Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***
Raspunsuri - Pagina 26
Monnvas spune:
GIANINA
Nu ne cunoastem, deci e numai pe cititelea ce scriu amu.
Mie mi-a placut de la inceput. O femeie de cariera care trimite "ploi de pupici"... wow, asa sefa cred ca si-ar dori oricine. O vad ca pe o fetita prinsa in corp de femeie. Un suflet de copil, care inca se bucura de Craciun, de zapada, de miros de portocala, de orice nimic si care totusi e responsabila, munceste, ba mai si creste un copchil.
Mi se pare genul de om care ti se lipeste de suflet.
Si mie mi se pareau exagerate listele de medicamente, cateodata ma si intrebam daca nu-i face mai rau copilului indopand-o cu atatea. Dar, ca si la Floric, au fost suficiente cateva episoade de febra la Injiner ca sa-mi dau seama ce nasol e sa fie copilul bolnav si ce putere iti trebuie sa rezisti la imbolnaviri atat de dese. Asa ca nu mi s-a mai parut paranoia, ci grija fireasca si, again, responsabila.
Povestea ei de viata m-a impresionat, nu numai prin drama traita, ci mai ales prin faptul ca a tinut-o in ea atata, fara sa ne zica nimic.
Oricum, eu admir cel mai mult la ea tonusul. Chiar daca are probleme, e mereu cu zambetul pe buze si pe taste. Aici chiar i-as putea reprosa ca nu se descarca mai des, ca, in afara de problemele de sanatate ale Micsunicii, nu ne zice niciodata ce o roade, ce o doare. Ca sa-i trimitem si noi "o ploaie de pupici".
Eu o vad pe Gianina ca pe o "multifunctionala", si shefa, si mama, si sotie. Si ii ies toate bine :) Si mai e si o "multifunctionala" vesela.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
simonapro spune:
Anaan: multumesc 
Fug si eu la culcare, sa fiu odihnita maine.
Noapte buna!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Monnvas spune:
GAZA
E o... gaza! I-a gasit foarte bine porecla Gazul. Are ceva copilaros si jucaus in ea, asa ca atunci cand are atitudini de om mare ma ia prin surprindere. Cand am vazut-o prima data, par egzamplu, nu mi-o puteam imagina la volan, ca parca n-avea varsta legala
O vad ca pe o fetita care inca se alinta - si are cine s-o alinte, ca si Gazul si Kati imi par destul de afectuosi.
GAZA e si amuzanta, are umor, te distrezi cu ea. Face conversatie, isi exprima pareri destul de categorice. N-am cronometrat, mie nu mi s-a parut ca vorbeste mai mult decat Novus.
Mno, cu Novuselu' vorbesc mai des, ce-i drept.
Gherutele io nu prea le-am vazut, am vazut numai zambetul, care nu mi s-a parut fals, mi s-a parut... strengaresc, copilaros.
Ca sa preiau o expresie a Pisikai, nici mie nu mi se pare ca am ajuns la sufletul Gazei. Dar mai e timp!
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Stiu ca s-a incheiat tocana de saptamana trecuta, dar mai am un amendament la ce s-o zis despre Bianca. Mie nu mi s-a parut deloc rece si inabordabila, dreptu-i ca live nu ne-am vazut decat rar. Insa acelasi repros l-am primit eu la randul meu de multe ori, asa ca banuiesc ca cine s-aseamana se aduna.
Observ, din caracterizarile astea, niste "bisericute", niste afinitati. Pisik zicea ca n-a ajuns la sufletul meu si la al Aneian. Io, tocmai, ca am impresia unei comunicari de la suflet la suflet cu Anaan, deci poate tocmai acel ceva care ma leaga de Anaan m-a tinut la o oarecare distanta de Pisik (nu neg, desi cu Pisik m-am vazut de muulte ori, ne-am si incuscrit, exista o afinitate, dar nu dusa pana la "chimie").
Probabil la fel si cu Bianca: ceea ce pentru unii a fost un zid, pentru mine a declansat clicul de comunicare. D-aia e bine ca avem atatea perspective, atatea "oglinzi".
Jocul a inceput sub deviza "Nu te supara, tufato". Si mi se pare extraordinar ca, desi s-au spus multe lucruri acum, unele chiar mai putin placute, s-a tinut cont, in linii mari, de aceasta deviza.
CRISTIAN (7.03.2009)
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Hi, hi, daca la divergente va refereati la mine, de data asta chiar nu e cazul. Intrebarea pentru Anca a fost pura si simpla curiozitate pe care partial mi-a satisfacut-o pentru ca la prima citire nici nu intelesesem exact la ce se referea. Putea fi gelozia pura de femeie-sot, sau gelozie din aceea intre fete sau.. etc. Oricum Anca sa sti ca n-ai scapat Pup fug sa scot papa din cuptor. Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor ![]() |
Nu ma refeream la tine, ci mai degraba la tonul mesajului Ancai
chiar daca mi s-a parut ca se pregatea sa scoata "spada"http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
Neatza dragelor.
E o vreme afara de cauti mai adanc sub plapuma. Insa mai e putin timp si vine we. Asa ca mai suport.
MAi, dragelor, ce imi faceti voi. tema asta chiar ma solicita. Incep de azi sa imi copiez postarile despre mine sa pot comenta la final, caci trebuie, se simte nevoia de completari si explicatii pe ici pe colo. N-o sa va las asa in coada de maimuta.
urmatoarea grupa e formata din Ilinca, Simonapro, Olga, Pisik si Dyana. Da?
Nu dau startul, doar intreb sa imi fac temele in liniste, pana nu ma apuc de ”treaba mare” la serviciu.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
novus spune:
Neata !!
Si la Deva e o vreme de stat sub plapuma darrrr mai e si vineri asa ca abia astept sa treaca ziua de astazi ceea ce nu o sa fie greu deloc ![]()
Monnvas 

, esti tare tufato, chiar daca stiam asta deja mi-ai reconfirmat-o de n ori , inclusiv acum cu portetele tale, la al Ancai subscriu cel mai tare, mi se pare cel mai apropiat de imaginea pe care o am eu despre ea !
Chatonel, vreo doo pliuri am sigur si eu, nu pot vedea acum dar diseara iti supun sigur
!!
Trec la tema ca sunt in inatrziere deja
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Holario ![]()
E vineri si, ca-n bancurile cu prosti, ma bucur si io care stau acasa ![]()
Haideti la cafea!!!!!!!! 
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
inapreda spune:
Tuluai, Chatonello, da' ce-ti veni?
N-am mai facut luminarea de vreo 15 ani.
Pina amu' 2 minute!!!![]()
Raportez si eu 2 colaci ![]()
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
novus spune:
GIANINA
Imi place de ea pt ca e saritoare, gata sa ajute pe oricine cu un sfat, o vorba buna si sunt convisa ca nu numai verbal
, e mereu zambitoare si vesela, tare-mi place de ea !!!
Cand m-a sunat eram precisa ca e ea la telefon fara sa se prezinte, are o voce dulce si care te imbie la vorba, bine la mine asta nu e greu deloc![]()
Eu pe ea o vad intr-un birou mare , impunator si ea inconjurata de prajituri si prajiturele
, trimitand cate o ploaie de pupici virtuali
M-a impresionat povestea ei si faptul ca a ales sa o impartaseasca cu noi, chiar mi-au dat lacrimile, am admirat-o si mai mult pt ca e ambitioasa si nu i-a stat nimic in cale si m-am identificat cu ea pt ca stiu cum e sa te nasti cu un defect (chiar daca mult mai mic si nu asa important) si sa te insoteasca toata viata mai ales in copilarie unde sinceritatea si curiozitatea sunt naturale si necenzurate
Abia astept sa o cunosc si pe ea in realitate
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Al Doilea Anisor