Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {2*}
Raspunsuri - Pagina 12
getik1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Neatza Allexa... cu mine ![]() Fetelor, am vesti! Si am nevoie de majorete Deci: maine, poimaine si raspoimaine am cate un interviu (cu cate un sef din ce in ce mai mare ![]() de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |

HAI BUSYY HAI

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
getik1 spune:
buna fetele am venit la 
lady in primu rand o sa te cert : de ce ai trimis mejaj sa scoate pozele? nu ai gresit cu nimik multi menbri au trimis mesaje private eu am PRIMIT 5 PM daca imi place sa votez, ca atare tu ce ai facut? nimic asa ca ceea ce vb ele nu ar trebui sa te deranjeze, ci mai degraba sa lasi soarta sa decida sa nu mai intri la subiec si sa citesti, asta e parerea mea,
; am facut "candy" i-am facut poza cand esti sa imi spui sa o trimit.
restul fetelor va pup
si fug sa termin de aranjat la socramiu si sa plec dupa fata
29.12.2009
getik1 spune:

La multi ani MATEI SI ROXYALI

sa fiti sanatosi si sa vi se implineasca toate dorintele
29.12.2009
vias spune:
am lasat si eu 2 vorbe la concurs ![]()
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
magdaz_ina spune:
Lady, mie imi pare rau ca ai scos pozele din concurs. Cei care le-au votat au pierdut timpul degeaba...
Pe de alta parte, imi pare bine ca mi-ai dat ocazia sa vizualizez toate pozele din concurs, atragandu-mi atentia asupra evenimentului in sine.
_
Rares - clipe si zambete
My_Lady0091 spune:
![]()
![]()
![]()
28+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
lady tin sa spun ca ma asteptam la reactia ta..poate in prima faza e...normala..dar ar fii trebuit sa fii mult mai stapana pe tine, pe fotografii, pe concursul in sine si ..pe prieteni ![]()
Nu ai gresit cu nimic, doar ai reusit sa-ti faci singura rau tie si fetitei din burtica...si din pacate, sa-i faci pe altii fericiti! 
Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 |

Lasa-l incolo de concurs, acum ti-ai luat o grija, cine nu participa sigur nu castiga.
Te asteptam cu
._
Rares - clipe si zambete
vias spune:
oricum...ala numai concurs nu este... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My_Lady0091 spune:
iti trimit imediat PM-cu ceea ce este.am primit si eu la randu-mi un PM cu specificatiile corecte!
am lista cu cei care m-au votat..le voi trimite un PM de multumire si atentiile electorale promise(alimente, bautura si bani)-dupa cum spunea si muffin(slava numelui ei.amin
)
28+| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |

de
11.11.2009 si
6 ani.