Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {2*}

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Busy
La multi ani dragalasa!! Sa-ti dea DD mult succes si sanatate!!!

Mergi la inceput

cine vine la ????
am si capuccino si ciocolata calda....numai sa veniti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi ani, Daniel Matei!

La multi ani, Matei Constantin!

si... (am nimerit si eu o zi la fix)

La multi ani, Busymummy!

Busy, o zi minunata, o viata fericita si, nu in ultimul rand, multa bafta in continuare la interviuri

Vias am uitat ceva, insa nu stiu ce... trebuia sa-ti trimit un pm, dar despre ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Eu vin Vias! 'Neata la toata lumea.
Si ma dau la capucino ca tare mi-e pofta!
Busy! Felicitari pt interviu pana acuma si multa bafta in continuare!
Azi sunt mai lapidara, ca am intepenit ieri cu degetele pe tastatura!

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Neatza si de la Arad dau si eu o imbunatatita.
LMA Daniel Matei, Matei Constantin si Busymummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
vin si eu la un capucino

LA MULTI ANI MUMMY
sa fii sanatoasa, fericita, implinita si mult succes la servici

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Multumesc fetelor

Va cinstesc cu o cafea calda aburinda (ceai pentru viitoarele mamici), cu bombonele cu visine si muuulta veselie

Mergi la inceput

hello...hello

LauraB ai Pm de la mine

Busy...tare bune bombonelele..pe mine sigur m-ai nimerit

azi iar a plans JR la gradi

Mergi la inceput

Vias, la gradinita asta chiar nu se face acomodare??? Poate fi ea oricat de noua, daca conceptiile sunt tot alea invechite.
Tu ar trebui sa stai cu el acolo in primele saptamani, ca puiul tau sa se acomodeze cu mediul, locatia, copii, educatoarele...trebuie sa i se castige increderea, mai ales ca acuma inca nu stim daca este ca si caracter unul puternic sau mai degraba emotiv. Si odata ce incepe sa-ti planga, va asocia copii cu ceva negativ. Iar problema e ca un copil daca plange, se opreste din plans prin resemnare si pierderea increderii fata de persoana-sprijin. 99% din copii plang mai devreme sau mai tarziu la gradi, diferenta este in modul in care sunt consolati si de catre cine la inceput....
Eu am scris mai demult pe tema asta, undeva prin aprilie-mai, cand ne-am dus puiul la gradi si am explicat un pic cum se desfasoara adaptarea dupa modelul berlinez. N-as putea sa-ti zic exact cand am scris, trebuie sa cauti un pic.

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc ce am patit noi aseara...
Ieri ziua lui bunu, ducem puiul mic la culcare, ca de, sa avem si noi 2 minute de baut liin liniste un pahar de vin. Era 9 seara. Pe la 10 aud o clanta cum se misca, dar nimuca dubios la ea.
vine sotul la mine si zice hai repede sa vezi ceva...puiul meu in mijlocul sufrageriei, dezbracat de sac sta in picioare si raaaadee foc. A deschis singur usile si apoi le-a inchia frumos dupa el, de aici zgomotul, si in final l-am pus pe canapea intre bunu si tanti unde a adormit band inca o sticla de lapte si uitandu-se la meci ...
Aseara ne-a gratulat si cu urmatoarea propozitie: mami, ursu panda tai-tai nani ...dupa ce mami i-a oprit desenul cu kung fu panda...

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput