Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

lexi o imbratisare zilnica...te rog iesi din butoi

matza esti durere cu dreapta ta

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 23+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

matza ce dragutz ai descris treaba cu ochiul dar stai relax poti spune ca esti deosebita din nastere nu stramba.

Sara da am vazut ca suntem apropiate ca data a nasterii da chiar ar fi super sa fim colege si de salon asta daca iese se hotarasc pisoii astia 2 sa iasa cam in acelasi timp.

itit trimit un pm.

Sara adriana ce doctori va urmaresc la Filantropia?

31+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Altesa, vad ca pana la urma te-ai hotarat la nume...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Si noi suntem la Filantropia...la Ediz Huseynoglu.

Mai e cineva la el?

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 26 saptamani cu Kariss Yasmin
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

moaaaama cate "filantropiste"
matza, ti-am zis ca vin din urma cu lexi , cu "scuturile" de tatici ..
a mea fetica e cam liistita azi ..ma baga la idei

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

georgia...e de la vreme

mi-e somn de mor...abia imi tin ochii deschisi

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 23+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna fetelor
nu am mai intrat pentru ca m-am simtit rau, de aproape o saptamana am contractii dureroase si cam frecvente, pulsatii si intepaturi pe vagin si uter.
si totul mi se trage de la stresul si oboseala de la munca...nu zic ca nu e stres la orice loc de munca, dar atunci cand lucrezi cu oamenii sau animalele( A.K.A barbati idioti care nu au un rost pe lumea asta) si cu banii este..no comment

momentan sunt pe tratament cu No-spa. in seara asta mergem la control si o sa discut cu doctorita sa imi dea medical pana intru in prenatal, pentru ca eu in stresul ala nu mai rezist, iar mai important decat fiinta asta mica care creste in mine nu e absolut nimic.
cred ca as ajunge la spitalul de nebuni daca as pierde doua sarcini in acelasi an si mai ales pe asta care am dus-o pana acum

poate ne auzim diseara dupa ce venim de la control, daca nu ne apuca miezul noptii..
daca nu, maine

va, aveti grija de bebelusi

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

25+ cu bebe mic David-Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

My_Lady am votat si eu. Sper sa castigati concursul

Annesi am cumparat eu caruciorul de la KinderKraft. Am avut de ales intre acesta si Stoke (de data aceasta sotul a ales caruciorul caci eu l-am ales la David). L-am ales pe acesta caci mi s-a parut la un super pret si era pacat sa nu-l achizitionam, desi la detalii imi placea mai mult Stoke, dar m-am plictisit de el, caci este prea popular. Oricum la David am avut 4 carucioare si toate s-au deteriorat. Am mai ramas doar cu unul tip umbrela pe care am dat cei mai putini bani, dar si acela este praf deja. La sfarsitul lui noimebrie mergem in Franta la Disney si o sa folosesc caruciorul pt David si iti zic cat de multumita sunt. In mare suntem incantati de alegerea facuta

Lexi multi multi pupici pentru tine fata draga. Si pe mine ma mai apuca, dar incerc sa nu le bag in seama. Eu in schimb ma enervez ff repede mai nou si din pacate au copiii de suferit caci nu mai am atata rabdare ca inainte Sa nu credeti ca ii bat sau altceva de genul acesta, Doamne fereste, doar ca mai ridic vocea (cam des....)

Marysa - LMA pentru Leyre!!! Vrem si poze de la petrecere

Mady - bodyuiri eu zic sa nu cumperi mici. Eu la David nu am cumparat nici unul de 50 cm, mi se pareau prea mici (David s-a nascut cu 51 cm si 3,550 kg). Oricum hainutele mici le-a purtat ff putin , caci la 1 luna avea 5,050kg, iar la 2 luni avea deja 7,200 Nu prea am avut timp sa ma bucur de bebe mic. Asa ca sfatul meu ar fi sa nu cumperi multe mici, poate cateva pt spital. Eu o sa cumpar de la 1-3 luni. Am si luat cateva

Bulinuta ce vacanta frumoasa ati avut la Roma Am multe amintiri frumoase de-acolo caci am fost anul acesta de 14 februarie cu sotul si fara copil (prima excursie fara el) si a fost asa frumoooooos Cred ca va trebui sa mai astept cativa ani ca sa facem iarasi o astfel de escapada.

Ana cand citesc mesajele tale am mari emotii Sper din suflet sa reusesti sa-i tii pe copilasi pana la 37+, asa cum iti doresti, dar pentru asta trebuie sa stai cumintica in pat. Ai un sot minunat daca te ajuta asa mult. Al meu ar fi chemat ajutoare decat sa faca atata treaba. Felicitari

Iaura ce grasunica ai deja Abia astept sa ajung si eu la dr. Eu n-am mai fost de la 21 de sapt cand am facut morfofetala, dar la dr meu n-am mai fost de si mai mult timp. Sper sa nu ma certe. Dar am tot vb si la tel cu el...Abia astept sa-mi vad si eu baiatul

Bubbles chiar aseara am vorbit aseara la tel cu Pisik. Este o persoana minunata si ea si Ana si de fapt toata familia ei. Avem o relatie foarte frumoasa

Cati ai o voce minunata Spor la facut bagaje. Am un sentiment ca o sa-ti fie tare bine acasa cu ai tai

Matza esti fenomenala Ma binedispui mereu. Abia astept sa te cunosc

Fetelor si eu nasc la Filantropia. Si pe David tot acolo l-am nascut si am fost ff multumita de doctor, de moase, de medicii neonantologi, de conditii, dar mai putini de asistente...Intr-adevar trebuie sa va pregatiti halatel cu buzunare, caci spaga se da la greu. Pfuu si eu din pacate nu ma impac bine cu ea, mi-e asa de jena si rusine...Dar trebuie s-o facem si pe-asta. Sper sa stau ca si data trecuta f putin in spital.

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ALTESA, eu merg la Catalin Haiduc

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Si noi suntem la Filantropia...la Ediz Huseynoglu.

Mai e cineva la el?

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 26 saptamani cu Kariss Yasmin
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Eu nasc la Filantropia cu dr Catalin Haiduc

Olga, mamica lui David iepurasul si 25+

Mergi la inceput