Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Edit: Chato, dar ce-a patit muza ta?

cred ca e plictisita de rutina si obosita de atita alergat. Muzelor le place traiul boem, nu maltratare zilnica

Neata tufetelor! Dau

Am si io o intrebare: de cind aveti copiii simtiti ca legatura in sinul familiei voastre e mai strinsa? Ca io am impulsuri prea dese sa merg in ro, nu-s cum se face... adik pina acum o data pe an era suficient, acum nici de doua ori nu e... hmmm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!!

Wowwww Anaan, m-ai dat gata cu portetele tale care sunt reale 100 % , imi place cum ai surprins esenta si ai transpus-o asa frumos in cuvinte !!! citind caracterizarile parca le si vedem pe fete langa mine

Pisik, un mare pt tine asa de drag doar !!!

Chatonel, tu vorbesti de legatura cu toata familia, nu ? nu-s ce sa zic, noi oricum suntem uniti asa ca venirea Adei a completat doar tabloul de familie si imi place mult atmosfera nou creata, de sarbatori e veselie si agitatie multa cand ne strangem toti la masa si fetele zburda prin casa
Cat despre familia noastra strict, pe noi copilul ne-a legat si mai mult si suntem tare fericiti si in aceasta ipostaza de parinti (si nu numai )

Gata, trec si eu sa-mi fac tema !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Dau binete, beau cafeaua si ma apuc de tema.

Mai intai de toate sa imi gasesc cuvintele, sa imi asez gandurile caci dupa postarea lui Simply...nu stiu ce as mai putea face sa mai cresc in ochii mei. recunosc ca initial mi-e venit un gand sa fac si eu caracterizarea in versuri dar am zis ca nu oi termina nici pana la anu pe vremea asta. Fa da-ti seama ce gafa faceam daca era sa ma compar cu Nobelul de Simply.

Fata, este de-a dreptul uluitoare.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Edit: Chato, dar ce-a patit muza ta?

cred ca e plictisita de rutina si obosita de atita alergat. Muzelor le place traiul boem, nu maltratare zilnica

Neata tufetelor! Dau

Am si io o intrebare: de cind aveti copiii simtiti ca legatura in sinul familiei voastre e mai strinsa? Ca io am impulsuri prea dese sa merg in ro, nu-s cum se face... adik pina acum o data pe an era suficient, acum nici de doua ori nu e... hmmm.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

neata!
o cafea ceva? imi place foarte mult ce ati scris...miros asa cine are punctul pe "i", cine ne imbarliga, insa cncluzia(nu ma grabesc) e ca sunteti si subietcive si obiective, iar cele deja "intalnite" de cateva ori sunt cu detalii pikante, dar ideea de baza e peste tot la fel. adika cam acelasi lucru se spune despre o pers, cu mici exceptii. acum voi va stiti mai bine, no comment.
Ariana a trecut pe un sirop de la Fiterman, cu echinaceea si propolis, plus nurofen, sa scapam de tuse si muci si vomitat,, f rar, insa de 2 sapt parca nu mai trece, insa si eu sunt cu ei taras, deci...
vizionam seara de seara Aba bazada, si toate treb sa fie movvvvvvvvvvvv,
de cind aveti copiii simtiti ca legatura in sinul familiei voastre e mai strinsa?
da da da...adika si pana sa incep sv, ziceai ca merg in excursie si la toate spectacolele, treb sa fie si mama si sor-mea pe langa mine, ziceai ca mor dc nu vin, chiar ma suparam dc isi faceau alt program.
Iar acum, e bine ca mai da si la paket, plus ca eu la 2-3 sapt raman singura si atunci iau copilul si tzast la mama sau sor-mea un wk prelungit. simt nevoia daaaaaaaaaaaa.

p.s.: scrieti scrieti.
simply esti beton!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Gata.Incep postarile cate una caci ar fi exagerat de lung mesajul.

MONNVAS

Hihihi…Ce a evoluat lumea. La varsta ei ma traversa mama strada. Bine, eu tot de 16 ani o vad, de cand o cunosc pe aici pe forum, hai 18 sa nu intre la incalcarea legii penale omu ei.
O vad ca pe o tanara iscusita in tot ceea ce face, cel putin profesional, calculata si stapana pe situatie. Cu iq-ul sta exagerat de bine. Cred ca e mult peste limita normalitatii. Implicata si daruita familiei. Cred ca ii este un pic dificil sa echilibreze balanta familiei si aici ma refer la trairile, dorintele ei si zvacurile generate de varsta (luate in comparatie varsta sotilor – adica una e aspiratia si gandul la 16 ani si alta e la …alti ani). Dar, simt ca are capacitatea de a impaca si capra si varza si cotorul verzei. Si nu numai capacitatea o are ci si intelepciunea unui sot deosebit.
Ce sa mai lungim vorba…Are un stil libertin dar filtrat, gandit si raportat la necesitatile familiei.
Pot spune ca este un model de urmat pentru multi tineri din ziua de azi (si nu mai iau in calcul varsta ei de 16 ani) care desi au 23-25 ani habar nu au cu se se mananca viata.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

ANAAN

Pe Ana o vad un fel de ”Domnul Trandafir”. Are toate resursele pentru a face cu dedicatie profesia aleasa. Sau in termeni mai de cartier ”o ajuta si fatza”. Pe Ana o vad o persoana analitica, in expectativa, care nu arunca vorbele ca sa ”se bage in seama”. Ori cand are ceva de spus (si are, Slava Domnului) se incaderaza intr-un stil bland, amabil, obiectiv. Se simte bine in lucruri, situatii sigure, certe. Ca tot veni vorba (parca in caracterizarea Biancai despre mine de stiuatii extreme), nu o vad pe Ana dandu-se cu parapanta.
Pe Ana mi-as dori-o mentor, sau macar profesor la clasa, pentru copilul meu.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

GAZA

Dumnezeuleeee…o frumoasa vesela cu o minune de copil. Cumva concureaza cu Ada (Novus) la ”Cartierul Un Zambet”.
Initial, eu despre Gaza nu intelegeam de unde este si unde pleca (nici acum nu imi este prea clar dar nu ma mai pasioneaza informatia). Si m-am atasat de ea, online evident, cand am aflat ca traieste prin tari straine si am admirat la ea puterea strainului (sa nu spun imigrantului caci nu era) intr-o tara care nu e a ta.
In rest, din nefericire nu o cunosc indeajuns de bine sa mai spun cate ceva, caracteristic, despre ea.
Doar ca e delicata si totusi puternica. O combinatie mai rar intalnita la o persoana.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

PISIGRI

Ei, aici e aici. Mi-o iau asta e. Mai, dar eu pe Pisica asta o simt moldoveanca. Are ceva care o diferentiaza, inca din scris, ca e diferita si ca traditia zonei de domiciliu si-a pus amprenta in stilul ei. Asa cum despre Novus pot spune ca are caracterisiticle de sash iar Bianca de bucurestean.
Inainte de toate as vrea sa precizez ca nu judec stilul nimanui ci apreciez cum mediul va format si totodata daca v-as intalni pe toate 3 intr-un grup as putea sa spun ca nu sunteti din aceeasi oala.

Nu va suparati, da? Ca sa stiu daca mai scriu sau nu…

Pe Pisica o vad o ” leoaica” ce isi apara teritoriul si mai ales copilul. Cum se spune ”copilul si un Soare” atat are pe pamant.
Pot spune ca ii place sa se implice in activitati cu iz umanitar (nu neaparat strangeri de fonduri, etc.) ci actiuni care presupun daruire sufleteasca.
A, ca e inteligenta, nu mai incape vorba.
Mi-e drag de ea si imi place cum trateaza subiectele, temele abordate aici.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

GIANINA

Chiar daca am discutat doar la telefon (bine ca pe nici una dintre fete nu le-am intalnit live, exceptie Dodo si ceva fete din Galati) am perceput-o ca pe o femeie cu fraiele in mana. Adica, stie ce face si face bine. Organizata, sigura pe ea, studiaza problema si se intereseaza despre solutii optime pe care i-ar le triaza.
O vad ca o persoana ambitioasa. Impune respect si autoritate in grupul de lucru.
In relatii interuname, este blanda si vorbareata.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

ANCA

Un amalgam vulcanic.
O persoana care a invatat sa isi depaseasca conditia. A beneficait de un sprijin enorm din partea familiei care i-a aratat o cale dreapta in viata. Cat de dreapta a urmat-o ea…ramane de vazut si analizat la final. Stie ce are de facut dar ii place sa joace la extreme. ”Ori mergi cu mine, ori te iau”.
Este uimitor cum o persoana cu o asemenea dorinta de daruire si afectivitate exagerata si-a ales o cariera ”rece”. O vedeam lucrand cu oamenii nu cu roboti.
Traieste viata la maxim si la extreme (repet). Este un altfel de puternica (spun asa prin comparatie cu fetele pe care le vad eu puternice), de a lupta cu sine, cu viata, cu oricine ii intra in viata ei (apropiat sau colaborator simplu). Vesnic in miscare. Si cu toate astea are asezate in foldere si fisiere mintale tot programul vietii ei.
Din prezentarile de pe aici, ma tot gandesc cat ar putea sa vorbeasca daca cumva ai intra in polemici sau chiar certa cu ea. Woww…cred ca 2 zile nu i-ar tacea gura si nici nu s-ar repeta in idei.
La Anca inca studiez capitolul ”afectivitate”. Instabilitatea afectiva in viata persoanala spune mai multe despre ea, insa de cate ori posta mesaje eu tot le citeam ca pe un roman nu drept subiect de analiza.
Pe Anca o admir pentru puterea ca a avut curajul sa puna capat relatiei, cu 2 copii si apoi sa mai faci inca unul…”si tot singura, saraca mama”.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput