Buburuze de 2009 in actiune **25**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ana a fdost super ieri.Pe la 13:00 am plicat in oras,am fost si ne-am plimbat,in magazine la oleaca de cumparaturi pentru finutzul mic,si la restaurant.Si apoi a fost la fini pana la 8:00 si m-am apucat de facut mancare si am stat pana la 23:40 in bucatarie.Ca sa nu-ti spun ca la 9 fara un sfart azi dimineata nu reuseam sa ma trezesc si imi picau in gura de somn.
Sora-mea a fost reprogramata la eco pentru marti..asa ca mai avem de asteptat.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
Picky...poti sa-i dai vit D....si noi e bine sa luam dar uite ca nu luam. si eu i-am dat lui Darius protovitul din Be pana la 2 ani si 11 luni, dupa n-am mai avut, iar acum, in lunile de iarna ii dau osteocare (cu Ca, Zm, Mg, Vit D) dar si dit D. succes in gasirea masinii si nu-mi place deloc ideea care ti-a intrat in cap, nu avem 5 ani ca sa consideram ca daca nu te vad, nu 'ma mai joc cu tine'. sunt constienta ca sunt unele dintre noi ce au trebi si nu au timp sa respire, si eu nu ma refeream la tine, sunt altele la care ma refeream care stau pe FB sau prin alte forumuri si la noi intervin sporadic stargandu-si frunte de 'broboade de sudoare' ca is tare ocupate.
ano....azi am party, la 5
incepe sa-mi para rau ca am deschis sub legat de postarile pe forum, vad ca se simt vizate exact persoanele care nu trebuie sa se simta vizate, n-o sa se mai repet

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

ce ai fata? sa nu-ti poara rau pentru ceva ce vrei sa stii sau sa ne spui..niciodata
\Eu am raspuns ca ma simteam vinovata pentru ca nu am reusit sa ajung in vara la botezul Annei si implicit si la cununie.Chiar mi-a parut rau ca tare mult mi-as fi dorit..dar stii si tu cum e..socotelile de acasa nu se pupa mereu cu cele de la targ si ce mi-am dorit nu a fpost posibil.
off course ca asta nu inseamna ca o sa mai ratez vreun eveniment..ca mie asa un dor de un partyyyy de mama-mama

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

hello!

am multa treaba si n-am timp sa respir, dar am facut o pauza . stiti voi, pauzele lungi si dese - cheia marilor succese .

ema, sincer, imi scapase bucata cu papara ta . daca tot ai adus vorba, m-am intors inapoi ca sa citesc . problema e ca au citit tot cele care-s active, deci persoanele vizate n-au citit , asa ca a fost doar pt. cine vrea sa auda... te simteai singurica? nu esti.

pe miercuri pleaca sefa si o colega de-a mea intr-o excursie castigata de olimpicii din scoala in austria. m-a invitat si pe mine sefa, dar n-am sanse acum sa plec nicaieri. asa ca raman singura pe mosie. eu dau ordine, eu execut . o sa incerc sa intru pe la voi, dar nu stiu cat timp o sa am.

pe toate. sa aveti o saptamana usoara! poate mai intru mai pe seara...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal,

Am intrat sa va salut si sa va urez o duminica placuta si distractie placuta fetelor care merg la chef

Noi asteptam sa se trezeasca Anna si sa ne imbracam sa plecam sa-l vedem pe Sinterklaas, ca vine la noi in zona cu avionul (noi stand aproape de aeroport). Nu o sa stam prea mult pe afara ca Stefi imi e cu febra peste 38 si e rece afara. Dar i-am promis si de mult timp ii spun ca o duc asa ca trebuei sa il vada.

Am terminat intr-un final si cu stresul legat de masina, ieri seara a gasit sotul una, a mers a vazut-o si a dat avansul. Pana vineri o inscrie si merge sa-i dea restul de bani si sa o ia. Stefi deja e nerabdatoare sa isi vada masina ei, ca mi-a plans mult cand a vazut ca o dam pe cealata...ca deh e masina ei si nu se cade ca sa i-o ia cineva.

Lali tu vad ca ai intrat pe la ajutor umanitar la subiectele cu mos craciun/mos nicolae..as vrea si eu sa contribui cu putin dar nu vad sa aiba cont in euro..iar prin pay-pall nu pot pune...ai idee cum as putea face?

Gata merg sa imi imbrac fetele si sa o trezesc pe Anna ca sa o luma din loc. V-am pupacit si mai trec eu pe aici...

Ps am citit ce ati scris si ma multumesc mult ptr ca sunteti aici , cum zice Cris o familie frumoasa, asta suntem si la sf lui dec facem 2 ani de cand avem acest topic ...la mai multi nai ininte..si poate Cris daca la botez nu ai venit sigur nu iti mai dau voie sa pierzi nunta la fete ...sau hai fie..majoratul

v-am pupacit, am fugit

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Noi mergem sa mancam si apoi mergem la intalnirea cu Mickey Mouse si restul prietenilor lui. Vladut e nerabdator, sper sa nu fie dezamagit de ce o fi acolo.

Va pup si revin cu impresii

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 36+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ne-am intors. Ce sa va zic, nu prea a fost mare lucru, mi s-a parut f proasta organizarea... In primul rand, Vladut era f obosit, era ora lui de somn.. Apoi, o imbulzeala de a trebuit sa-l tina sotul numai in carca pt a vedea ceva pe scena unde era ba Mickey cu Minnie, ori Donald cu Daisy...Adica, o jumatate de ora statea pe scena cuplul Donald, apoi pauza 15 min, apoi o jumat de ora cuplul Mickey, apoi pauza...si tot asa... Pe scena nu facea nimic (ceva spectacol), doar faceau poze cu copii care stateau la rand. Noi pana ne-am prins de unde pleaca coada pt poze nu mai avea sens sa mai stam (asta legat de cat de proasta a fost organizarea). In spatele scenei, destul de pitit, erua amenajate cateva manusete unde colorau copiii, si cateva pernute unde se uitam la niste desene..., pana si baloanele erau undeva intr-un colt de trebuia sa faci munca de detectiv sa le descoperi Iar muzica de pe fundal era din desenele Disney, dar nu neaparat din cele cu Mickey si Donald... In fine, Vladut s-a uitat la pesonaje, apoi ar fi vrut si el sa ajunga la ele, dar chiar era rupt si coada enorma si pana ajungeam noi la Mickey deja plecau, pt ca se termina jumatatea de ora..., si-a luat un balon, a colorat putin la o masuta si asta a fost tot...

Cris, tocmai marti...nu si-a mai facut teste de sarcina? are asa rabdare pana la eco? Eee, cred ca i-a placut lui Miru programul de ieri, azi cum va mai distrati?
Ema, pai atunci sa va distrati azi la petrecere!
Mady, spor la trebi
Picky, bine ca ati rezolvat-o cu masina, era si asta mare stres. Ce masina cumparati? Cum se mai simte Stefi? Ce faci cu ea maine, o duci la gradi asa?

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 36+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

vad ca prea mare nebunie nu e azi cu munca,asa ca pot sa ma rup oleaca si sa intru si aciulica
mady adevarul e ca e cel mnai beton atunci cand tu comanzi,tu executi ordinele
picky ma bucur ca ati rezolvat cu masina,chiar ca ati scapat de un stres.Maine saltati gradinita ?Cum se simte acuma Stefi?
Ce fain ar fi ca si la noi sa fie asa sarbatorile ca in partile voastre..dar chiar ma gandeam zilele astea pe cine as putea sa-l imbrac in Mos Craciun..ei si mi-a bubuit mintea ca frate-miu ar fi cel mai indicat,acus sa vad cum o sa primesca si el propunerea mea ..ca doar o nepoata are,nu?
Eheeee,crezi tu ca noi o sa incapem in ecuatia lor cu majoratul?Sigur or sa ne puna pe noi babalacii sa stam acasa si ele ca niste fete majorate ce or sa fie sa plece cu gagii la plimbare sau in excursie la munte.
ana chiar ca proasta organizarea..imi pare rau ca nu a fost ceva frumos,ca sigur s-ar fi putut.
A facut 2 teste de sarcina,care au iesit negative..si sigur nu mai are rabdare,dar deocamdata asteapata ziua de marti.Dar mai cunosc 2 persoane care au facut mult prea multe teste de sarcina si ieseau negative toate,asta pana nu au ajuns la eco si li s-a confirmat ca sunt gravidutze. Una rae bebe de 7 luni ,cealalta e gravida in 3 luni fara o saptamana.Nu mai are greturi si se simte si excelent de bine,si sigur nu mai e plata ca odata,ci a inceput sa puna pe ea.Asa ca orice e posibil...

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Anna uite ca n-am intrat zilele trecute ca sa vad ca veniti si voi la micky, poate ne vedeam
Am fost si noi pe-acolo, si asa cum a spus Ana, nu ne-a placut. Si Razvan era morocanos, abia a luat si el un balonas (ca plangea dupa unul ), apoi am intrat in Auchan si am facut cateva cumparaturi si binenteles ca nu am scapat fara sa cumparam un escavator Am luat un cadou pt o verisoara ca e azi ziua ei (si o cheama si Andreea) si am mers de i l-am dus si am venit fuguta acasa ca ne astepta tati la calc sa ne vedem pe web. Asa ca nici la ora asta nu doarme. Si nici nu cred ca-l mai culc, am sa ma chinui cu el macar pana pe la 20.30 si apoi bagam somn amandoi la greu.
Eu sunt tare obosita cu munca mea, ieri am stat la serviciu 10 ore sapt viitoare sunt tura 2 Avem asa mult de lucru ca s-au angajat pana acum cca 200 de oamni si inca mai angajeaza. Vor sa lucram in 3 ture pana terminam proiectele care le avem in lucru M-am saturat...dar n-am ce sa ma fac
Gata , m-am lans destul, merg sa ma joc cu ingerasul meu.
sanatate multa va doresc

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am revenit,
Anna am vazut pe mail-ul comun filmuletele cu Vladut... ce baiat mare si ce istet e el... felicitari Vladut, sa stii ca desenezi frumos. Am observat si frica de "buba" deci e perioada, nu? Anna bebelina ce face? mai ai contractii? Am cumparat o toyota prius, masina hibrida. Nu are multe optiuni ca cele pe care le-am vazut inainte si care erau lovite, avusesera accidente, etc, dar ne-am bucurat ca am gasit o masina f bine intretinuta.

Virginia dar unde-i link-ul cu pozicile tale de pe mail-ul comun? ca nu l-am gasit si vroiam sa vad pozele. Voi ce mai faceti? V-ati hotarat in privinta masinii? Ce ati ales, passat sau sharan? Multi

Ema am vazut colanti, is mortali si haiosi in acelasi timp

Sorina sa inteleg ca Razvi sta cu tine acum? merge la gradi? sotul cand iti vine?

Cris si mie mi-a zis ginecologul in trecut ca testele pot da erori, pot arata fals negativ, dar niciodata fals pozitiv. cand si-a facut testele? dimineata la prima urina? ca la aia se intampla sa nu arate bine testul...bafta multa ptr ea

Stefi e tot cu febra, muci si tuse, dar nu am putut sa-i frang inima si sa nu o ducem sa-l vada pe sinterklaas. A fost fascinata de parada, si s-a bucurat cand a primit primul lolly, i s-a luminat toata fata la vederea acadelei..adunase pana atunci doar bomboane si nu are voie cu ele, ca sa nu se inece, si de aceea bucuria acadelei a fost mare . Din pacate vremea a fost urata, a plouat, a batut vantul si am asteptat mult pana sa vina mosul...ptr Anna nu a fost nici o problema ca a dormit, s daca nu o trezeam eu acum ar mai fi dormit . Stefi doarme acum cu balonul "kitty" deasupra capului, ca erau unii pe acolo care vindeau baloane..8 euro unul, dar na nu puteam sa nu-i luam. Parada a fost mult mai frumoasa ca anul trecut si daca nu ar fi fost vremea urata am mai fi stat.
Si eu vreau sa gasesc un mos craciun, si trebuie sa caut si un costum...sa vedem ce iese ..M-am uitat asa la preturi la cadouri pe site-urile magazinelor si am vazut ca preturile sunt de la 40 euro in sus ptr jucarii.asa ca se anunta o gaura in buget , mai ales ca decembrie e luna cand vine si costurile mai mari....ee sanatosi sa fim si loc de munca sa avem ca banii ii facem..si ii cheltuim ca doar de aia sunt facuti, nu?

Va dau vin fiert ca eu deja m-am ametit...sper sa-mi revin pana mai tarziu ca trebuie sa le fac baie la fete ... Cu gradi, nu stiu ce voi face maine, am sa incerc sa sun la dadaca sa vad daca i-o pot duce si pe Stefi ei si sa nu o mai duc la gradi...dar daca nu, alta varianta nu am decat sa o duc la gradi...

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput