Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Cat ma lasa Injinerul scriu si eu:

ANCA. Definitoriu mi se pare refuzul realismului. Daca exista o tinta imposibila, fix pe aia i se pune pata. Daca exista o cale usoara si una grea, Anca o alege pe aia grea. Un soi de Don Quijote feminin. Numai ca Don Quijote s-a "pocait" pe patul de moarte. Pe Anca n-o vad recunoscand imposibilul never ever.
De-aia io o vad pe Anca... singura. Nu ma refer la amor, ci in general, fiindca ea cauta numai "sufltete pereche", "feti frumosi pe cai albi" si "printese frumoase", care nu exista, dar ea se incapataneaza sa creada ca exista. Cand gaseste pe cineva compatibil, incearca sa-si conecteze toata atentia asupra persoanei respective, sa se conecteze cu toata fiinta. Cand intensitatea relatiei respective scade, e dezamagita; Anca nu vrea sa accepte ca extazul nu dureaza o vesnicie, ca nu poti trai toata viata numai la cote maxime fiindca... mai oboseste si sufletul de atata intensitate.
Anca incearca sa ne scoata mereu din papuci. Cateodata mi se pare ca o face demonstrativ, pentru a ne arata ca avem prejudecati, pentru a ne testa limitele. Ca sa ne arate ce limite avem, sa ne faca sa le recunoastem, atunci cand noi cunoastem aceste limite, dar nu vrem sa le rostim. As pomeni aici o faza cu arabul, cand ne povestea ca s-a dus imbracata hipersexi la o intalnire tocmai pentru a vedea daca are curajul sa o ia de brat sau o trimite la imbrobodit. Din punctul meu de vedere, asemenea testari ale limitelor nu sunt necesare. Par un soi de demonstratie ca ea este open-mindED (filologul se revolta aici) si noi inca suntem limitate. Bine, asta e perceptia mea, de om cu mania persecutiei (pe care inca n-ati remarcat-o niciuna), nu stiu daca Anca chiar isi da aere de superioritate sau merge doar pe linia lui Socrate
La un moment dat mi s-a parut ca se erijeaza in "profesoara" si m-a enervat. Citez o faza de la primul Moeciu, cand a intrat scurt pe net sa ne zica celor ramase acasa ca gazda si-a ales 3 copii pe care vrea sa-i adopte si ne-a lasat sa ne dam cu presupusul, pentru ca apoi, la intoarcere, sa ne frustreze asteptarile spunand ca de fapt a inventat totul ca sa ne puna sa facem un soi de top de popularitate a ghioceilor. Atunci m-am simtit "luata de proasta".
Ce admir la Anca: generozitatea. Si, desi o banuiesc de teatralitate in multe gesturi, aici sunt convinsa ca e sincera si ca atunci cand ofera ceva, ofera din suflet.
Inteligenta. Si subtilitatea, uneori prea mare, ca ne incurcam in atatea nuante.
Veselia. Desi uneori imi lasa impresia ca e o veselie amara, a bitter-sweet symphony.
Nu in ultimul rand, nu pot sa nu ma intreb de ce tocmai persoanele care au petrecut cel mai mult timp live cu Anca o critica cel mai tare.

Nu stiu. Mi-e cumva draga, dar, vorba ei, nu ne sincronizam, nu ne potrivim. Nu ne-ar sta bine sub acelasi acoperis.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

intrebare sondaj :)

cite pliuri aveti daca stati "luminare"?

io numarai, cu regret, trei mari si late.... e adevarat ca nu mai reusesc sa fac nici "luminarea" dreapta, e cam cis, deh, baba

Mergi la inceput

ilink, wow, ce pretioasa ma simt deodata

Mergi la inceput

CHATO Gizas, femeie, ce dileme ai!! Ce relevanta are chestia asta cu pliurile? Ce arata? Te intreb ca nu stiu!!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

creca anca merita premiul de popularitate, e cea mai discutata :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

CHATO Gizas, femeie, ce dileme ai!! Ce relevanta are chestia asta cu pliurile? Ce arata? Te intreb ca nu stiu!!

CRISTIAN (7.03.2009)

arata pialele de pe burta care inca stau gramada pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Sa fac si eu o tocanita mai subtire:imi e mai greu sa fac descrieri pentru ca nu cunosc fetele si personal.

Anaan:imi place tare mult de ea si ca om si ca profesor, abia astept sa o cunosc si in realitate.O vad modesta, sincera si gata in orice moment sa ajute omul cand are nevoie.

Gaza:mi se pare tare draguta, si ea si toata familia. Am vorbit de cateva ori la telefonsi am fost pe aceeasi lungime de unda, mi-a placut tare mult cum a fost alaturi de mine, cand am vrut sa merg la munte singura cu copiii, o prietena adevarata. Pana sa vorbesc la telefon cu ea, o percepeam ca o persoana mai rece.

Floric:imi place ca se preocupa de binele oamenilor, ca e sincera si nu se supara usor. Mi-ar placea sa o vad ca are mai multa incredere in ea.

Pisigri:multa vreme nu mi-am dat seama ce fel de fire e, cum spune si ea asa o percep si eu avand doua laturi, una mai pesimista si una cand are incredere in ea si stie ca poata sa faca mult mai mult decat ceea ce face acum. Ii admir mintea sclipitoare si modul ei de desrie lucrurile.

Anca: e o o fire complicata pentru mine, un mister as zice, nici la 80 de ani nu o vad hotarata in ceea ce isi doreste, mai ales in materie de barbati
Imi place la ea ca e saritoare, gata sa ajute la nevoie,ii admir curajul in toate, mai ales in cresterea copiilor.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Am revenit, uitasem cine mai era de tocat

Gianina:o percep ca o persoana placuta, cu o inima mare, imi place mult cum o creste pe Micsu si cum reuseste sa aiba o familie frumoasa si o cariera pe masura.Singura data cand nu mi-a convenit ce a zis, referitor la exemplu ca ar da afara angajatul, daca ar stii ca isi cauta de munca in alta parte.Dar privind din postura ei probabil vede altfel lucrurile.

Monvas:o admir pentru cate a realizat pana la varsta ei,ca nu a ascultat la gura lumii si si-a urmat propriile convingeri.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Simona, tin pumnii maine!

Chato, m-ai dat gata cu pliurile tale.Mi te si imaginez facand lumanarea, atenta la toate cutele posibile si imposibile

Mergi la inceput

FLORIC

Am ignorat-o multa vreme. Pana cand, datorita ILINCAI, am descoperit hazul. Cu vorbe "din popor". As putea face un studiu filologic pe postarile ei (iti dai seama ce mi-a placut cu capra, varza si cotorul, da??).
Imi place ca e "buna ca painea calda", adica, desi a fost trasa de urechi de multe ori, n-a tinut ranchiuna, ba chiar a fost dispusa sa invete ceva din lectiile servite uneori cam neelegant.
Imi place ca are mult bun-simt.
Pe Floric io o vad intr-o oarecare dinamica, mi se pare ca s-a schimbat mult. Parca e mai sigura pe ea in ultima vreme, mai pusa pe fapte.
M-au impresionat negativ ezitarile in domeniul medical, dar acum imi dau seama ca e pur si simplu bafta mea de a fi avut un plod mai fara lipici la virusi. M-au deranjat generalizarile ("toti medicii is shpagari",in conditiile in care avem un medic in club, ba chiar 2, si stim ca nu-i cazul) si desele "plangeri" (ce nasol e la munca, ce colegi batuti in cap, ce nasol e in Braila...), parca si-a zugravit viata in culori cam inchise. Ma rog, or fi ele chestii nasoale, da' cum vedeti la semnatura, where there's a will, there's a way... Deci nu-ti place ceva, schimbi, ce atata tanguire...
M-au intristat anumite marturisiri legate de viata personala.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput