Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***361***
Raspunsuri - Pagina 14
anca_nicolae spune:
gianina
Baiiii, nu e usor. ![]()
Prima chestie pe care am remarcat-o este memoria si atentia pt toate detaliile. Adica are capacitate de a aduna n info si a le grupa/concluziona.
Are un pic de resemnare combinata cu optimism/capacitate de renastere
Nu este deloc increzuta, deloc [desi ar putea avea motive]
Nu se lasa doborata, chiar daca se macina in sinea ei.
Are o opinie, insa nu mereu o scoate la inaintare. Se cam cenzureaza, insa se bucura cand are ocazia sa fie mai ghidusa.
Accepta oamenii asa cum sunt.
Cred ca am intalnit la cap trecut expresia cu "prima doamna", insa eu Gianinei i-as aloca-o. Pt ca nu se straduie sa para altceva decat este, ii vine firesc sa fie si ministra, si culcusita cu picea, si in compania unor persoane destul de bizare si diferite de ea [ghici ghicitoare, cine oare? :)))]
In prezenta ei ma simt ca langa un director de liceu DAR care ma lasa sa fac orice nebuneli :))) Pt ca stiu ca "acest director" pune accent pe interactionare cu interiorul fiecarui "elev", nu cu nr de intarzieri [i se pare firesc ca unii oameni sa se implice in prea multe, din prea mult elan, si sa intarzie].
Desi ea se imbraca asa cum au zis fetele, "office", nu pune accent pe aparantze. Asta e o calitate cu care doar te nasti... nu cred ca se poate invata din mers...
Cred ca un defect totusi are: cateodata, se crede prea batrana.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Simply, vreau si io |
si io, si io :)
simply, super versurile

ps
hahaha, acu vazui si psul tau cu "chatonel, astept replica" :)
pai tu crezi ca io am muze ca tine? daca-ti arat cum arata muzele mele, te apuca risu/plinsu
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Tufete, eu am niste dileme...logistice. M-am hotarat sa luam un brad artificial, atat din ratiuni ecologice ( desi, daca ma gandesc la transportul din China semnalat de Andiaroro si la faptul ca-i de plastic, nu-i tocmai ecologic |
De la Deva de la Metro cu mine asistent ! duminica sunt reduceri
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
simplyana_m spune:
Hahahahhaaha, Chatonel, ma simtii ca in vremurile scolii, cand veneau colegele "sa le fac si lor o fata" (aka sa desenez printese)

Fac, cum nu, ca singura ma bagai in seama!
Anca
, hahahahhahahah, nu esti tren, tufato, sinele nu e shinele, e sinele ala, interior, si lumea nu sunt calatorii, e tot ce ne inconjoara! Hahahahhaah, de poiata ce fusei, (te) facusi ca trenu'!

http://www.lucamic.blogspot.com/
Edit: Chato, dar ce-a patit muza ta?
novus spune:
Eu tema mi-o continui maine ca acum sunt praf dar mi-am clatit ochii cu postarile voastre : Simply faine versuri, vreau si io, normal
, Anaan dupa caracterizarile tale demne de oscar
ale mele sunt potrivite pt nominalizarile la zmeura de aur :((( , vezi asta am uitat sa scriu la descrierea ta cred ca, dar imi place la nebunie cum scrii, cand citesc postarile tale parca vad deja si filmul, nu trebuie nici sa inchid ochii
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
simplyana_m spune:
Novus
, eu m-am versificat si-n oala trecuta, numai nu asa stufos :
BIANCA - femeie dreapta, tanara si vie, cu ten perfect si parul des, cu ochii verzi. INAPREDA - gasesti, privirea de o-ntinzi, o doamna visatoare, o lume de culoare, in sala cu oglinzi. DODO-PUI - mama puternica, tenace, n-o chemi prea des la joaca, dar vrei s-o stii in spate. ANAMARIAME - domnita de dantela, cu cartea pe genunchi, cu fruntea-ngandurata, si plina de dorinti. NOVUS - e soare, e viata, mereu privind in fata. |
Pe-al Biancai il refac, pt ca nici eu nu inteleg bine ce-am vrut sa spun acolo, dar pe restul nu le retrag :)
http://www.lucamic.blogspot.com/
Anaan spune:
Novus, poate dam o fuga la Deva...daca oferi si asistenta, chiar nu mai am ce sa comentez.![]()
Azi i-am facut lui Andrei Prevenarul si acum il supraveghez de zor. De-aia, desi eram hotarata sa-mi duc tema la bun sfarsit, las doua tufete pe maine.
Spre surprinderea mea, Anca, desi nu ma simteam prea compatibila cu tine la observatii, la tura asta de caracterizari, am regasit in portretele tale niste trasaturi pe care le "ochisem" si eu la portretizatele cu pricina.( nu zic asta fiindca m-ai pictat pe mine in culori pastelate
, ci pentru ca, sincer, am simtit ca ai verbalizat tu -wow, ce stiintific suna!- (si) niste ganduri de-ale mele). Oricum, cred ca va fi interesant sa comparam modul in care ne vedem noi cu modul in care ne vad altii! Asa ca, Anca, nu mai da din casa
, nu te grabi cu autocaracterizarea, deoarece conventia este sa ne facem un autoportret abia cand tarminam jocul si atunci sa anuntam si cine ne-a citit cel mai bine si cine cel mai putin bine. Deci, pana atunci, sttttt!![]()
Noapte buna, doambelor!
Pisik06 spune:
Seara buna!
Creionez si eu cateva portrete rapid.
MONNVAS - imi place ca e grijulie, fara a fi sufocanta, e dezinvolta, vesela, tonica. Nu o vad infuriindu-se, asa cum se "lauda" pe aici. Eu mereu am vazut-o vesela, punandu-se la mintea copilului, fara a-si pierde totusi nici"autoritatea" materna. Am pus intre ghilimele, pt ca nu e tocmai cuvantul potrivit, dar nu am gasit altul acum.
Ce ma intristeaza: ca mi se pare ca nu am reusit sa ajung la inima ei
. Si mai am cateva fete de aici fata de care simt asta.
GAZA - e din categoria "Novus", adica adorata oricum, in orice imprejurare. Imi place ca e vesela, ca e deschisa, ca reuseste sa pastreze un echilibru in toate. Si imi place ca isi recunoaste si momentele de slabiciune, ca nu judeca actiunile altora, doar are mereu un sfat, o experienta, o parere de impartasit. Ea m-a linistit de multe ori in framantarile mele legate de Ana si ii multumesc.
Ce mi s-a parut la inceput la ea: ca o impopotona prea tare pe Gaza si se cam crampona de partea estetica, cum s-a imbrace, cum s-o moteze, etc. Cred ca eram doar invidioasa ca eu nu prea aveam chef sa o motez pe Ana si o purtam mai baietel si ne eclipsa Kati
.
A, si ce ma gata: o ia pe NOVUS la vorbit, clar
. Dar acum asa imi lipseste, ca as sta sa o ascult si 5 ore si nu m-as plictisi. Si pentru mine GAZA vine la pachet nu numai cu Kati, ci si cu GAZU, un tip pe cinste, fac o super pereche. Offff, tare imi e dor de voi, dar ma bucur ca va e bine
ANAAN - numai fete super faine in calupul asta de tocat, ce naiba sa toci la ele, ca numai miere sunt
. Eu o profa ca ANA mi-as dori pentru Ana mea, as fi complet relaxata intr-o astfel de ipoteza. Ana mi se pare ardeleanul tipic, este atat de blanda, de molcoma, de calda si de simpatica, imi place, ce mai. Imi place ca si ea e "umana", adica recunoaste cand mai tipa la copil, are momente in care clacheaza, e mama din viata, nu din reviste. Si in cazul ei am sentimentul de la MONN si imi pare rau.
GIANINA - dupa cum spuneam, numai una si una in "oala" asta. Si cu ea ma stiu si extra forum, adica ne-am si vazut si am si vorbit la telefon, ne-am impartasit ale refluxului si racelilor "taine" si nu numai
. Alaturi de ANAAN si GIGELICA, GEANINA a avut incredere in mine si in creatiile mele si pentru asta ii multumesc (si celorlalte desigur). Eu o vad tare grijulie, protectiva, cu spirit de sacrificiu fata de familie, cu dorinta de a face totul perfect. Uneori mi se pare usor ipohondra fata de Micsu, dar la istoricul lor se explica
FLORIC - imi place ca vrea sa evolueze, ca nu se multumeste cu nivelul la care este, ca isi doreste sa cunoasca mai multe. E o tipa transanta in multe situatii, genul ce e in gusa e si in capusa, dar spre deosebire de alte fete care au trasatura asta (Novus, Bianca, Aris), pe ea o vad frmantandu-se f mult, facandu-si probleme de consecintele faptelor ei, chiar osciland uneori.
In anumite momente m-a deranjat ca se plangea f mult, dar dupa cum ziceam, este o oglinda pt mine si eu contientizez ca ma plang mult![]()
PISIGRI - imi place preocuparea fata de PISILINCA, grija pe care i-o acorda, stilul in care o creste. Imi place ca isi exprima opiniile liber si imi place cum scrie pe blog.
Uneori mi se pare prea radicala, adica au fost momente in care a facut caz prea mare (in opinia mea, desigur) de anumite pareri, remarci, etc. Mi se pare o adepta a AP-ului un pic dus la extrem. Si recunosc ca in trecut mi s-a parut ca este mult prea pedagogica cu ILINCA de la o varsta prea frageda.
ANCA - si pentru mine ANCA este o dilema si poate si mai mult, o controversa. O admir pt curajul de a creste singura 3 copii si pentru faptul ca este bataioasa si razbatatoare. de asemenea, o admir pt spiritul ei de voluntariat, pentru faptul ca se ofera mereu sa dea ajutor, fie ca e vorba de cazare, fie de vreo relatie, parere, sfat, etc
Ma oboseste insa stilul ei, atat in scris, cat si live. Mi se pare tare haotica, vorbeste mult si tare, se agita f mult. Uneori vrea sa le faca ea pe toate dar nu isi da seama ca e doar un om, nu o armata. Cu siguranta ANCA e o persoana care nu trece neobservata, acum felul in care este perceputa cred ca depinde de gradul de toleranta al fiecaruia.
Gata, sper ca nu am omis pe nimeni, fug la nani ca iar dorm putin
Ba nu, inainte sa plec, sa mai spun ca mi-as dori ca acest demers sa ramana ceea ce a fost initial, adica sa ne spunem parerea sincera si cu bune si cu "rele" despre cineva, fara ca acest lucru sa nasca discutii sau controverse. Adica ar fi minunt (si ideal desigur) daca fiecare ar lua ceea ce citeste ca atare fara sa stea sa despice firul in patru, sa se gandeasca de imprejurarile care au dus la acea parere exprimata, sa interpreteze, etc. Dar na, fiecare le ia cum vrea si la fel, cei care scriu isi asuma parerile.
Gata, acu plec, pupici
Mami de minune mica
Gaza22 spune:
Hello fetelor! vad ca a-ti inceput tura doi de tocanite in care cu onor si placere ma regasesc si eu.
Nu vreau sa comentez acum pentru ca sunt prea obosita si nici tema nu mi-o fac, o las pe maine tot din acelas motiv. Azi Gazii mica a chiulit de la gradi pe motiv de trezit tarziu si al nostru si al ei asa ca maine nu vreau sa repetam figura.
Am spus ca o sa va spun si oful meu legat de Kathy si de venirea aici dar din pacate nu mai am putere sa dezvolt acum si vreau sa fiu cat mai coerenta cand va voi expune problema.
Nu ma pot abtine totusi sa nu o laud pe Simply pentru talentul sau si de a adresa o intrebare Ancai.
Anca de unde sau cum ai dedus tu ca sunt cam geloasa? Sunt ff curioasa pentru ca esti prima persoana care m-a cunoscut in viata mea (mai mult sau mai putin) care mi-a atribuit aceasta trasatura. Avand in vedere ca nu ma caracterizeaza deloc, ba chiar as putea spune ca dau in latura cealalta.
Pupici si Noapte buna!
Mami de Gazii mica si frumoasa
Al Doilea Anisor 
Anaan spune:
Buna dimineata! Doar nu dormiti?!!!![]()
Mi-am facut tema: trebuie sa primesc un premiu pentru cel mai matinal executant!
Voila!
Gaza
Asa cum am perceput-o la cele doua intalneli din the real life, Gaza este foarte volubila, are o parere despre orice, ceea ce pe mine ma inhiba, dar e defectul meu de fabricatie, nu al ei, fiindca eu in circumstante extraforumistice nu sunt deloc o maestra a small-talk-ului. Ii place sa se bucure de atentia celorlalti si, cand isi formeaza o parere despre acestia, conteaza mult opinia pe care o au la randul lor despre ea. Desi nu cred ca sunt constiente de asta, intr-un grup, Gaza si Anca se aseamana prin dorinta de a fi in prim-plan si poate si de aceea ajung sa se contreze reciproc. Admir capacitatea Gazei de a-si face prieteni, de a avea mereu subiect de conversatie – pentru asta o invidiez! De asemenea e pedanta (am admirat cu totii la Moeciu cat de frumos s-a asortat ea cu Gazul ei la imbracaminte si cat de draguta era Katy in hainitele care o puneau in valoare).
Din postarile ei de pe forum am descoperit si altceva: o femeie romantica, cu o sensibilitate atenta la detalii, o femeie pentru care ipostaza de mama a venit sa intregeasca puzzle-ul unei vieti de familie perfecte.
Anca
In opinia mea, Ancai ii place sa fie controversata si, de aceea, cultiva un anumit „je m’en fiche!”, iubiti-ma sau urati-ma, dar recunoasteti ca sunt speciala.
Alegerile ei in viata nu mi se par de condamnat, dimpotriva, mi se par curajoase: creste singura trei copii si are grija prezentului si viitorului lor. Eu ii inteleg rabufnirile atunci cand simte ca e judecata in legatura cu circumstantele venirii pe lume a lui bb3, fiindca, pana la urma, ea duce greul si bucuria deciziilor si intamplarilor vietii ei, asa ca nu vad de ce ar fi altcineva in masura sa emita judecati de valoare cu privire la acest subiect. E drept ca si ea da apa la moara comentariilor de „substrat” prin lungile explicatii care suna uneori ca niste justificari, din punctul meu de vedere deloc necesare, fiindca ea e unica stapana a existentei sale si nu trebuie sa dea socoteala nimanui, in afara celor direct implicati. Desi nu e zgarcita cu detaliile, cu explicatiile, cu marturisirile, pe Anca trebuie sa o citesti printre randuri: viata ei nu a fost usoara si ea actioneaza de cele mai multe ori ca pentru a respecta niste promisiuni pe care si le-a facut siesi in momente nu tocmai fericite. De aici dorinta de a da o mana de ajutor si de a sugera solutii, de a se zbate pentru probleme care nu sunt ale ei. Tot din cauza unui trecut dificil, Anca despica firul in patru si incearca mereu sa intoarca lucrurile in favoarea ei, devenind prea didactica in abordari, ceea ce o poate face greu de suportat uneori – si s-au vazut reactiile la aceasta atitudine nu o data aici pe forum. In asemenea situatii, am apreciat si apreciez la Anca ca rezista pe baricade, nu-si ia jucariile si pleaca, ba mai gaseste si motive de haz. Anca are o placere secreta de a soca interlocutorul, de a-l lasa perplex, fiindca simte ca banalitatea nu o prinde si nici nu vrea sa o prinda. Cred ca e modalitatea ei de a-si pastra sufletul tanar, de a simti ca nu se pierde pe sine in rutina zilnica. In forul ei intim, Anca a ramas un copil si reactioneaza in consecinta: isi doreste sa i se dea dreptate, sa fie iubita, sa fie sustinuta in hotararile ei, chiar si in cele aiuristice – dar cred ca toate ne dorim asta. Din acest motiv isi pledeaza cu obstinatie cauzele si nu uita nimic, fiindca, fara sa-si dea seama, vrea aprobare, insa, uneori, Anca, e nevoie sa intelegi ca poate distorsionarea vine de la tine, nu de la ceilalti! Daca stau bine sa ma gandesc, nu cred ca am auzit-o pe Anca plangandu-se de ceva din viata ei altfel decat in cheie ironica sau comica, dar nu s-ar declansa o catastrofa daca si-ar permite siesi sa lase garda jos din cand in cand si sa-si traga sufletul.