Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***
Raspunsuri - Pagina 27
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Holario E vineri si, ca-n bancurile cu prosti, ma bucur si io care stau acasa Haideti la cafea!!!!!!!! ![]() Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ce tareeeeeeeee

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Floric spune:
Ilinca, parca tu propuneai o treba din asta ce fac eu acum? Sa adun caracterizarile fiecareia facute de fiecare (valeu ce exprimare).
Eu fac asta pt mine, pt faza finala a temei.
Vrei si tu?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Floric Ilinca, parca tu propuneai o treba din asta ce fac eu acum? Sa adun caracterizarile fiecareia facute de fiecare (valeu ce exprimare). Eu fac asta pt mine, pt faza finala a temei. Vrei si tu? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Io asa m-am "organizat" din prima
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
pisigri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Io asa m-am "organizat" din prima Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ma organizeaza cineva si pe mine?
Foooaaaaarte tare descrierea Gianinei in biroul mare si plin de prajituri!

http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
Sa ma lamuriti si pe mine va rog cind ne facem autoportretele. Io tare ma tem ca uit cu totul ce aveam de zis, daca asteptam pina se termina toate caracterizarile ![]()
Chato, tufato, m-ai omorit cu pliurile. Apoi nici io nu am mai facut luminarea din...copilarie
da' acu-s la serviciu. Oricum, io nu cred ca fac multi colacei, cred ca fac unul si mare 
inapreda spune:
Pisigri, io cred ca nu-i nici un bai daca iti faci acum autoportretul ca sa nu uiti ce ai de zis. Variante:
-il faci in Word si-l pui la pastrare
-il postezi aici
-il pui pe mail-ul comun
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
bebe_shtrumf spune:
Neatza!
dau din plin azi. ca e urat afara si avem nevoie(Doamne sa treaca controlul odata, ca explodez..
)
Sanatate multa Simona
, ne gandim la tine.
Chatonel, asta cu colac peste pupaza merge? ca mi-e ca dau si de pupaza prin locurile alea
, vedem diseara acasika la fata locului.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
pisigri spune:
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf Neatza! dau din plin azi. ca e urat afara si avem nevoie(Doamne sa treaca controlul odata, ca explodez.. )Sanatate multa Simona , ne gandim la tine.Chatonel, asta cu colac peste pupaza merge? ca mi-e ca dau si de pupaza prin locurile alea ![]() www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 |
novus spune:
Floric, ar fi prea de tot daca te-as ruga sa centralizezi si pt mine descrierile fetelor ![]()

? am avut asa in gand dar am ramas cu gandul si daca tot ai adus vorba ...
Multumesc anticipat 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri Sa ma lamuriti si pe mine va rog cind ne facem autoportretele. Io tare ma tem ca uit cu totul ce aveam de zis, daca asteptam pina se termina toate caracterizarile |
Io ti-as zice sa-l faci chiar acum ca abia astept sa-l citesc pe alt tau
; sunt sigura ca o sa descopar numai lucruri interesante si chair vreau sa te cunosc de-a bunelea 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)