Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
dr_anca spune:
Neata fetele!
Cati wow Super tare! mi-a placut melodia- bine ma gandeam daca mai incepe - dar e faina tare. Poti sa te exprimi prin muzica cum vrei foarte frumos. Te poti intoarce cand vrei tu doar de tine depinde, dacafaci fata psihic la schimbari bebe e neajutorat si se duce o "lupta" intre femeia care era inainte de nastere si mamica. Nu stiu daca am fost coerenta. poate acasa te linistesti si dormi mai mult.
Spor la facut bagaje!
Eu folosesc la bebe caruciorul Sarei ca l-am tinut vreo 5 luni apoi trec la unul sport mic tip umbrela nou care am timp sa-l iau dupa.
Iaura ce grasunica, felicitari!
Danezza Eva e si pe lista noastra, imi place combinatia
Laddy, Sara multumim si voua la cat mai multi ani impreuna -sper ca nu am uitat pe cineva.
Am fost si noi la echo 1000g in rest nu m-am uitat la masuratori sa iau foaile sa le citesc in liniste. S-a intors si la noi in pozitie craniana dar mi-a zis dr sa fiu serioasa cu nasterea naturala . In schimb cezariana va fi foarte aproape de termen pana in 6 februarie, primele zile din luna, poate ajung la cezariana la cald ca asa mi-as dori. I-am zis ca trag la greu sport si activitate sexuala sa ajung cu ceva "semne" ale travaliului la programarea lui.
Eu am fost prima programata si in urma s-a facut negru de cupluri care faceau fiv, se vedea pe fata lor stresul Doamne ajuta pe toata lumea sa li se indeplineasca visul.
O zi frumoasa sa aveti desi vremea e cam !!!!!!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 27s+ cu
iulie 2008
anahadasa spune:
Buna dimineata!
Wow, Cati, ce voce frumoasa ai si ce super e melodia! Nici n-am stiut ca aveti o formatie, desi pomeneai tu ceva de sotul tau ca e muzician… Foarte frumos! Nu te intrista, e bine ca ai net si acolo si pastram legatura virtuala!
Urmeaza sa-mi fac si eu bagajul, dar pt maternitate, adica le am pregatite in mare, dar sa le pun in geamantan, sa definitivez cumparaturile, dar tot aman, nu ma trage inima...
In leg cu somnul, eu am redus definitiv cafeaua (e a patra zi cand nu mai beau deloc), sper sa rezist , si dorm mult mai bine. Cu exceptia a doua plimbari la baie, nu mai am insomnii ca inainte.
Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 30+ cu
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#
georgia_c spune:
adrianaBuc, "cr" vine de la "ce" .. am bagat destu' gresit in taste
cati , drum bun , hai nu pange ,ca doar mergi acasuca
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgia_c adrianaBuc, "cr" vine de la "ce" .. am bagat destu' gresit in taste cati , drum bun , hai nu pange ,ca doar mergi acasuca Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim Albert Einstein Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca |
haha; s-a potrivit...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
26+ cu
bulinuta27 spune:
neata fetele
ce urat e afara
iaura ce grasunica
sara eu stiu ca nici la anestezia generala nu ajunge anestezicul la bb ptr ca pe el il scoate imediat in primele minute
cati nu fi suparici...mergi acasa la mama ta si totul va fi bine...melodia si vocea ta ...pupici si drum bun sa ai
ana ce repede pare ca a trecut totul...bagajul de spital deja
mie imi e somn rau...cred ca si de la vreme...si de la oboseala ca asera tot la 8 am plecat de aici
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 23+
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am cazut iar in butoiul cu lacrimi, inca de aseara, parca mintea mea cauta inadins motive ca sa ma supere. Cum spunea Sara, doar amintirea imaginii cu ochisorii cei mari de la eco si zambetul stirb al Mariei ma mai alina.
Cati, eu iti urez de pe acum drum bun si capul sus, vei vedea ca o sa fie totul bine. Fii fericita ca ii ai pe parintii tai alaturi!
Melodia o s-o ascult cand se duce colega mea de birou la tigara, altfel nu pot ca deranjez...
MyLady, esti tare harnicuta, ca de obicei. Eu mi-am propus ca luna viitoare dupa ce pleaca soacra-mea sa ma apuc de smotru serios prin casa si, bineinteles ca de Sarbatori am in plan un ditamai meniul. Sper sa reusesc...
Iaura, felicitari pentru grasunica mica! 2 kg, wow!!!
Si daca tot am inceput cu dedicatiile ieri, va mai ofer una si azi, tot asa, sa va mai inveseleasca (si promit ca nu va mai bat la cap cu Fara Zahar):
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anahadasa spune:
Asa e bulinuta, a trecut repede, desi in primele sapt imi tot ziceam: 'sa ajung la 8 sapt si scad riscurile', apoi ' sa trec de 20 de sapt si nu ma mai stresez' si uite-asa am ajuns sa calculam AMR-ul... Medicul mi-a spus ca din sapt 32 pot sa ma astept oricand, de aia incerc sa fiu pregatita, desi imi doresc sa ajung macar pe la 37.
Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 30+ cu
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#
Matzaila_81 spune:
Fetelor!!! Mi-a fost dor de voi. Eu ieri am ajuns la spital. Mi-a fost tare rau la birou asa ca m-am dus la camera de garda de la Sanador unde au fost super super draguti si amabili. In cinci minute eram inregistrata si verificata si toata lumea era vesela si happy pe acolo de parca tocmai castigasera la loto. Mi-au facut toate analizele. Mi-au iesit proteine in urina, o mica anemie dar mi-au spus ca e normala si glicemia sub limita de jos. Am recomandare sa beau minim 3 l de apa pe zi, sa evit carnea si sarea dar in rest totul e ok. De fapt, asistentele au fost asa simpatice incat a fost chiar o experienta care m-a binedispus.
Separat de asta mi-au facut un consult neurologic pentru ca eu am un ochi mai sus decat celalalt, o mica asimetrie destul de vizibila totusi si la ochiul mei de jos tin pleoapa mai inchisa si au avut senzatia intai ca e un inceput de pareza si s-au panicat dupa care m-au intrebat cat de diplomat au putut daca am o asimetrie si le-am spus ca " da doamna, sunt stramba din nastere !"
E ceva genetic. Si bunicul era asa, tata si eu. Nu am ce sa fac. E foarte vizibil in anumite poze dar toti oamenii sunt asimetrici iar eu m-am invatat cu asta. Ma enerveaza insa ca doamna pleoapa se inchide de capul ei la fotografii( blitz) sau incepe sa se zbata si e o placere sa fac poze pentru buletin sau pasaport. Le spun fotografilor ca nu pot sa o stapanesc dar tot se enerveaza. Anul asta la buletin am gasit solutia salvatoare. Stau cu amandoi ochii inchisi si cand imi da semnalul, inainte sa declanseze aparatul deschid amandoi ochii cat pot de mult. Inutil sa va mai zic ca arat ca o testoasa speriata dar macar am gasit o metoda sa-mi tin ochiul sub control.
Hm, daca stau sa ma gandesc pleoapa nebuna e la ochiul stang iar tatica urata e tot pe partea stanga. Deci eu sunt un om de dreapta fetelor, stanga e clar mai subreda.
Lexi, hai te rog mult iesi din butoiul cu melancolie. Bine, usor de zis greu de facut. Gandeste-te insa ca sunt doar cateva zile si mobilizeaza-te sa asculti niste muzica, sa te concentrezi pe ce e frumos in viata ta.
Mihaela, ca fosta stewardesa cu colege stewardese iti spun ca daca nu ai sarcina cu probleme poti zbura linistita pana in saptamana 36. Fostele mele colege care inca mai lucreaza in bransa desi nu mai zburau de la o anumita saptamana unele se duceau ca instructori si faceau zboruri scoala. Am avut chiar o prietena buna care aplecat de la aeroport la maternitate direct. Se pune o interdictie de anumite saptamani pentru ca daca e sa se declanseze nasterea nu-ti pot asigura mediu steril tie sau copilului si fie vorba intre noi, cursurile facute la academie pentru a asista la nasterea unui copil al unei pasagere sunt frectie la picior de lemn. Pe langa asta zborul de la Limassol acasa nu e un bor peste ocean, ajungi foarte repede la destinatie. Mare atentie insa, ca era sa uit, un alt pericol al zborului cu avionul la gravide este faptul ca aerul recircula in interiorul avionului si iei cunostinta cu toti virusii tuturor pasagerilor.
Alice, merge sa te duci cu rochita aia. Eu mai am o rochita draguta daca vrei si altceva. Oricum esti o frumoasa si cu parul ala frumos al tau si fata aia de vulpita cred ca ai putea sa te duci linistita si in blugi.
Georgia,m-ai facut sa rad.
Ursulet33, eu am o cunostinta care a nascut detul de usor in iulie la Elias si care a inceput de la saptamana 25 sa-si pregateasca perineul, il ungea temeinic in fiecare seara. A avut o nastere naturala extrem de usoara. A ajuns cu dilatatie 10 la spital si a fost tare uimita ca ea se astepta sa inceapa atunci contractiile.
Catiushor, drum bun draguta. O sa vezi ca o sa te linistesti acasa langa ai tai. Iti este greu dar iti va fi si mai bine din anumite puncte de vedere.
Lady, vad ca esti pe metereze ca intotdeauna
Va pup pe toate si gata, de astazi reintru si eu in paine.
+27
anangel_lexi spune:
Uau, Cati, ce voce! Felicitari! Si melodia e tare frumoasa!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul