Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {2*}
Raspunsuri - Pagina 16
vias spune:
Lady...eu nu vreau sa cred ca este asa...pe cuvant!!!
Mie multe fete care scriu acolo...imi plac...chiar daca acum ma contrez cu ele, pt ca chiar simt ca tie personal ti-au facut o nedreptate...
dar o sa-mi placa in continuare Mirela (pt tot ce face pt copii in primul rand) si Laura25, la fel o indragesc pentru ca stiu cat suflet pune in toate actiunile ce le face, si ancadragoman imi e draga..si muuuuulte..
...in fine..ma inervez doar ca nu reusesc niciodata sa exprim si prin cuvinte ce simt eu de fapt ![]()
..in fine,...e doar un concurs..si trebuie tratat ca atare..
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
My_Lady0091 spune:
Vias....lasa-le, te rog eu..atata timp cat le vei da apa la moara vor continua sa faca valuri!
Saru-mana
28+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
HAI MUMMY MULT SUCCES 
mda, sper din suflet sa-mi gasesc repede ceva....si cine stie, poate chiar ii mai bine asa...sper ![]()
vias ma bucur tare ca piciu s-a acomodat si-i place la gradi 
Adriana, mamica pufarinului David
rgagapie spune:
Buna,
Vias m-am interesat si la ITM Arad si au spus ca pot sa ma dea afara,
problema mea este k m-am intors mai repede si daca stateam veneam la lucru doar de vineri dupa ce trecea 

.
Pe de alta parte nici nu situ cum e mai bine, volumul de munca va fi acelsi, poate chiar mai mare si in loc de 2 fete pe tura vom fi doar una (de exeplu ieri am ajuns la 23 acasa de la 7, adevarat azi sunt libera...)
busymummy spune:
Gat primul interviu... cica "CV-ul ma recomanda pt job si am rezultate exceptionale"
... mai avem 2 interviuri si saptamana viitoare raspunsul...
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Gat primul interviu... cica "CV-ul ma recomanda pt job si am rezultate exceptionale" ... mai avem 2 interviuri si saptamana viitoare raspunsul... de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
Bafta multa

vias spune:
| citat din mesajul lui rgagapie Buna, Vias m-am interesat si la ITM Arad si au spus ca pot sa ma dea afara, problema mea este k m-am intors mai repede si daca stateam veneam la lucru doar de vineri dupa ce trecea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Pe de alta parte nici nu situ cum e mai bine, volumul de munca va fi acelsi, poate chiar mai mare si in loc de 2 fete pe tura vom fi doar una (de exeplu ieri am ajuns la 23 acasa de la 7, adevarat azi sunt libera...) Zambeste, maine poate va fi mai rau. Poze noi Ramona de Maya Paula (17.11.2009) ![]() |
mai...mai..mai...nu au cum sa te dea afara...astia asa spun, dar nu au cum...ai citit link-ul de la mine????
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
| citat din mesajul lui rgagapie Buna, Vias m-am interesat si la ITM Arad si au spus ca pot sa ma dea afara, problema mea este k m-am intors mai repede si daca stateam veneam la lucru doar de vineri dupa ce trecea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Pe de alta parte nici nu situ cum e mai bine, volumul de munca va fi acelsi, poate chiar mai mare si in loc de 2 fete pe tura vom fi doar una (de exeplu ieri am ajuns la 23 acasa de la 7, adevarat azi sunt libera...) Zambeste, maine poate va fi mai rau. Poze noi Ramona de Maya Paula (17.11.2009) ![]() |
si inca ceva...tu pana pe 18 noiembrie poti sa reintrii in concediu de maternitate..ca e legal..pana ce copilul implineste cei doi ani
si se merge la servici, in ziua urmatoare dupa ce copilul implineste 2 anisori..
sunt sigura ca cucoana de la ITM nu stie ca fetita ta inca nu a implinit cei 2 ani

vias spune:
| citat din mesajul lui busymummy Gat primul interviu... cica "CV-ul ma recomanda pt job si am rezultate exceptionale" ... mai avem 2 interviuri si saptamana viitoare raspunsul... de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
deci pleci si tu..
o meriti din plin!

de
11.11.2009 si
6 ani.