Sun..stai calma ca nu dispare nimic!Ii doare pe ei in cot de mesajele tale!Ar trebui sa citesti ultimul mesaj al administratorului-Mirela.Pe mine m-a busit rasul!![]()
28+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Lady, cred ca am povestit de eczema, ca dupa ce tanti doctor s-a uitat chioras la ea si nu ne-a dat nimica cu ce sa o am, a trecut de la sine dupa o saptamana?!?
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
'seara fete dragi
am trimis 3 cv-uri si deocamdata nimic ![]()
in schimb am vb azi cu sefu care m-a chemat la birou sa discutam...la inceput a fost f ferm si mi-a spus ca nu ma mai trimite la nici un curs, ma ia inapoi o luna si gata....ca l-am enervat f tare ca am intrebat de salar
....
apoi a dat-o spre ca is fata buna, ca ii place de mine si poate o sa raman si mai incolo....sa vedem ce-mi poate da de lucru, ca el n-are nevoie de personal...
deci ma intorc la servici dar nu se stie pt cat timp...oricum eu intre timp caut altceva...
lamuriti-ma si pe mine daca stiti...mie cineva de la ITM mi-a zis ca daca in CCM ii specificat ca dupa CIC trebe sa ma tina 3 sau 6 luni atunci ii obligat s-o faca....daca nu-i specificat atunci ii obligat doar preavizul de 20 de zile....
colega de la servici mi-a zis ca nu mai exista CCM, ci doar regulament de ordine interioara, si ca el de fapt nu-i obligat sa ma ia inapoi deloc...
va pup pe toate 
Adriana, mamica pufarinului David