Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gata. Astept next level.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

PISIGRI

Aici , cu parere de rau trebuie sa spun ca desi ne-am cunoscut face to face nu am apucat sa socializam macar putin pt ca (eu cel putin) m-am lovit de un perete de sticla si gata ! acum gandindu-ma la ce a scris Pisigri despre mine, ca o intimidez, fac legatura si vad conexiunea dar chiar imi pare rau ca nu am stat la povesti pt ca mie sincer imi place de fata asta si as fi vrut sa o vad in actiune si live
Imi place ca e desteapta, scrie frumos (ii citesc cu placere blogul si chiar o s-o trag de maneca pt ca in ultima vreme nu a mai postat nimic ...), nu e influentabila si nu vrea sa dea bine cand isi exprima o parere chiar daca nu coincide cu a majoritatii !
Imi place de ea si pt ca libertina si aici cred ca m-ar ''soca'' cu anumite povestiri, am eu feelingul asta, tocmai de aceea as sta cu drag la masa cu ea si cu o bere-n fata !!
Cateodata mi se pare inchisa in ea si parca nu-si gaseste locul, senzatia asta am avut-o la intalneala de la Paltinis unde cu cat incercam mai mult sa ne apropiem de ea cu atat mai mult parca ''fugea'' de noi :((
Cu toate ca e o fiinta super calda cu familia dupa cum banuiesc eu, cateodata mi se pare prea dura cu Pisilinca, care e o minunatie de fetita (zic asta dupa ce am vizionat mai demult cateva filmultele cu ele si mi se parea ca sunt la scoala deja dar poate era tracul filmarii doar )
Ca si o concluzie : vreau sa ne intalnim musai si promit ca nu vorbesc mult

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

FLORIC

Aici trebuie sa recunosc ca la inceput nu citeam pana la capat postarile ei asta pana cand am dat peste niste glume tare reusite si am inceput sa fiu atenta ! Asadar imi place la doamba asta ca are simtul umorului si al ironiei asupra propriei persoane , chiar as fi curioasa sa ne intalnim
Mi se pare cam bisericoasa ca sa zic asa, si parca incearca sa-i impuna si lui Rares de mic acest lucru, sincer nu stiu cat inteleg ei acum lucrurile astea dar repet, nu o judec, observ doar
Aaaaa si inca ceva legat de Rares, mi-e tare drag de el dar nu-mi place cum il imbraci in costum din ala de nunta la evenimente mai deosebite , nu te superi pe mine, da ?!stiu ca gusturile nu se discuta dar mi se pare ca lor la varsta asta le sta bine imbracati lejer si mai copilaresc
Bine acuma ma gandesc din ce am vazut eu in pozele voastre ca Rares ar parea din alt film imbracat in blugi si cu geaca de piele pt ca si voi va imbracati elegant , aici trebuie sa te laud pt ca imi place cum te accesorizezi tu de fiecare data si cauti ceva mai deosebit, bravo !!
Si ce-mi mai place: vrei sa-ti depasesti conditia si sa inveti lucruri noi, esti ca un burete , cel putin din postarile tale am dedus eu asta !si implicarea (chiar si emotionala) in meseria ta, dorinta de a ajuta, mi se pare laudabila si mai rar intalnita in domeniul tau

Mergi la inceput

GAZA

No, pe Gaza pot sa spun ca o cunosc deja destul de bine, am fost deja la multe intalneli, am cunoscut-o si in habitatul ei apai de telefoane ce sa mai zic, clar ma intrece la vorba !
Cu toate astea insa mi-e greu sa o caracterizez pt ca mie mi se pare ca un cameleon (despre care stiu ca am citit ca ei isi schimba culoarea pielii pt a comunica de fapt, fiecare culoare fiind o alta atitudine si nu pt a se camufla cum se credea, mi s-a parut tare interesanta explicatia si de aceea cred ca am retinut-o).
Pe Gaza eu o vad mereu in centrul unui grup (pt ca , da , ii place si se simte bine in centrul atentiei ), discutand cu fiecare pe limba lui si acordandu-i aceeasi atentie, chiar gasind solutii si dand cate un sfat pt fiecare situatie ! Pe ea chiar nu am vazut-o repezind pe cineva sau expediindu-l rapid asta doar daca nu cumva s-a bagat peste ea la vorba dar si atunci o face tot cu zambetul pe buze si diplomatic pt ca se vede lucreaza in domeniu , stapaneste bine tehnica comunicarii si a diplomatiei mai ales , na, sunt invidioasa ca mie asta cu diplomatia nu-mi prea iasa !
O admir si pt rabdarea de care da dovada si imi place cum explica amanuntit
Imi place ca e ambitioasa, isi cunoaste si fixeaza bine obiectivele si face tot posibilul sa le atinga , angrenandu-se in diverse proiecte si actiuni
E inteligenta, are simtul umorului si e un foarte bun narator,stie sa capteze atentia publicului si te traspune in poveste
Imi place ca e romantica si stie sa tina aprinsa flacara pasiunii

Cateodata insa mi se pare ca parca nu e naturala adica are tot timpul zambetul ala de prezentatoare tv, ca la nunta cand intra invitatii si ciocnesti sampania cu fiecare , poate insa e doar ''defect'' profesional (nu ca as sti exact ce lucreaza )

Sper sa nu te superi pe mine si sunt sigura ca asa o sa fie dar am avut senzatia uneori ca am fi intr-o competitie ,noi sau mai ales fetele noastre , ceea ce nu imi place si nu inteleg motivele , fiecare e unic pana la urma, dar o pun pe seama placerii de a comunica cu oamenii pe care o avem amandoua si a dorintei de a face tot ce e mai bun pt minunile noastre de fete care sunt stralucitoare oricum

In concluzie,Gazo,mi-e dor de teleconferintele noastre si sper ca la primavara veniti la intalneala !!

No, ca am scris si m-am tot intrerupt sa fac altceva, gata, dau send ca nu mai termin vesnic tema

Mergi la inceput

Fetelor da' unde sunteti toate ??
E uies in pauza de masa , sper sa am ce lectura cand ma intorc, da ? chiar si critici, ca asta e , eu am vrut sa jucam jocul asta, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Neata fetelor! acum imi beau si eu cafeaua si e o placere sa stau sa va citesc.

Anaan mi-a placut tare mult cum si ce ai scris. Si cu siguranta am omorat un drac pentru ca ai descris-o pe Anca exact asa cum gandesc si eu.
Novus, ce sa zic, m-ai surprins aproape perfect. Esti tare.
Legat de competitie, poate asa ai resimitit-o tu dar pentru mine esti un model, ba chiar un ideal greeeu de urmat (acu nu ca te laud, si nici nu exagerez), pentru ca eu ma consider varza pe langa tine la capitolul vestimentar (mai ales al Domnisoarei mele). Si in aceeasi tema chiar m-a distrat impresia Pisikai pentru ca si eu credeam la fel doar ca invers, ca eu o imbrac pe Gaza cam baieteste si ea o eleganteste pe Ana.. Ce ti-e si cu mamele astea de fete !!
Iar cu Diplomatia, sa nu-ti para rau, eu apreciez mult persoanele mai directe iar diplomatia nu este intoteauna o calitate.
Cu diplomatia e cam asa :"Diplomacy is the ability to tell someone to go to hell in such a way that they'll look forward to the trip."- Albert Einstein .
(nu ca eu as folosi-o in acest scop)

Edit pe motiv de greseli ortografice.
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

Intai "fetele" :

Chatonel
- aici mi-a venit instant o poezioara pt copii gasita pe net:
Vezi ce are Pisicel?
Are ceai de musetel
Si friptura de purcel
Invelita-n servetel! -si continuam in aceeasi nota:

Pisicel privea la stele
Intrebandu-le pe ele:

"Stiti voi oare de ce visul
Mi-arata de sus Parisul
Inchinat spre rasarit
Soarelui de Andezit?"

Si se tot foia prin noapte,
Pe mustati cu stropi de lapte:
"Offf, ca nu v-am auzit...
Va trimit un satelit!"

Bianca
Se crede simpla, dar e complicata,
Cu alb si negru se vede pictata,
Si-ai crede-o departe de deochi
De n-ar fi verdele din ochi.

Si cum si azi sunt creativa, iar Mimi nu-i acasa, profit si dezvolt:
Novus
E soare puternic, si umbra-i taioasa,
Caldura te-mbie sa stai la terasa,
Si viata palpita, te bucuri de clipa,
Dar capu-i pe umeri, minut cu minut:
Avem si treaba de facut!

Mimi nu-i acasa ca-i la interviu in Barcelona, ne faceti si noua o spiraluta? Gracias!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Simpli, sa ne "auzim" cu vesti bune

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Claro, un espiral por Mimi.

gracias mucho por la poesia.

Asta in spaniola mea prinsa din zbor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!
Tufete, nu mai face nimeni tema??? Sunt curioasa, ca doar sunt pe lista de analizate

Mergi la inceput