Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

help please,

Stefan mi-a scris canapeaua cu pixul

Am incercat :acetona,spirt, fixativ, lapte demachiant, detergent de spalat vase si tot se cunoaste ( ca naiba, canapeaua e deschisa la culoare si ii scosesem husele sa le spal )

Aveti vre-o solutie ??

Da, sa te calmezi ca nu iese.
Oricum, cind pui husele, nu se mai vede
Stiu ca nu un raspuns din asta asteptai dar...
Banuiesc ca e vorba de un material textil si, daca ai incercat cam de toate, asta e; nu prea ai ce face

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

help please,

Am incercat :acetona,spirt, fixativ, lapte demachiant, detergent de spalat vase si tot se cunoaste ( ca naiba, canapeaua e deschisa la culoare si ii scosesem husele sa le spal )

Aveti vre-o solutie ??

daca e din textil incearca "spot remover" spray de la SANO. Il gasesti pe la magazinele de menaj.
Mi-e mi-a scos niste pete de smoala de pe niste pantaloni:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Citat:

help please,

Aveti vre-o solutie ??

Vanish, de rufe, de covoare, n-are importanta. Sau babesc poti sa incerci lapte dar asta stiu ca era pentru cerneala nu stiu exact daca merge pt pix. Si daca tii atat de mult la canapea, la magazinele cu piese auto exista o solutie pt scaunele de masina, costa mult da cica are efect la multe pete dificile, eu n-am incercat-o stiu de la o prietena.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Grea tocanita de saptamana asta, are ingrediente multe si necesita mai mult timp si atentie. Eu aman tema pe weeekend.

Oricum ca o concluzie, pana acu cam toate fetele au surprins ceva din mine.

PS. Ilincuto sa nu ma amani prea mult ca maine sunt in focuri pe aici si nu o sa prea am timp de forumit si pana sambata mi se pare o vesnicie.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Mai, faza cu botezul, ma lasa fara replica. Cred ca si in lumea preotilor exista, ca in orice domenii profesionale, "atotstiutori" si oameni din ce in ce mai putin pregatiti. Asta e dureros...Ca sa confirm cumva cele spun mai sus sa va povestesc de la botezul cumnatilor mei )sau daca am mai povestit, repet). Parintii au ales nume pt copilul lor, Gabriel, caci e frumos, de Sfant, in fine ce au gandit ei...La momentul boteyului, ce credeti.? CAnd sa il citeasca se pune preotul si propune nasilor(de parca ei erau cine erau) ca sa mia aiba un nume si el, preoitul, propune ca daca tot e baiat, sa fie numit ca Sfantul biserecii unde era boteyatr si astfel ar fi primul baiatboteyat cu acest nume. Cumnatul meu (nasul) care s-a dat la cele sfinte si se crede mai catolic decat Papa si ca e omul bisericii () aacceptat cu mandrie de deciyia si propunerea primita.

Astfel copilul a devenit pe moment, intr+o fractiune de secunda...Gabriel Spiridon.

Bine, eu am invinovatit parintii, si in ziua de azi. Dar le gasesc si cumva scuza, caci ei, parintii, nu au fost intrebati direct. Daca ati botezat stiti ca doar nasii tin copilul si in acest moment proetul a luat decizia.

De asemenea, vina mare o poarta desteptii de cumnati care puteau in acel moment sa ii cheme pe parintii. Dar in fine...asta ca sa vedeti pana unde ajunge "puterea" lui Dumnezeu pe Pamant.

Si credeti-ma ca is destul de dusa la biserica si accept multe de ale bisericii dar asta chiar m-a dezgustat. Dar aia cu botezul m-a cutremurat pe loc.
A, uite, acum mi-am amintit ca fetita colegei mele a fost la fel boteyata...in stilul smuls. De am ramas toti cu inima la gat...Si a fost botezata de un preot batran, cu experienta si renume in oras...Un mare fassss, daca se crede ca el le stie pe toate.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Tema asta e tare lunga si grea :(((

Anaan
Eu marturisesc ca desi pe forum imi e tare draga si sunt cam mereu in asentimentul ei, tot mi se pare uneori ca nu o cunosc. Sau ca nu o cunosc destul. Dar de draga, mi-e draga, si imi place ca desi e pacifista si inteleapta, are uneori curajul" de a da glas unor ginduri pe care altii (inclusiv eu) le impartasim dar nu le verbalizam. Si mi-e tare draga ca lucreaza cu elevi si ca i-s dragi. Banuiesc ca e si intelegatoare si rabdatoare cu ei, ceea ce eu nu sunt cu studentii nostri

Floric
Tre' sa recunosc ca noi doua ne-am calcat pe bataturi o perioada (stiu ca a fost reciproc sentimentul :)) da' inclin sa sper ca am depasit faza asta. Imi place la nebunie un anumit gen de umor care o caracterizeaza, ma "enerveaza" ca se "minimizeaza" nu stiu cum, se subapreciaza, se auto-denigreaza. A, si nu-mi place de sotul ei, ca e vinator

Monnvas
Pe ea o simt "suflet pereche", am senzatia unui anume gen de complicitate, datorita traseului asemanator al vietilor personale. Totusi, e mult mai curajoasa decit mine, imi place la nebunie ce studiaza (si imi dau pumni ca atunci cind am avut de ales, am sters fortat filologia de pe lista, desi cred ca mi s-ar fi potrivit cel mai bine) si tare imi place felul in care se raporteaza la Injineru' cel mic.

Gaza
Pe ea mi-o amintesc cel mai bine de la Paltinis: cu gura pina la urechi, cu gropite in obraji, vesela si lipicioasa. Numa' ea nu m-a speriat atunci :)))) (glumesc, da? las' ca atunci cind expir ca ingredient la tocana, cind m-oi descrie si eu, o sa "lamuresc" problema asta). Si mi-a mai placut de ea tare tare, ca atunci cind are ceva de spus, spune, chiar daca ar putea rani sensibilitati mai sensibile . Si mie mi se pare ca chiar daca are de spus lucruri neplacute, nu jigneste niciodata.

Gianina
Cred ca ea e persoana de pe forum cu care am vorbit cel mai mult la telefon. Si da, si io ma gindeam inainte sa o aud prima data, ca e ...fixista? obsedata? in ceea ce o priveste pe Micsu', chiar ma gindeam ca ce se panicheaza asa pt 2 muci, de ce nu depaseste momentul cu refluxul etc. Dar nu, ea nu e nici fixista nici panicoasa, e meticuloasa, constiincioasa si responsabila (nu ca mine, stie ea de ce spun asta :)) Si in plus, e tonica si parca e vesela tot timpul.

Anca
Intii am zis ca nu o sa scriu despre ea pentru ca o sa ne certam :)) sau o sa-mi iasa vorbe ca port pica da' io zic ca nu. La inceput mi-a placut tare mult cite chestii ne povestea, si eu chiar nu am judecat-o nici o clipa pentru ca e o mama singura cu 3 copii sau pentru ca a decis sa il pastreze si sa il nasca pe bb3, chiar daca taticul lui era cu multi ani mai tinar decit ea si nu avea isi dorea nici un bb.
Apoi, m-am "atacat" la Paltinis, cind nu mai stiam ce tumbe sa fac sa o adorm pe Ilinca (era ffff agitata....), iar ea atiiiita a mai batut la usa camerei de imi venea sa ies eu sa o bat pe ea Ma rog, a fost, a trecut, nu avea ea de unde sa stie ce se petrecea inauntru.
Dar desi mi s-a parut mereu o luptatoare, mereu mi s-a parut ca incearca sa para vesnic vesela, mie mi-a picat foarte pe dos povestea cu arabul (de altfel m-am si abtinut de la comentarii) si intreaga imagine pe care mi-o formasem despre ea s-a....tulburat. Are o pofta de viata incontestabila, pare a fi vesnic deschisa catre noi si noi provocari...si ma opresc aici.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Mai, eu tot vad ca fetele tocanita, ca sa nu spun flocaite, isi exprima parerea personala despre cum sunt ele in comparatie cu ce s-a scris. A ramas sa spunem acum? sau la final?
Ca zau as avea si eu cate ceva de spus si sa nu credeti ca is chiar nesimtita. si insensibila la cele scrise

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Uff, cred ca va dati seama ce am in mine... cum naiba taman a gasit pixul cand am scos hisele ...

Am incercat un spot remover de la americani dar zero rezultate (o sa-l incerc si pe ala romanesc ) ..
Am incercat si vanish , laptele = zero ... cred ca am folosit prea multe solutii, s-a creat o nebunie in imitatia aia de piele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Floric, noi inca nu avem voie, abia cind ne termina de "flocait" celelalte fete (adica peste vo doo zile cred) avem voie sa ne spunem parerea.
Daaaaaaar eu personal astept cu mare nerabdare autodescrierile fetelor de la primul fel !!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Tema asta e tare lunga si grea :(((

Floric
A, si nu-mi place de sotul ei, ca e vinator

A, la asta nu ma pot abtine chiar daca as incalca regula de care am intrebat mai sus.

Pisi, nici mie nu imi place. Dar ce pot face? Atat amar de viata mi+am facut si atatea discutii incat am renuntat (nu mai spun financiar cat a costa, si costa....adica eu nu as cheltui veci pt mine atatia bani, si mi s-a pus pe suflet aceasta pasiune a lui). Am cautat aspectele bune, favorabile si atunci am tolerat mai bine "criminalul" in casa.

Crede-ma ca eu cand vad pusca mi-e frica de ea si il gonesc repede din casa sa nu cumva sa ii vina lu Rares vreo idee. Bine, din pucntul asta de vedere e fff constiincios si are arma vesnic inchisa in fiset, cheia, inchisa si ea...ei, o procedura legala. Arma e vesnic franta si ne-armata...Dar eu tot la nenorociri ma gandesc. Deh...boala obsesiva

Avantajele le-am vazut, evident in mancare...si uimitor, desi ma stiti ca imi place mancarea, NU pt mine. Eu mult timp nu am pus gura pe ce aduce, in afara de peste. Imi venea sa plang cand il vedeam cu prada acasa. Dar apoi, cand rares a inceput sa manance m-am bucurat cumva ca am, in sfarsit, produse bio. Adica, rata, gasca sau mistretul nu is nici injectate, nici crescute cu hormoni.
Asta e ideea care ma face sa privesc prada ca pe un orice alt produs hranitor.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput