e mai complicat ca acolo mai sunt si ceva reparatii de facut... O scoatem noi la capat, trebuie! Si de joi ma apuc si eu de spalat in camera bebelinei geamurile, parchetul si sa vad cum o pregatesc cu lucrurile...
Ema, astept pozele
Ia zi, cum mai e la zumba, iti place? ceva rezultate?
Getik, ce fata frumoasa ai, e asa de scumpa Aricelul, si are niste ochi
am vazut ca e si tare harnica
Vai, si ce scumpa e cu ghiozdanelul 
Cris, offf, sper ca acum e bine totul in urma tratamentului. Dar ce gasisera ei acolo la test de au dat asemenea suspiciune? Trebuie sa fie bine!
Asteptam vestile legate de sora ta! Pai, iar te-a suparat Miru, hai, las-o si pe ea ca e mica, doar e copil, normal ca imprastie jucariile! Cum reactioneaza la pedeapsa? Ce tare a fost Miru cu Mosu'tataie
Haha, nu stiu raspunsul, spune-ne tu ce o sperie?
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
37+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR