Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {2*}

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lady, felicitari pentru rezultatele de la control !

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

lady felicitari pentru rezultatul de la control ...si eu zic sa inchidem subiectul "concurs" aici pe DC, ca e orice altceva, dar nu concurs..si asa va fi veci pururi

rgagapie...sa stii ca da, noua lege nu te protejeaza pentru ca ei vor sa incurajeze mamicile sa se intoarca la munca..DAR prin contractul coplectiv de munca, aplicabil la nivel national (aici intra inclusiv firmele particulare) suntem protejate timp d e6 luni de la intoarcere
ti-am spus sa fii foarte atenta cand citesti link-ul

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

uite aici

Mamicile care stau in C.I.C. 2 ani nu sunt protejate de OUG nr. 111/2011 – printr-o omisiune voita, se pare, pentru ca statul isi doreste astfel sa incurajeze revenirea mamicilor in campul muncii – dar sunt aparate, totusi, de Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National si de Codul Muncii. Acesta precizeaza clar ca angajatorul nu poate desface contractul individual de munca timp de 6 luni de la reluarea activitatii, salariatilor care au beneficiat de C.I.C. pana la 2 ani:

“Contractul individual de munca nu poate fi desfacut din initiativa celui care angajeaza, pe motiv de necorespundere profesionala, pe o perioada de minim 6 luni de la reluarea activitatii, considerata perioada de readaptare, in cazul salariatilor care au beneficiat de concediu de maternitate si/sau concediu legal platit pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani.” CCMUNN - articolul 76 alineatul (3).

Este evident, insa, ca singurul motiv pentru care mamicile care revin la munca din C.I.C. nu pot fi concediate in primele 6 luni este cel de necorespundere profesionala – se considera ca in cele 6 luni de la revenirea in campul muncii, mamei i se acorda o “perioada de gratie” in care se readapteaza la serviciu.

Cum poate fi concediata legal o mama care s-a intors la serviciu dupa concediul de crestere a copilului

Conform Codului Muncii, concedierea unui angajat se poate face din motive care tin de persoana salariatului sau din motive care nu tin de persoana salariatului. Astfel, daca un angajator doreste sa concedieze o mama care tocmai a revenit la serviciu dupa C.I.C. o poate face legal, invocand motive care nu tin de persoana salariatului – de exemplu, dificultatile economice prin care trece firma, transformarile tehnologice, reorganizarea activitatii in firma sau desfiintarea postului respectiv.

O alta situatie in care angajatorul nu este obligat sa ii asigure mamei care revine din C.I.C. un loc de munca este cea in care firma da faliment.

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna seara,
de fapt pt mine nu prea-i buna
sa incep cu inceputul...
La multi ani pt toti sarbatoritii de zilele trecute

lady nu te mai supara pt prostii, pe bune....nu mai pune la suflet atatea rautati...nu merita....o si un pt tine
felicitari pt vestile bune la eco
laura in ianuarie sau februarie ne mutam

nu mai stiu ce am citit

acuma sa va zic de vacanta fumoasa pe care am avut-o la munte, la Valea Draganului, in judetul Cluj.....noi 3, fratemeu cu sotia si copilul de 3 ani si mamica noastra....copii s-au purtat minunat, se joaca impreuna si se iubesc f frumos....vremea a fost f faina....totul a fost f frumos

si acuma ,buba' serviciul : care pana azi era f bine....saptamana trecuta am fost sa vb cu sefu despre intoarcere....s-a fofilat, s-a gandit...apoi mi-a propus sa ma trimita la un curs de protectia muncii, platit de el, si apoi sa fac eu la firma protectia muncii....nu are nevoie de mine, munca mea o face f bine alte persoane, dar pt ca am lucrat acolo imi da ceva de facut....f bine...
ma duc ma interesez de curs, totul pregatit, trebuia sa incep azi la 5 jumate....azi dimineata merg sa vb cu el, sa mai imi spuna ce si cum si dupa ce-mi spune o gramada de atributii il intreb de salar....imi spune ca acelasi salar cu care am plecat acum 2 ani si tot asta va fi de acum incolo nu se stie cat timp....
mie nu prea-mi convine dar nu zic nimic....imi spune sa ma gandesc si daca ma hotarasc sa merg la curs sa-i spun.....vin acasa, cantaresc lucrurile si intr-un final hotarasc ca decat nici un ban ii ok si asa....
si aflu de la colega de servici ca sa nu mai merg la curs ca a zis sefu ca nu ma mai trimite la curs, ma ia inapoi doar o luna cat ii obligatoriu si apoi gata ....asta pt faptul ca am intrebat de salar...probabil el se astepta sa-i fac plecaciuni si sa-i multumesc pt ca m-a luat inapoi....
asa ca voi fi fara servici, sunt tare suparata, acuma cu rata la banca.....si sunt in cautari disperate de loc de munca....
dar sper din suflet sa-mi gasesc repede ceva si mai bun

va pup pe toate

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ady...imi pare rau

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

ady mama macar la tine a zis ca incearca ceva dar eu m-am trezit cu contractu de munca direct incheiat dupa vre 6 luni ca aveam nevoie de o adeverinta asa ca ..... vai de noi mamicile.

lady pun acu poza cu "candy" pe mailu comun in picasa in folderu 11 noiembrie, ma bucur ca esti bine si tu si fetita

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

getutza...cand finalizezi comanda..sa-mi faci si nota..te rog..

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

getutza...cand finalizezi comanda..sa-mi faci si nota..te rog..

28+
Citat:

ok am inteles, si "candy" care raman din primele sau cele din seara asta?

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

pai care-s primele si care-s din seara asta?sunt cam obosita si am ochii impaienjeniti!

deci zisei:

15-fulgusori(albi,rosii, alb cu rosu), pot fi si mai multi-cat ti-au iesit pe acolo .

10 bastonase..cu margele mari-cum e lantul ala de 5 metri-se poate???sau mai mici oleaca

si lantul alb de cinci metri!

ma duc sa intind niste rufe.mai bantui pe aici 20 min si la 01.00 fug la somn

28+
Citat:

Mergi la inceput

si plsssssssssssssssssssss.....nu mai scrieti nimic la subiectul cu "marea fotografiere a verii colosale" ca mai mult rau faceti!!!lasati-le sa uite de mine..asta si vreau..sa nu mai fiu in gura lor..sa-si vada de "arta" lor acolo, linistite!

asta le-am rugat si pe fetele de la bulgarasi de 2012

28+
Citat:

Mergi la inceput