Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {2*}
Raspunsuri - Pagina 13
My_Lady0091 spune:
si atat de idioata sunt..am si uitat ce am citit..deci:
Succes Rares la vaccin, sa fie fara reactii adverse!
eu fug sa intind rufe!
la 17.50 am programarea la ginecolog...
Adina..contractiile tot exista...sper sa-mi treaca.vad care-i treaba la control!
28+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 am lista cu cei care m-au votat..le voi trimite un PM de multumire si atentiile electorale promise(alimente, bautura si bani)-dupa cum spunea si muffin(slava numelui ei.amin ) |
Ce bine, ca eu nu stiam de unde sa iau atentiile electorale.
Chiar m-a distrat mesajul, mai ales poza deasupra patului.

Ai grija cu contractiile !

_
Rares - clipe si zambete
sunshine2009 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 iti trimit imediat PM-cu ceea ce este.am primit si eu la randu-mi un PM cu specificatiile corecte! am lista cu cei care m-au votat..le voi trimite un PM de multumire si atentiile electorale promise(alimente, bautura si bani)-dupa cum spunea si muffin(slava numelui ei.amin ) 28+
|
eu tocamai rad ca proasta la birou de una singura, ca tocmai aprinsese unul din colegi un betisor parfumat si numai ce am dat de mesajul tau...
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
vias spune:
Doamne Fereste!!..acum serios vorbind!!!
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
sunshine2009 spune:
Na, haideti ca le-am scris un mesaj lung la cei de la concurs, cititi-l voi nu cumva sa ma stearga ...ma gandesc ca avertisment tot oi primi dar macar v-am bine dispus 

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
rgagapie spune:
Buna seara,
Imi cer scuze, dar sunt foarte stresata, am o intrebare:
Te poate da afara daca te-ai intors din CIC de 2 uni jumate? 

La noi se fac restructurari si as vrea sa stiu daca ma poate da afara. Nu mai stiu care ste noul cod al muncii si dupa care lege ...
vias spune:
Rgagapie..legal..nu, nu e voie, NUMAI daca se restructureaza postul tau...
.Dar atunci sunt obligati sa-ti dea un alt post..
uite, o sa pun un link aici, daca il citesti atenta, o sa te ajute foarte mult!
• http://depici.ro/familie/revenirea-la-serviciu-dupa-concediul-de-crestere-a-copilului-ce-probleme-pot-aparea/
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
vias spune:
si tot pt Rgagapie, daca ai ceva probleme in sensul acesta, te rog sa apelezi la mine cu incredere, ca eu m-am documentat bine, am vorbit si cu un avocat, te pot sfatui cum sa faci..
Siiiii..o chestie foarte importanta, sa nu semnezi nimic...spui ca te mai gandesti, te fofilezi...si imi trimiti PM, te ajut cu cea mai mare placere!!!
rgagapie spune:
vias MULTUMESC FRUMOS.
Cu siguranta am sa apelez la tine, nu stiu care este baza reducerilor de personal, dar stiu ca vineri la Bucuresti s-a venit cu lichidarea la zi si fetele au avut vineri ultima zi de lucru.

. Daca stateam pana implinea 2 ani eram asigurata, pana vineri de definitiveaza lista de disponibilizari si in tara, 

daca sitam.........
Am vb cu liderul sindical(eu nu sunt incrisa in sindicat, eram in CIc cand s-au facut) si a spus ca nu sunt protejata....
My_Lady0091 spune:
Eu stiam ca 6 luni nu au voie sa te dea afara, mute...etc.6 luni ai locul asigurat prin lege!
Sun
vias
busy
magda
saru-mana mult fete, a insemnat mult faptul ca m-ati aparat!
bb e ok.
-seamana cu Rebecca la perfectie
-nu e in pozitie craniana inca
-are 1,350 gr.
28+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |

)