Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pai, io am ramas setata ca auto-portretele se fac la finalul finalurilor cind terminam de tocat TOATE fetele.

PS. Pisigri, nu mi-ai zis ce si cum cu vinatoarea; ai sarit postarea mea sau nu vrei sa detaliezi?

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

pisigri

ma bucur f mult ca nu te-ai oprit din a ma descrie si pe mine, mai ales ca eu... ma suparam mai degraba daca nu ma descriai :)))

Acu, doar o mica paranteza, la usa ta, la Paltinis, am batut la dorinta comuna din hol, cand toti isi doreau sa nu te pierdem din grup... Dar, pt ca asa cum ai spus tu, eu par mai luptatoare, eu am fost delegata sa tot insist... si evident, nervii tai s-au focusat doar pe mine. Ca si in viata, una e faptasul moral si alta cel real.. Oricum, in general, eu bifez la ambele categorii :))), deci am venit la usa ta SI pt ca voiam eu, nu doar grupul :)))

chiar ca am talent... iar am iesit ca in desenul din liceu, dedicat mie, si batuta, si cu banii luati.. adica, si cu scari urcate si coborate de n ori, si cu bombaneala focusata doar pe mine :)))...

... macar sunt consecventa in talente, putine si fixe :)))

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Vad ca s-a mai apucat lumea de amestecat in oala asa ca e bine , maine dimineata imi finalizez si eu tema de la birou

Si eu cu autoportretele am inteles tot la final, o sa fie mai interesant asa zic eu

Ramona, faptu-i consumat, totu-i incercat, nervu' s-a calmat si nimic nu s-a rezolvat !! m-am facut si io poeata, na ! ideea era sa te linistesti ca daca tot pui husele peste nu-i asa grav !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

ramona

pai daca ai huse... ce conteaza pata? eu credeam ca sunt de piele, dar asa, husele sunt suficiente :)

sau sunt huse puse doar din cand in cand?

ca daca sunt oarecum permanente [legate, fixate], chiar ca nu vad sa fie vreo problema... decat daca "preconizezi" sa fie taiate [de stefan ], si atunci sa vada vreun musafir fix pata de dedesupt...

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisigri, no mi-ai dat ocazia sa fiu si eu de acord cu Anca , la Paltinis dorinta a fost comuna,ea a fost mesagerul (nu mai stiu insa daca autoproclamat sau nu )

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ramona, daca iti arat canapeaua mea si peretii de la mine o sa te simti sigur mai bine.

Io zic sa stai calma. e ceva normal si pana implineste copilul 10 ani sa nu mai faci investitii in casa:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

La FLORIC imi place ca are un soi de inocenta fermecatoare; de bunatate nealterata de greutatile vietii; de multe ori, citindu-i postarile, mi-o imaginez cu figura inocent-intrebatoare, cu ochii in forma de "O" si cu fruntea usor incretita a interogatie
Mi-e greu sa scriu despre ea pentru ca...nu stiu Cred ca, desi imi place bunatatea ei si admir la ea soiul ala de perseverenta care te ajuta sa te auto-depasesti, Floric e una dintre persoanele cu care ma aseman cel mai putin; si, atunci, imi lipsesc reperele

Da, am remarcat ca ma tratezi cu "ignore" dar, asa cum cred/sper ca ai remarcat, asta nu m-a impiedicat sa te citesc cu placere, in continuare. Atita doar ca nu intelegeam de ce?

Desi o vad o persoana echilibrata si in cazul ei simt tristetea in aer; o tristete pe care si-o poarta cu resemnarea omului impacat cu soarta.

Sint si eu in asentimentul lui Novus in ceea ce priveste vestimentatia festiva a lui Rares. Si eu consider ca, SI din punctul asta de vedere, fiecare virsta are farmecul si specificul ei si ca e pacat sa-l "chinui" de pe acum cu tinute "office"

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Pisigri, no mi-ai dat ocazia sa fiu si eu de acord cu Anca , la Paltinis dorinta a fost comuna,ea a fost mesagerul (nu mai stiu insa daca autoproclamat sau nu :D)

zic eu:
- prima oara mesager autoproclamat, pt ca eu fac de obicei strigarea si numararea grupului, si imi iesise pisi lipsa, si probabil oi fi zis [tare]: "staaaati, nu e pisigri, sa o asteptam sau sa merg sa o chem, poate nu a inteles ora si locul"
- in urmatoarele dati mesager implicit, ca tot stiam drumul, usa, si oricum eram deja cu imaginea "shifonata", de ce sa se mai shifoneze si altul :)))

Imi si amintesc cand coboram in hol si ziceam: mai, e ceva ciudat, nici nu mi-e clar daca sunt sau nu in camera... nu oi fi ciocanit suficient de tare??? si iar urcam

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Pai, eu am cam incalcat regula cu autocaracterizarea, dar am facut-o in virtutea faptului ca si fetele de la prima tocana au mai scapat cate ceva. Si doar ati auzit ca sunt vorbareata. Da gata nici mac nu mai zic.

Anca vad ca esti prin zona, te rog raspunde-mi si mie la intrebarea de dinainte pentru ca sunt sincer curioasa.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

PS Inapreda, si eu scriu cu i din i si nu cu i din a pt ca nu mi se pare corecta folosirea lui i din a. Aici o sa-mi dea Monn peste degete .

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Ba e corect c u i, chimistii si fizicienii au votat cu a, dezvolt mai tarziu.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput