Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {2*}

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias
mai...mai..mai...nu au cum sa te dea afara...astia asa spun, dar nu au cum...ai citit link-ul de la mine????

Mamica lui JR

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Da am citit, dar acolo se spune doar de cele care au iesit pe legea noua cu stimulent de 500 lei de la stat, eu primesc 100 lei stimulent. Despre noi nu scrie nimic negru pe alb, cei de la ITM au spus chiar ca nu sunt obligati sa ne reprimeasca, de unde sa ne tina 6 luni.... Chiar nu mai inteleg nimic, noi suntem ale nimanui????
Sau sunt si nu inteleg nimic, cica pe marginea subiectului se dezbatea din vara (asa a spus liderul sindical, dar noua nu ne-a spus nimeni nimic), daca stiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

asa este..aia este noua lege din 2011 care vor sa stimuleze mamicile sa se intoarca mai devreme la servici...dar uite aici:

in contractul colectiv de munca unic la nivel national art 76 (3) scrie ”Pe o perioada de minimum 6 luni de la reluarea activitatii, considerata perioada de readaptare, salariatii care au beneficiat de concediu de maternitate si/sau concediu legal platit pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani nu vor putea fi concediati pentru motivul de necorespundere profesionala prevazut de Codul muncii.”

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

si in linkul trimis de mine scria acelasi lucru..ca suntem protejate totusi de contractul colectiv de munca

..deci..suntem si noi protejate, daca avem pe cineva care sa ne deschida ochii..si crede-ma ca mie mi i-a deschis cineva de SUS...altfel..pateam si eu ca toate celelalte femei..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vias

si in linkul trimis de mine scria acelasi lucru..ca suntem protejate totusi de contractul colectiv de munca

..deci..suntem si noi protejate, daca avem pe cineva care sa ne deschida ochii..si crede-ma ca mie mi i-a deschis cineva de SUS...altfel..pateam si eu ca toate celelalte femei..

Mamica lui JR

multumesc

Mergi la inceput

daca mai ai neclaritati, te rog sa-mi spui, te ajut cu cea mai mare placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Pe bune ca angajatorii astia au inebunit!Li s-a pus pata pe gravide acu'!

Pishko...sa-mi dai PM cu ce mijloc de transport ai trimis coletul, cand, unde sa-l astept...si pe ce adresa?Ca ti-am lasat douaAia din buletin..si aia unde stau efectiv

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Bus,am vazut pozele de pe FB de la ziua lui Dutzu...

tortul unde l-ai facut?

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Gabi, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Gabitza..tu nu dai nimic din casa?Ce pregatesti de ziua "mucosilor"?

Ce idei de meniu?Acasa...la resturant?

Cadouri...?

te rugaaaaaaaaam

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Cu toata chestia asta numai de petrecere am chef . Totusi am decis sa nu ii tin joi ziua ci duminica, asa k de vineri ma pun sa coc pe tort si prajituri . Sper sa-mi iasa ceva fain .
Am zis k ii fac o casuta cu o pajiste si un rau cu lebede , figurinele le-am cumparat deja, sunt din zahar , dar casuta vreau sa o "construiesc" eu o sa pun poze pe FB daca imi iese.

la toate.

Mergi la inceput