Buburuze de 2009 in actiune **25**
Raspunsuri - Pagina 13
madyrizi spune:
si sa continui...
imi e tare drag sa citesc despre fiecare cate ceva. parca imi si imaginez unele intamplari, desi nu va cunosc si e doar imaginatia mea, dar e ok si asa.
fiecare are greutati si bucurii si asteptari si necazuri, dar cred ca putin timp virtual impreuna nu are cum sa ne strice, nu?
asa ca va imbratisez strans pe voi, prietenele mele virtuale, si ma bucur ca v-am cunoscut.
am devenit melancolica? nuuuuu, e doar din cauza sarbatorilor. sunt mai depresiva acum.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
emanouela spune:
mai pe mine faza asta ma innebuneste....deci, nici nu apuc sa duc la capat ce vreau sa-ti zic ca el NU si gata. sper sa treaca repede.
mady...si la noi accidentele s-au rarit, noaptea inca-l mai las cu pampers, chit ca uneori il scot uscat...de-as scapa eu ziua, definitiv si fara accidente ca noaptea ne-o descurca noi si cu pampers inca pe-o perioada![]()
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaaaa
haideti la 
calda,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si gougue

Azi sunt liberaaaaaa

,dar am programat deja ziua cu plimbari copil in prima parte a zilei,si dupa masa tarziu sa mergem la finutz ca ii serbeaza ziua de Sf Andrei..
simina crede-ma ca in fiecare dimineata ma uit pe geam nerabdatoare sa vad macar un strat cat de mic de zapada
.Tot asa vom impodobi si noi bradul..daca in ultimii 2 ani era saracul brad jumulit in stil barbar,anul asta o sa ma ajute si Miru la impodobit ca deh...e fetitza mare
lali problemele la ea sunt de cu totul alta natura din pacate,iar ca sa te gandesti daca esti pregatita sa-ti cresti singura copilul,nu e tocmai usor.Si eu as vrea sa il pastreze daca i se confirma ca este,o voi ajuta cat pot eu de mult,dar depinde acum de ce decide ea.Hai cu picii
..ca de libera o sa fiu abea duminica care vine.Dar daca prind al meu sot ca sta si o freaca degeaba,pai ii pun telefonul in brate si noi ne vedem de ale noastre
ana este super caruciorul 
,adevarul e ca cele de genul asta au niste scoruri pe masura..ma bucur ca l-ati gasit asa ieftin
ema ce patitisi fata de nu te simti ok?sper ca nu te paste vreo raceala..Darius ce face,ca u ne-ai mai zis de el de cateva zile
ana,cuscra despre ce testoasa vorbiti?

cuscra vazusi acuma ca sunteti in perioada de negare la orice
,lasa ca si noru-ta la fel face si de o gramada de timp chiar
.De curand a inceput sa scoata si altceva pe gura in afar de NU![]()
mady bine ca ati scapat de spita
daca e nevoie de tratament,asta e..important e ca sa fie Alex bine.Hi hi,imi si imaginez nazdravanul tau cel mic ce de nebunii face
.Uite ca a crescut puiul mic si cere si la olita

Sincer,si eu ma sint tare bine cu voi aicea
S-a trezit oripilaciunea mica,asa ca trebuie sa fug sa-i fac lapte cu cacao..comada speciala de kinder
![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Cris, buna tare cafeaua! Pai de computerul testoasa vorbim, www.noriel.ro/jucarii_copii_Laptopuri/jucarie_Computerul_Testoasa_PC_Karaoke" target="_blank">asta
Al meu copil e certat rau cu somnul, azi noapte s-a culcat la 1.15 si s-a trezit la 8.00
faza e ca-l bag in pat, dar sta cu orele fara sa adoarma si-si face fel de fel de jocuri 
Mady, ma bucur ca te simti bine cu noi, si mie imi pace tare aici, chiar simt ca pot sa spun orice fara sa plictisesx, asa ca intre prietene 
Aaa, si mai e putin si sarbatorim 2 ani de buburuze 

de steluta norocoasa Luca-Vlad si
36+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
anoooo maica ce scor are "testoasa" aia 
..o stii sa faca multe,dar in cazul asta mai bine strang inca pe atata si iau pc SH..
Asa e..nici nu stiu cand a trecut atata timp..2 ani

Mirunel
terorista 

BAZAR
emanouela spune:
neata
mady...acelasi sentiment il am si eu aci, de asta am si 'rabufnit' acu cateva zile....va stiam aci, ale mele si era o lipsa acuta de prezenta![]()

cris...nu fata, fereasca al de sus, lasa-ma in durerea mea, raceala-mi trebe????? ma durea capul si atat, acu is ok, mi-a trecut. e, mai scoate si el altele pe gura dar predomina Nu raspicat
. eu ma stric de ras cum se scalambaie sa faca propozitii....e atat de simpaticcccc, mai stalceste cuvinte![]()

va doresc weekend placut, azi nu stiu ce fac dar maine avem party cu piticii
, numa intr-o petrecere o tin
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Picky_toto spune:
Salutare
Vad ca ati scris multe pagini de cand nu am mai dat pe aici...dar din pacate nu am citit nimic din urma...nu stiu ce s-a mai intamplat pe aici...doar ca, sora cristinei e insarcinata si vreau sa-i urez felicitari si o sarcina usoara..(sper ca nu am inteles gresit
)
Noi la fel cum ne stiti cu lipsa de timp si stres ca nu gasim masina potrivita si ne enervam din nimicuri de ajungem sa ne scoatem ochii unul la altul..in fine...
Fetele sunt ok, doar ca pe Stefi iar o bantuie breo raceala, ca are febra, imi tuseste si ii curge nasul.de fapt se vede pe fata ei ca nu-i ok...ce vrei asta-i gradinita din be..vineri burnita si batea un vant, era ff rece iar copii se jucau afara in curte...asa ca sa mai zic ceva?! A inceput sa se adapteze la gradi, se joaca cu prieteni ei (cum zice ea...) mai vine cu cate un cuvant nou invatat in flamanda, dar tot dupa mami sufera, ca se duce la usa si plange dupa mine, deh mama tot mama ramane. In rest juf o lauda ca e un copil cuminte, se joaca frumos, merge singura la wc, isi da singura pantalonasi jos si-si ridica singura (nu a avut nici o scapare pe ea)..la gradi a invatat sa-si ia geaca pe ea, au ei o tactica a lor, e usor de invatat si distractiv, daca vreti o filmez pe stefi si vi-l pun pe mail si asa vor invata si ai vostrii
(sau poate se practica si in gradinitele din ro)....la pranz cand o iau e prea obosita si imi mai face crize pe strada ca vrea in brate la mine, si nu pot sa o car mult, ca imping si caruciorul ..in fine vom scapa si de asta..
Anna plange cand o las la dadaca, dar apoi se potoleste, nu-i prea mai mananca si nici lapte nu-i mai dau, ca oricum nu reuseste sa i-l dea si il arunca, iar eu pierd timpul dimineata sa ma mulg ca apoi laptele sa fie aruncat..asa primeste o portie de mancare pe la 11 si gata. Se joaca frumos, se mai supara cand nu i se da ceea ce vrea, rade la ea, vb in legea ei, mai tipa ...In schimb inca nu a rostit nici un cuvintel pana acum si vad ca nu are de gand sa zica si ea macar un "mama sau tata", nici dintisori nu se vad la orizont.
Amandoua se mai joaca impreuna, Stefi o mai bruscheaza, Anna o mai trage de par, Stefi ii intoarce. Stefi mai face pe doctora, si o controleaza pe Anna, apoi ii da cu jucaria in cap, Anna incepe sa planga, o mai imbraceste, o mai si iubeste..is geloase amandoua, daca-i una in brate la mine vrea si cealata, le iau pe amandoua, da nu au loc una de alta la mine in brate, si chitaie, tipa se trag de par..is comice
. Anna ii pofticoasa iar Stefi intentionat se duce sa mamance ceva langa ea ptr ca Stefi stie ca Anna nu are voie ..si uite asa ii spunem si o rugam sa nu mai manace langa ea, ca pleaca ptr 2 secunde apoi revine langa Anna. Ii mai dau si Annei sa guste ca prea saliveaza...ce mai is ale mele si le ador..ele is viata mea. (cra-cra)..si sigur asa-s toti copii in general.
Legat de cadouri..habar nu am ce sa cumparam ca inca nu am fost prin magazine ca sa vad cam ce se gaseste, in schimb ea vrea tot ce vede la tv la romani..dar nu stiu sigur daca se gasesc si pe aici prin magazine..si in trecut vroia un robotel tot la tv vazut...m-am uitat pe site-ul magazinelor si nu am vazut niic un robotel comic...oricum trebuie sa ne mobilizam si sa mergem, ca timpul e scurt...
va las ca urla micuta, va pup si sanatate multa la puiuti.
un weekend placut 
Bella
de
Stefania si
AnnaBuburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
S-a trezit cea mare, am culcat-o pe cea mica.
Vroiam sa va intreb daca voi le mai dati vit D la puiuti. Eu ma gandeam sa incep sa-i dau Stefaniei acum in perioada de iarna, lunile cu "R" ptr ca ajuta sa fiexze calciu si cum sore nu mai avem, iar ei au inceput sa-i dea si canini si vreo 2 masele ma gandeam ca nu i-ar prinde rau. Aici se da doar pana la 2 ani si apoi gata...voi ce parere aveti? Plus ca Stefi iar e cu laptele in brate, doar "ishh" si atata vrea..mai are rost sa zic ca avem treziri pe noapte ptr lapte?! nu, ca va speriati
.noroc ca mai mananca ceva sandvisuri la gradi, vreo 2-3 bucatele si o mai conving cateodata sa mai mancance si mancare ..deh ca are vitamine si acum cum ea e bolnava are nevoie de vitamine. Imi e groaza de medicamente, ca nu vrea sa ia..nici nu reusesc nurofen sa-i dau, da pai doamne fereste de antibiotice
...daca nu-i place gustul nu le ia, le scuipa,..si odata am incercat sa le combin cu suc natural .degeaba, simte ca are alt gust sucul si nu nu-l mai bea...asa ca ..e foarte pretentioasa si la mancare .daca nu-i place ei cum arata nici macar nu gusta ..e fix masa cand era mica (sincer nici nu stiu daca am mai scris asta pe aici...ca nu-mi mai amintesc..asa ca scuze in caz ca ma repet).
Am prins din zbor o mica discutie pe aici si simt nevoia sa intervin.
Eu una din tot sufletul mi-as dori sa fiu mai activa pe aici, ptr ca, exact cum ati spus si voi si eu va simt ca-mi sunteti prietene, si asta vara am fost foarte dezamagita ca nu m-am putut intalni cu unele dintre voi (mai ales cu voi cele care stati in cta sau pe langa)...chiar am sperat ca macar la botez veti veni, sau ca ne vom intalni cu toate intr-o zi, dar na nu s-a putut din motive mai mult sau mai putin personale si lipsa de timp, plus ca Lali era pe punctul de a naste..si atunci dupa asta am simtit ca totusi mi-am facut prea multe iluzi si ca aici nu-i decat un forum si o legatura virtuala, si doar atat...si de aceea am avut o perioada dupa revenirea din vacanta cand nu am mai prea scris pe aici ....apoi mi-a revenit, mi-a trecut si am continuat sa va fiu alaturi.. ptr ca imi sunteti dragi, va cunosc de mult timp si impreuna ne-am bucurat, si am suferit impreuna... cand una a avut probleme, toate ne-am gandit la ea, cand una s-a bucurat, ne-am bucurat si noi alaturi de ea...si da suntem aici o familie mare...si da chiar daca am avut momente cand am simtit ca totusi, aici e doar un forum si nu-ti poti face prieteni si in lumea reala, am continuat sa va scriu, problemele mele, bucuriile mele si numai ptr ca va consider prietene si imi sunteti dragi. Mi-as fi dorit ff mult ca sa ne vedem si live dar distanta nu ne permite.
Acum insa nu prea mai sunt activa pe forum din lipsa de timp si oboseala. Nici macar timp nu mai am ca sa ma intalensc cu Virginia, dar pai sa mai intru pe aici si sa citesc ce ati scris fiecare...si stiu ca pierd multe si poate daca as continua asa...cu timpul o sa fiu doar o simpla membra a Dc-ului...ptr ca fie vb intre noi, "ochii care nu se vad, se uita"...dar momentan imi asum acest risc ptr ca nu am ce face...
se intampla des sa intru sa incerc sa scriu cate ceva si nu resusesc, iar acum cu cautatul masinii doar pe site-uri ptr masini s-a stat...
as mai fi scris dar s-a trezit is anna si plange..si trebuei sa ma apuc sa pregatesc si mancarea de seara...
va las, ca am si un copil cu febra, unul plangacios, soata plecata si mai trebuie sa pregtesc si masa...
pupici
Bella
de
Stefania si
AnnaBuburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Neata,
Poftiti la 
Cris, cum ati petrecut ieri? V-ati plimbat si simtit bine? Pana la urma ce i-a zis doctorul surorii tale? 
Picky, sanatate multa lui Stefi...off, asa sunt majoritatea copilasilor in primul an de gradi, cu multe raceli. Tu i-ai dat ceva pt imunizarea si intarirea organismului? Eu stiu ca e bine sa le dai copiilor vit D in lunile de iarna pana in adolescenta...stiu ca se militeaza pana la 2 ani macar, dar e recomandat mai mult de varsta asta. Bine ca mi-ai amintit sa-i iau si eu lui Vladut! Ma bucur ca nu mai esti suparata pe noi (te-am simtit cand te-ai intors din Ro ca nu mai erai in apele tale)...dar cred ca e mai important suportul zinic pe care ni-l oferim, ajutorul la nevoie decat ca nu ne-am vazut la distractie. Pt ca, parerea mea, majoritatea relatiilor si prieteniilor se fac superficiale, hai sa ne vedem sa ne simtim bine si cand ai nevoie de o vorba buna, un ajutor ceva nu mai ai pe nimeni prin preajma... Acum cu vazutul, nici eu nu m-am vazut cu nicio fata, nici din Bucuresti si nici din Constanta, nu amreusit sa ne facem planuri comune...cu Elena ma chinui de ceva timp sa ne vedem macar putin si n-am mai ajuns... crede-ma ca nici cu nasii nu reusim sa ne vedem...asa e, fiecare familie are planurile ei si e mai greu sa gasesti timp liber comun, iar la noi Bucurestiul e asa mare ca pana la nasi zici ca plecam in excursie 
Ema, cum a fost la petrecerea de pici?
Noi suntem in zugraveli, ce e in casa nu vreti sa stiti
Sper ca pana in wkd-ul viitor sa terminam, numai ca sotul e asa ocupat in timpul saptamanii incat nu apuca sa faca nimic prin casa 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
36+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa
haideti la 
calda,pefuzabila cu nes
,caei fructat
,trabuce 
si vougue 

ana cine stie ce o fi avut de s-a culcat asa tarziu si la 8:00 era deja fresh
,azi noapte cum a fost?
cuscra party?? lasa ca e bine fata
..distractie placuta
picky multam
dar inca nu avem confirmare 100% ,a reprogramat-o medicul pentru marti ca era fosrte aglomerat si nu a putut sa o primeasca.
Mama ai de masina..e marul discordiei bag seamaq..sper sa gasiti curand ce aveti nevoie
.
Uite ca usor-usor se adapteaza piticele cu programul de la gradi/dadaca..oleaca cam neglijentele cadrele de la Stefi cu copii,dar nper ansamblu e ok.M-am amuzat cum povestesti de mandre
,stai sa vezi ce fain o sa fie mai incolo cand or creste ca sunt apropiate de varsta si ce vede una o sa vrea musai si cealalta
.Mai am in dulapiorul cu medicamente o sticluta de vit. D,sigilata,dar nu ia-m mai dat de ceva timp.Nici nu stiu ce sa zic..sa-i dau..sa nu-i mai dau..
Iti spun sincer ca mi-as fi dorit enorm sa vin la botez,dar din pacate a fost problema cu masina in perioada aia si nu e usor pe traseu sa te deplasezi cu copilul mic si cu clienti care suna si trebuie sa ai tot timpul un pc la indemana ca sa le rezolvi problemele.Poate data viitoare o sa fi bine..de fapt sigur o sa fie bine ca pana atuncea o sa am si eu un job ok care sa-mi permita sa am mai mult timp liber si acum la inceput de an o sa trag si un casco la masina ca sa nu mai stau 5 luni cu ea pe bara.
Ai pus bazele acestui topic minunat,pentru noi nu poti sa fi doar un simplu membru DC,suntem un grup de mamici unite
.
Uite la mine si la lali suntem practic la 6 km distanta,dar cand are una treaba,cand cealalta ,si nu tot timpul ne corelam ca sa ne intalnim prea des.Dar asta e situatia momentan si poate ca in viitoar o sa fie mai mult timp de intalnit si petrecut cu piticii
Mirunel
terorista 

BAZAR