sa l incurajez sa si exploreze latura bi?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io nu-s impotriva homosexualitatii masculine. Insa sunt impotriva "bagarii pe gat" a acesteia, prin propaganda fatisa sau... subtila.

(Si eu am vexat pe unul si altul cand mi-am pus asta la semnatura, s-a interpretat ca e hate speech, ceea ce nu era...)

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Dar pana la urma, ce doreste sa afle autoarea?

Ca am inteles si eu ca nu e totul chiar asa de roz... Si am mai inteles ca are si un copil (macar), banuiesc ca "dansul" e tatal...

Cati ani are copilul?

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Ma intreb ce s-ar fi ales de omenire daca primii pamanteni si-ar fi descoperit tendinte homosexuale si apoi le-ar fi imbratisat in totalitate.

Lumea ar fi fost mult mai buna. Asa cum ar fi fost ea, numai cu pasari, flori si alte animale. Toate salbatice, ca nu avea cine sa le domesticeasca. Dar de ce ar fi fost o mare drama sa nu existe oameni? Si de ce ar fi o drama ca oamenii sa dispara ca specie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Cati ani are copilul?

Ce relevanta are in context?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Cati ani are copilul?

Ce relevanta are in context?

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Io stiu, daca "dansul" isi pune in aplicare fantezia, norma_la a spus deja ca ar pune capat relatiei... Dupa mintea mea, intr-un fel intelege un copil mic chestia asta si intr-un alt fel un adolescent...

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

A, deci gata, ai ajuns la vorba mea, Selene? Ii divortam si inchidem subiectul?

Discutia e oricum ciudata din start. Nu cred ca poate spune cineva altei persoane ce poate accepta si ce nu, unde ii sunt limitele.

In al doilea rand, indiferent de motivul divortului nu mi se pare normal sa li se dea copiilor amanunte. O tin pe a mea: nu are relevanta varsta copilului in discutia asta. De fapt, nu inteleg de ce s-a adus in discutie copilul, cand e clar o chestiune intre adulti. Strict intre ei.

In al treilea rand, daca duce gunoiul, da cu aspiratorul, isi strange ciorapii din sufragerie si nu ma toaca excesiv la cap, poate sa aiba si fantezii sexuale cu Banderas. Iete de-al naibii n-as divorta, sa nu apuce sa isi satisfaca fanteziile sexuale cu barbati.

Si mi-as cumpara si camera aia ascunsa in breloc de i se face reclama pe la alt topic (sa il surprind pe spaniol, poate imi da autograf)! Sic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Simplul fapt ca relatiile sexuale dintre un barbat si o femeie se pot concretiza intr-o sarcina este o garantie ca aia (si nu alta) este calea "corecta" (asta ca raspuns la intrebarea privitoare la "sexul facut de placere").

Pai da, asta e calea de a avea copii: un spermatozoid si un ovul. Homosexualii au spermatozoizi si se pot reproduce cu detinatoarea ovulului. Deci da, asta e calea ´´corecta´´ de a procreea.
In rest, cand nu vrem sa ne reproducem, facem sex de placere in dormitorul propriu, treaba noastra cu cine.

Citat:

Ma intreb ce s-ar fi ales de omenire daca primii pamanteni si-ar fi descoperit tendinte homosexuale si apoi le-ar fi imbratisat in totalitate.

´´Tendintele homosexuale´´ nu e ceva ce descoperi pe poteca din padure. Daca, prin absurd , primii oameni barbati ar fi facut sex doar intre ei, probabil natura ar fi dat putere femeilor(inca cu instinct de reproducere-sa continuam presupunerile ) si acestea ar fi furat sperma de la barbati sau i-ar fi rapit cumva in vederea reproducerii. Eu stiu? Sau am fi disparut pur si simplu, s-a intamplat si cu dinozaurii.

Citat:

Eu personal nu am nimic cu homosexualii insa ma deranjeaza preocuparea constanta si aproape obsedanta de a acredita relatiile trupesti intre persoane de acelasi sex ca fiind normale.

Dai tu o definitie universala a normalitatii? Ce e normalitatea?

Citat:

Cu afirmatia despre dreptul homosexualilor de-a se reproduce pentru ca sunt oameni nu sunt de acord. Aceste persoane aleg in mod constient o cale; acea cale nu presupune conceperea de copii, e simplu.

Homosexualitatea NU este o alegere. Si a fi homosexual nu inhiba posibilitatea naturala de reproducere.

Citat:

Printr-o drama trece si copilul care realizeaza la un moment dat ca are 2 mame sau 2 tati, oare el cum proceseaza aceste date, cum e el privit de comunitate (oricare ar fi aia - ultra-conservatoare sau pretins liberala)?

E mult de discutat, sunt prea multi factori pentru a-i pune acum pe tapet. Societatea joaca un rol major in viata indivizilor, si indivizii in a societatii. De aia e totul asa complex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Citat:
Simplul fapt ca relatiile sexuale dintre un barbat si o femeie se pot concretiza intr-o sarcina este o garantie ca aia (si nu alta) este calea "corecta" (asta ca raspuns la intrebarea privitoare la "sexul facut de placere").

Amu ceva timp in urma ma macina o dilema: de ce barbatii au sfarcuri? De ce alte mamifere mascul au sfarcuri? O ipoteza e ca ne nastem cu un bagaj genetic apropae identic, deci sfarcurile intra la ...standard. Bun, dar dca inca din faza uterina codul genetic spune clar care-i brbat si care-i femeie, de ce nu ar face la fel si cu atribuirea sfarcurilor? Inca n-am gasit raspuns. Dar am gasit informatii pe net conform carora, sunt mamifere mascul fara sfarcuri(calul de ex.) si muuuulte cu sfarcuri, glande mamare, mai mult in anumite conditii de stress, de boli care pun in pericol specia etc mamiferele mascul produc lapte, deci masculii isi alapteaza puii, caz observavil la capre. Genetica ca stiinta a acceptat, la nivel teoretic, ca masculii pot alapta daca circumstantele ii forteaza pt a duce la supravietuirea speciei, de aici si dotarea standard cu sfarcuri. Exista o specie de lilieci, Dayaku fruit bat, unde masculul alapteaza, ''paternal lactation''.
La final mi-am permis niste concluzii propii, asta-i ideea unui studiu, si anume; candva, undeva, in evolutia rasei umane s-a produs o schimbare de adaptare, nu degeaba suntem noi oamenii in capul lantului trofic, ceva anume ne-a dat un avantaj, unii zic creierul, dar pana sa avem timp sa ne imbogatim intelectual si cultural, rasa umana a trebuit sa supravietuiasca mai bine ca toate rasele. Daca ae asa, si ''paternal lactation'' o fi fost solutia, atunci peste vreo alte sute de mii de ani, oare nu e posibil ca mamiferele mascul sa fie dotate standard si cu uter? Poate.

Sa-ti raspund unei intrebari de-ale tale cum ce s-ar fi intamplat daca era doar ADam si.. Adam. Poate eram niste asexuati tare bine dezvoltati. Poate vom fi.

Deci, unde e ''normalitatea''?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:

mai dezvolta raspunsul, te rog. in cazul unei histerectomii, cand concretizarea unei sarcini ar insemna un miracol mai mare decat cel descris in Biblie, actul sexual al unui barbat cu respectiva femeie reprezinta calea incorecta? dar al unei femei?

in alta ordine de idei, pentru cei/cele mai documentati/documentate decat mine: ati citit pe undeva ceea ce eu doar am auzit candva (si mi s-a parut perfect plauzibil) ca homosexualii/lesbienele absolut convinsi, fara strop de atractie pentru sexul opus, sunt extrem de putini, si la fel si heterosexualii absoluti, si ca majoritatea avem un oarecare grad de bisexualitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_21 spune:

Ma intreb ce s-ar fi ales de omenire daca primii pamanteni si-ar fi descoperit tendinte homosexuale si apoi le-ar fi imbratisat in totalitate

nu te mai intreba asta. intreaba -te cum ar fi fost omenirea daca fiecare ne-am fi iubit aproapele. indiferent cum, doar iubire sa fie.

Mergi la inceput