Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {2*}
Raspunsuri - Pagina 15
sunshine2009 spune:
Buna dimineata,
e gata, aromata si aburinda....cine vine?
Eu am reusit performanta sa pierd trenul ca n-am auzit ceasul.. .l-am luat pe urmatorul dar nasol, ca n-am orele.
Iar ieri am uitat de "ca sunt de serviciu" la masina de cafea la lucru, cred ca ce o sa-mi aud urechilor azi.....
O zi faina si calduroasa va doresc!
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
vias spune:
'neata..am venit dupa miros ![]()
Lady 

A_driana imi pare tare rau sa aud asta
, dar te rog mult, uita-te si tu la link-ul pus de mine pt Rgagapie..sigur iti va fi de ajutor, iar pt orice intrebare, sunt aici 
oricum, angajatorii astia, niste marlani!
Sun aoleu...sper sa nu-ti auda urechile atat de multe..esti om si gresesti si tu 
pupici..o zi faina 
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
voiam sa va mai spun ceva
si anume ca sunt tare incantata de faptul ca JR merge acum cu placere la gradinita 
azi chiar mi-a spus impreuna cu teacher "bye mami" ![]()

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:

Hai Busy!!!!

busymummy spune:
Vias
si
pentru JR.
Adi - pup fata, multa bafta sa ai... poate e mai bine asa, iti gasesti ceva mai bun...

restul fetelor
sunshine2009 spune:
...mda, emailul ma astepta deja de la cel mai iubit dintre...colegi...ca a facut in locul meu ieri...
Iar la noi

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
My_Lady0091 spune:
Hai busyyyyyyyyyy!
Vias..pai vezi ca ai baiat mare?
Sun..cum adica de serviciu la aparatul de cafea???
Si ningeeeeeeeeeeeee?Supeeeeeeeeeeeeeer!
Ador ninsoarea
28+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
Buna dimineata!
Busymummy - iti tinem pumnii !
Vias - ma bucur tare! Cred ca acum incepi si tu sa te linistesti,sotul cuum este,s-a mai potolit,ma refer la neincrederea pe care o avea fata de cresa.
A_driana - ne luam de manuta, si eu imi caut de lucru![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
Allexa Jr nu e la cresa..ela o gradinita particulara..si da, s-a mai linistit de cand bebe a inceput sa manance, sa se joace..si sa cear la copii ![]()
My_Lady0091 spune:
Vias..te rog io sa incetezi...si mai ales nu mai aduce in discutie PM-ul pe care mi l-a trimis Mirela...ca va iesi urat..si tare nu vreau sa intru iar in gura luplui.
Ei sunt multi, eu una..oricum as da-o voi fi invinsa..si decat sa-ti pui mintea cu cei ce o au odihnita, mai bine faci orice altceva ce e si constructiv
.Si intotdeauna e bine sa te retragi dintr-o batalie ce nu are sorti de izbanda!
Concursul si mecanismul sau va fi mereu acelasi..cu un continut lapidar, ambiguu..tocmai pentru ca sa se poata anihila "intrusii" oricand, prin orice mijloace!
Sau tu crezi ca ceilalti care au obtinut voturi..le-au obtinut altfel?
Se cunoaste clar,de la inceputul concursului persoana care va castiga cat si fotografia e atent alesa..dinainte de a fi pusa in concurs..altfel tu crezi ca nenea care sponsorizeaza o face asa..la intamplare?
Nimeni nu da nimic fara a avea un ac de siguranta sau o garantie a unui fapt implinit!!
De asta nu se pun niste reguli..niste bareme exacte...ALTFEL se putea face un juriu din moderatori si useri alesi la intamplare...si sa voteze doar ei pozele...fara a sti ale cui sunt....sau mii si alte modalitati!
Spunea Mirela ca pot vota doar cei care au un anumit numar de mesaje..ia uitati-va la ultimul vot al celui care e pe locul I acum..si vedeti cate mesaje are..., va zic eu :ZERO,dar e membru din 2004..userul LEONICA..deci se poate vota si cu 0 voturi...se poate vota cum vor ei..atata timp cat e votat cine trebuie...iar cine trebuie e necesar sa fie in primele trei locuri..ca sa se poata aplica principiul votului juriului in proportie de 60%.
Deci fete..oi avea eu cunostinte de subcultura in arta fotografiei, dar in cea a vietii..inca ma descurc si pot vedea dincolo de...intotdeauna!
Asa ca din suflet va rog, incetati...caci vor gasi metode sa ne faulteze..sau sa ne ia in ras pe la diferite subiecte, marginalizandu-ne.."metode punitive" au destule...iar eu vreau sa scriu in tihna macar pe la Odisei!Au inchis ei conturi ale userilor vechi..fara a clipi..deci noi suntem puricii de sub elefant!
28+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |