Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {2*}

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Bun, ciocolata am baut-o,am avut si companie,si acum scoatem majoretele

Succes la interviuri!!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua

vin si eu la ca miroase tare bine

Busy , bafta multaaaaaa!!!

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

La multi ani Matei Constantin
La multi ani sanatosi, fericiti si Doamne Doamne sa aibe mereu grija de tine!!
La multi ani Roxyaly

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

LMA Matei Constantin si Roxyaly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza!

am solicitat administratorului desprecopii sa-mi scoata pozele din concurs prin acest mesaj:
te rog sa-mi scoti ambele poze din concurs, din suflet de rog!

si promit ca va fi primul si ultimul la care mai particip, aici!

voi deveni o umbra-e singura modalitate de a "supravietui" onorabil pe acest forum!

iti multumesc pentru increderea si suportul acordat..tie si intregii echipe !

Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

as vrea sa intru pe subiect si sa le pun pe toate la punct...ele mamicile si fotografii perfecti..milostivele de pe la umanitare..si nu mai continui lista...sunt niste fiinte demne de tot dispretul..le-am vazut adevarata fata si le voi ocoli cat voi putea pe aici.

voi mai intra la fulgusori si la bulgarasi...restul subiectelor..sa intre cine vrea!

Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Hai ca poate ma aleg cu o "semnalizare"... nu ca as intelege de ce?

Mergi la inceput

busy...nu te mai amari si tu, lasa-le..atata pot ele!

La multi ani, Matei!!!

28+
Citat:

Mergi la inceput

sunt cu sufletul alaturi de tine la cele doua interviuri!Va fi bine!

28+
Citat:

Mergi la inceput

La multi ani tizzzzzzzzzzaaaaaaa mea:Roxaly!!!

28+
Citat:

Mergi la inceput