Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Anca, ti-am zis, momentul Paltinis a fost demuuult depasit :)

Floric, sper ca nu te-am suparat, a fost un fel de gluma, poate nesarata. Na, sunt si sub impresia zilei de ieri :(((

Inapreda, am incercat sa te ignor . Teza mea de doctorat e pe patologia rumegatoarelor salbatice, ieri am fost la o vinatoare de caprioare ca sa imi recoltez probe...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Inapreda, am incercat sa te ignor . Teza mea de doctorat e pe patologia rumegatoarelor salbatice, ieri am fost la o vinatoare de caprioare ca sa imi recoltez probe...

Groaznic. Imi pare rau ca nu "m-am prins" si nu intelegeam daca, la fel ca si mie, vinatoarea in sine iti pare oribila, de ce te-ai dus.
Imi pare rau.

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

gaza

de unde gelozia, era intrebarea?

Daca da, din 2 momente legate de Marius, INSA nu cred ca are farmec sa le scriu, doar atat: un moment a fost la moeciu #1, si altul a fost aici pe forum, dupa.

Oricum, daca tu spui ca nu e asa, ce mai conteaza ce cred eu?

Si apoi, parca cineva a scris ca i-ar fi placut ca jocul sa ramana la ideea principala, adica fiecare sa pastreze ce ii se portiveste, si pt restul, sa se amuze..., nu sa ia la intrebari [cum m-a luat si ina], ca de unde pana unde scrie x despre y faza z...

Multumesc ca ai citit SI postarile mele :) [era o mica probabilitate sa le skipezi, gandidu-te ca eu oricum scriu in spiritul semnului ala de betivan folosit de niste fete despre postarile mele, dar nu stiu semnul, cu cineva care toarna ceva rosu de sus spre gat].

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

gata, am dat view source html... si am gasit semnul

Plec si eu spre casa, noapte buna!

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Am zis eu ca e cam ireala atmosfera aia de peace-on-earth care domnea pina de curind. Acum ne scoatem pirleala pentru cei 3 ani de armonie?

Mergi la inceput

Am editat doar ca sa bolduiesc numele Gianinei.

Pe GIANINA o cunosc...mai deloc
Imi pare, insa, o persoana "verticala", cu multa incredere in fortele proprii, voluntara si "cu capul pe umeri".
Cred ca e genul de persoana careia nu-i place luminile rampei; daca ar trebui sa aleaga, ar fi regizor, nu primadona.
Imi lasa impresia ca are veselia unei...rindunici. Dar, cum nu am vorbit niciodata si nici nu se "dezvaluie" prea mult nu stiu daca ascunde ceva in spatele acestei veselii. Oricum ar fi, postura asta ii shade bine!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Ce o defineste pe ANCA in opinia mea?
Hmmmmmmmm...efervescenta. Natura duala. Curcubeul din ochii ei si cu care vede lumea, oamenii, viata in nuante atit de...colorate. Spiritul analitic.

Mai cred ca e un suflet chinuit, in ciuda fatadei de "nimic nu ma atinge, nimic nu ma doboara".

Se crede -si poate este, pe alocuri- un Columb al fiecarei persoane care conteaza in viata ei sau care o "atinge" cu ceva.

Mama lui Ian.

Editez ca uitai sa spun ca, in opinia mea, are o placere "diavoleasca" de a face pe...proasta desi NU este.

PS. Nu-mi place cuvintul "proasta" dar asa e expresia "a face pe prostu'".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Am zis eu ca e cam ireala atmosfera aia de peace-on-earth care domnea pina de curind. Acum ne scoatem pirleala pentru cei 3 ani de armonie?

Mai, eu zic ca tot asa o sa ramana atmosfera , nu are de ce sa se strice, s-a mai animat doar, mereu o sa fie subiecte si teme de divergente

Ma retrag dar sper sa am ce lectura la cafea !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna!

Eu sunt la cumnata mea singurica, cata liniste si relaxare pe mine, nici nu-mi vine sa cred Sa vad ce va mai fi de maine, daca ma voi opera.

Imi pare rau ca am citit in graba tocanita, dar bine le mai ziceti si Simply cu poezia a fost cea mai tare

Tin legatura cu Olga, in functie de cum decurge ziua de maine, poate vin si baietii mei si ne intalnim duminica pe undeva.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hi, hi, daca la divergente va refereati la mine, de data asta chiar nu e cazul. Intrebarea pentru Anca a fost pura si simpla curiozitate pe care partial mi-a satisfacut-o pentru ca la prima citire nici nu intelesesem exact la ce se referea. Putea fi gelozia pura de femeie-sot, sau gelozie din aceea intre fete sau.. etc. Oricum Anca sa sti ca n-ai scapat la prima intalnire live te intreb iar ca atunci presupun ca-mi vei putea da detalii, asta daca vei vrea sa dezvolti. Si nu sunt nicidecum tendentioasa ci curioasa/interesata. Si da, e adevarat ca luam din caracterizari ceea ce consideram ca ni se potriveste dar tocmai acesta e farmecul jocului ca poti descoperi si lucruri pe care nu credeai ca le ai sau ca dai impresia de a le avea si astea fac jocul interesant.
Pup fug sa scot papa din cuptor.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput