Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {2*}

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine2009

Hai sa va povestesc ce am patit noi aseara...
Ieri ziua lui bunu, ducem puiul mic la culcare, ca de, sa avem si noi 2 minute de baut liin liniste un pahar de vin. Era 9 seara. Pe la 10 aud o clanta cum se misca, dar nimuca dubios la ea.
vine sotul la mine si zice hai repede sa vezi ceva...puiul meu in mijlocul sufrageriei, dezbracat de sac sta in picioare si raaaadee foc. A deschis singur usile si apoi le-a inchia frumos dupa el, de aici zgomotul, si in final l-am pus pe canapea intre bunu si tanti unde a adormit band inca o sticla de lapte si uitandu-se la meci ...
Aseara ne-a gratulat si cu urmatoarea propozitie: mami, ursu panda tai-tai nani ...dupa ce mami i-a oprit desenul cu kung fu panda...

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

sun ce dragut piciu

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Sun, poate ca ai dreptate tu, dar aici in Ro, oricat de particulara ar fi gradinita, tot imi zice sa plec
JR e la gradinita de 2 saptamani si 2 zile...de saptamana trecuta vineri nu a mai plans...ba chiar mi-a si facut "bye"...dar azi de dimineata nu stiu de ce a mai plans...acum parca ma si simt vinovata

Mie oricum imi era teama de ce va simti el...oare ce e in sufletelul lui mic cand il las acolo.....si emreu m-am consolat cu gandul ca se obisnuieste, ca se joaca....ca e mai bine pt el acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Si eu tot ciocolata calda vreau( ce succes ai avut cu ele Vias)...si cu bombonelele de la Busy

si

La multi ani Busymummy!

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias

Sun, poate ca ai dreptate tu, dar aici in Ro, oricat de particulara ar fi gradinita, tot imi zice sa plec
JR e la gradinita de 2 saptamani si 2 zile...de saptamana trecuta vineri nu a mai plans...ba chiar mi-a si facut "bye"...dar azi de dimineata nu stiu de ce a mai plans...acum parca ma si simt vinovata
Mie oricum imi era teama de ce va simti el...oare ce e in sufletelul lui mic cand il las acolo.....si emreu m-am consolat cu gandul ca se obisnuieste, ca se joaca....ca e mai bine pt el acolo...
Mamica lui JR

offff vias, eu n-am vrut sa te intristez mai tare...

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

La multi ani, Ruxandra!!!!Multa fericire, mamico!Si sa iei cu brio interviurile..apoi sa-ti alegi cel mai cool post!!!

Ozana...multumesc pentru modul in care mi-ai luat apararea..si modalitatea clara de a pune punctul pe i, intr-o maniera diplomata si corecta!

Ce fain...Dominic deschide usi!Cu eczema aceea ce ai mai facut?Nu ai mai spus!

Laura..saru-mana si tie!

Vias

Geta

Eu abia am aterizat de la platit facuturi si am o groaza de treaba!

Va pup si intru mai pe seara!

PS:Ragapie..astept pozeeeeeeeee cu tortul

Adina, Adriana, Ramona

Succes...la gasirea unui nou loc de munca..caci e foarte dificil!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091
[PS:Ragapie..astept pozeeeeeeeee cu tortul

Adina, Adriana, Ramona

Succes...la gasirea unui nou loc de munca..caci e foarte dificil!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Pe luni, duminca va fi petrecerea.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele

sunt bagta in treaba pana peste cap de nu ma vad

la multi ani BUSYY

acum fug sa ma imbrac sa ma pregatesc sa iau picea de la gradi

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Lady, imi pare rau insa ca nu m-am putut abtine si am raspuns, in ciuda dorintei tale....
please fetele, nu mai scrieti, n-ati vazut ca la amandoua mesajele mele, cele lungi si bine documentate au mutit pur si simplu? Si ca se leaga de voi cand imi dati dreptate?
Rog pe una din voi sa faca print screen si la mesajul meu ultimul, si la votarea membrilor unde se vede clar ca n-au fost membrii afevarati activi. eu din pacate nu pot face asta de pe telefon si n-as vrea sa dispara dintr-o data astea....
mersi mult!

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Busymummy !

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput