sa l incurajez sa si exploreze latura bi?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall
Am multe prietene gay, cativa prieteni gay dar se pare ca imaginea roz de acceptanta pe care credeam ca o are societatea e doar in mintea mea...

Eu cred ca sunt doua aspecte diferite ... unul este sa socializezi cu persoane de alta orientare sexuala si al doilea este sa ai o relatie intima / emotionala cu o persoana bi-sexuala.

Primul aspect este oarecum bine definit - social si mai nou chiar legal ... comunitatile gay sunt tolerate si tratate daca nu cu normalitate macar cu ignoranta (nu ne intereseaza ce face fiecare in intimitate). Cred ca si in societatea romaneasca, daca nu in fruntea listei, exista schimbari pozitive in acest sens.

Al doilea aspect este insa mai delicat si tine cred eu de flexibilitatea mentala si probabil sexuala a fiecarui individ in parte. La asta se refera cazul de fata ... formulat mai general, intrebare ar fi :

Care este gradul de acceptabilitate (exista acest cuvant ? ) al fiecaruia vis-a-vis de o posibila relatie sentimentala cu o persoana bi-sexuala ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui norma_la1

Multumesc de raspunsuri
Da e adevatar ca am deschis un topic pe inca un forum
E asta o crima?
Si user id ul e acelasi si explicatia e aceeasi
Wow nu credeam ca in loc de sfaturi sa primesc o atitudine de gestapo dar in fine cum nu am nimic de ascuns nu ma deranjeaza....

Da in concluzie asta e teama de care vb , aceea de a nu face pasul care duce la punerea in practica a fanteziei si da , nu as fi capabila sa suport urmarile , drsigur ca as percepeo ca pe un adulter cu atat mai dureros si umilitor pt ca e vb de un shemale....
Da , desigur ca si a dat seama din atitudinea mea ca nu s incintata de idea in

sine,desi am bravat..... Cit despre 3some si alte chestii kinki , imi pare rau dar nu s
genul.... In orice caz trebuie sa ma pregatesc sufleteste pentru orice curs ar lua
evenimentele.
Nu stiu de ce am vaga senzatie ca e o chestie care zacea latent in el....
Si mie mi ar place sa ramina la stadiul de fantezie si atat dar mi s a cuibarit o teama in
suflet.... De care nu stiu cum si cind o sa scap.... S a dus cu linistea mea.... Imi vine
sa urlu cind ma gindesc ce imagine de cuplu perfecta avem .....cum ne invidiaza toti pt
cit de frumosi realizati si romantici suntem ......cum suntem dati de exemplu ...... Iar
daca s ar stii ce dilema exustentiala traiesc eu acum ni s ar spune precis: too good to
be true!!!in fine partea mai dureroasa e ca nu mi a dat o explicatie legata de
intrebarea: de ce ai face o? Ci doar a tacut......l am intrebat atunci :tu cum ai fi
reactionat daca ai fi fost in locul meu: mi a zis ca nu m a inselat faptic......si ca ar fi
iertat .......dar ca intelege ca mi a inselat de fapt increderea prin faptul ca nu mi a spus
o el si ca pt asta am tot dreptul sa nu l iert!!!

In esenta ma voi intreba mereu ce i a generat cgestia asta brusc.... Pt ca stiu sigur ca nu e vb de o nesatisface sexuala sau de plictuseala in viata de cuplu....
Important e ca nu vreau sa l resping sau sa l alung din viata mea.... Nici nu m am gindit la asta pina nu s a sugerat pe forum.... Ne iubim si chiar daca imi va fi greu trebuie sa incerc sa trec peste asta , dar doar in contexul in care ramine la stadiul de fantezie...... Tot vb cu voi am realizat ca nu as fi capabila sa mai cont relatia cu el daca mi ar marturisi ca a si facut o ..... Cum s a mentionat mai sus... E practic echivalent cu a ma fi inselat....

daca stai si doar te intrebi, nu vei rezolva nimic.
daca il iubesti atat de mult pe cat ai descris, atunci ar trebui sa-l ajuti sa treaca peste acest impas, discutand cu el, aratandu-i ca nu-l condamni, ci doar vrei sa intelegi ce se intampla, ca esti alaturi de el. iar daca tot acest proces dureros presupune si vizita la un psiholog/sexolog/consilier de cuplu, cu atat mai bine. nu te arata oripilata, ingrozita, scarbita. incearca sa afli si sa intelegi cum s-a ajuns in aceasta situatie. poate are inclinatii gay, poate a fost molestat/abuzat sexual in copilarie, poate...
facandu-l sa se rusineze, sa se simta vinovat, sa-si inabuse orice gand sau tentativa de discutie, mi-e teama ca-l vei impinge cumva exact spre prapastia de care iti este atat de teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Nici io nu-mi explic de ce doua femei care se saruta si se mangaie si o... pun una cu cealalta mi se par mai OK decat doi barbati care fac acelasi lucru.

Edit: iar barbatii... multi gasesc interesant sa o faca in 3 - ei cu iubita/sotia si inca o tipa. Dar... putini (sau poate niciunul) accepta ca iubita/sotia sa faca sex cu ei si inca un barbat.

Eu cred ca asta este pur si simplu o prejudecata similara cu aceea in care daca o femeie umbla cu mai multi barbati este "curva", pe cand daca un barbat umbla cu mai multe femei este "macho".

Cu alte cuvinte, experientele cred ca sunt la fel de interesante - atata timp cat subiectii le gasesc interesante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
Nici io nu-mi explic de ce doua femei care se saruta si se mangaie si o... pun una cu cealalta mi se par mai OK decat doi barbati care fac acelasi lucru.

Edit: iar barbatii... multi gasesc interesant sa o faca in 3 - ei cu iubita/sotia si inca o tipa. Dar... putini (sau poate niciunul) accepta ca iubita/sotia sa faca sex cu ei si inca un barbat.

Eu cred ca asta este pur si simplu o prejudecata similara cu aceea in care daca o femeie umbla cu mai multi barbati este "curva", pe cand daca un barbat umbla cu mai multe femei este "macho".

Asa cred si eu, Buflea. Modul in care se exprima sexualitatea indivizilor este dat si de perioadele istorice, de societate si regulile ei.
Au fost perioade in istoria omenirii cand actele homosexuale erau considerate iubirea suprema.(la greci) Si aceste acte se consumau de regula intre un foarte tanar barbat si unul mai in varsta, mai experimentat.
La romani, homosexualitatea era de asemenea normala, si erai OK dpdv social daca aveai rolul activ, nu cel pasiv.
A aparut apoi perioada cand cei care se faceau vinovati de practici homosexuale erau ucisi.(din evul mediu incepeanad, pana prin secolul 18)

Chiar si in zilele noastre exista diferente majore intre culturi, in ceea ce priveste sexualitatea. Sunt societati care condamna prostitutia, de exemplu, si societati care o tolereaza. Societati care ucid adulterinul, societati care nu cad pe spate de indignare cand aud de poligamie.

Atitudinea cu privire la sexualitate e intr-o continua schimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Citat:
citat din mesajul lui dov

pey daca te-ao hotarat, ati avut discutia eliberatoare, la ce-ti mai trebuie continuare?

dpmdv fanteziile trb sa ramana acolo, la voi, e problema voastra,si, cu riscul de a fi penalizata, subiectul imi intoarce stomacul pe dos.

a zis cineva la un mom ca nu ar mai permite unui tata care isi descopera homosexualitatea sa se apropie de baiat. si eu as face la fel, din simpla teama ca nu cumva si baiatul meu sa o apuce pe cai de-astea.

ca afara sunt mai open mind...treaba lor.

si tot din punctul meu de vedere nu vad nicio diferenta de perversitate intre maso, sado, she mai stiu eu cum, homosex. lesbianism etc si pedofili. de cele mai multe ori sunt impletite, extrem de multi s-a dovedit la o adica, prin calculatoarele lor tot felul de poze cu minori, sau frecventeaza site-uri cu poze pt minori, etc.

cat timp ramane la tine in casa...in rest, numai de bine.

tu ai probleme mari de tot daca pui orientarea lesbianismul si homosexualitatea in aceeasi oala cu pedofilia. vezi ca exista o lege impotriva discriminarii pe baza sexuala si poti s/o patesti daca faci asemenea afirmatii unde nu trebuie.

Finn Constantine 15.10.2009 si 15+

Legea impotriva discriminarii homosexualilor se aplica pe cazuri concrete, nu pe "idei" exprimate la modul general.
Nici eu nu sunt de acord cu "normalizarea" conceptului de homosexualitate. Si o pot scrie / spune oriunde.
Doar in momentul in care ma apuc sa prigonesc pe un oarecare X sau Y din cauza convingerilor mele intra legea in ecuatie.

In aceeasi ordine de idei (apropo de cele scrise de Blackgirl si dezaprobate de catre multi dintre voi), ma intreb de ce nu-si asuma homosexualii conditia in totalitate, cu alte cuvinte sa nu conceapa copii de la bun inceput, stiindu-se inclinati catre un tip de relatii trupesti pe care natura nu le considera ca fiind creatoare de viata. Mie mi se pare ipocrita ipostaza in care vrei sa "le ai pe toate", adica sa faci sex "fara rezultat" dar sa te si bucuri de statutul de parinte.
Poate ca veti considera ca in aceeasi postura se regasesc si cuplurile sterile care adopta un copil, insa eu una nu gasesc similitudini intre aceste doua cazuri.
Situatia se complica in cazul in care respectivul individ e deja casatorit si are si copii, insa in lumina celor pretinse de catre homosexuali - si anume ca e o inclinatie innascuta - ma gandesc ca ar trebui sa menajeze sotia si viitorul copil de un veritabil soc si sa se divorteze pana nu incurca itele emotionale si mai tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

coracora, am deschis eu mai demult un subiect ref.copii facuti de homosexuali, si toata lumea mi-a sarit in cap ca e ok, e bine, e frumos ca doi homosexuali sa-si faca copii. regret ca am uitat sa cer opinia cititoarelor privind modalitatea de rezolvare a oedipului si rferitor la pulsiunea de viata pe care o avem dat fiind ca purtam in noi iubirea din care am fost conceputi.

privitor la autoarea subiectului, doresc sa intreb de ce ai pus "hahahahaha" dupa "avem o relatie normala"; daca pana si tu razi, eu cred ca tendintele bi- nu-s doar la el. sau nu?
iar cu toate asa roz nimeni nu-i. unde e prea roz, ori sunt prea mari okelarii, ori e frica prea mare fata de ce-i in realitate. eu cred ca e mult de lucru acolo, la voi amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Citat:
citat din mesajul lui dov

pey daca te-ao hotarat, ati avut discutia eliberatoare, la ce-ti mai trebuie continuare?

dpmdv fanteziile trb sa ramana acolo, la voi, e problema voastra,si, cu riscul de a fi penalizata, subiectul imi intoarce stomacul pe dos.

a zis cineva la un mom ca nu ar mai permite unui tata care isi descopera homosexualitatea sa se apropie de baiat. si eu as face la fel, din simpla teama ca nu cumva si baiatul meu sa o apuce pe cai de-astea.

ca afara sunt mai open mind...treaba lor.

si tot din punctul meu de vedere nu vad nicio diferenta de perversitate intre maso, sado, she mai stiu eu cum, homosex. lesbianism etc si pedofili. de cele mai multe ori sunt impletite, extrem de multi s-a dovedit la o adica, prin calculatoarele lor tot felul de poze cu minori, sau frecventeaza site-uri cu poze pt minori, etc.

cat timp ramane la tine in casa...in rest, numai de bine.

tu ai probleme mari de tot daca pui orientarea lesbianismul si homosexualitatea in aceeasi oala cu pedofilia. vezi ca exista o lege impotriva discriminarii pe baza sexuala si poti s/o patesti daca faci asemenea afirmatii unde nu trebuie.

Finn Constantine 15.10.2009 si 15+

Legea impotriva discriminarii homosexualilor se aplica pe cazuri concrete, nu pe "idei" exprimate la modul general.
Nici eu nu sunt de acord cu "normalizarea" conceptului de homosexualitate. Si o pot scrie / spune oriunde.
Doar in momentul in care ma apuc sa prigonesc pe un oarecare X sau Y din cauza convingerilor mele intra legea in ecuatie.

In aceeasi ordine de idei (apropo de cele scrise de Blackgirl si dezaprobate de catre multi dintre voi), ma intreb de ce nu-si asuma homosexualii conditia in totalitate, cu alte cuvinte sa nu conceapa copii de la bun inceput, stiindu-se inclinati catre un tip de relatii trupesti pe care natura nu le considera ca fiind creatoare de viata. Mie mi se pare ipocrita ipostaza in care vrei sa "le ai pe toate", adica sa faci sex "fara rezultat" dar sa te si bucuri de statutul de parinte.
Poate ca veti considera ca in aceeasi postura se regasesc si cuplurile sterile care adopta un copil, insa eu una nu gasesc similitudini intre aceste doua cazuri.
Situatia se complica in cazul in care respectivul individ e deja casatorit si are si copii, insa in lumina celor pretinse de catre homosexuali - si anume ca e o inclinatie innascuta - ma gandesc ca ar trebui sa menajeze sotia si viitorul copil de un veritabil soc si sa se divorteze pana nu incurca itele emotionale si mai tare.

Tu faci tot timpul sex cu rezultat? Asta e motivul principal cand faci sex, sa ramai insarcinata?
OK. Insa multe cupluri fac sex de placere. Au un copil, poate doi, poate cinci, si nu vor mai multi. Insa se mai sexeaza. Uite asa, fara rezultat. (Buflea )
De ce ar fi asta ipocrizie?

Un homosexual are dreptul sa se reproduca, pentru ca e OM.
Si dreptul de a te reproduce apartine tuturor oamenilor.

Iar apropo de asumare: Inclinatie innascuta sau nu, in momentul in care un om isi da seama de inclinatiile lui homosexuale se intampla o drama in viata lui. Afla ca e altfel, se simte altfel, neaga si se ascunde. Nu sare intr-un picior. Astra cu asumarea bla bla e in primul rand o chestie persoanala si se intampla...in timp.

Suntem of topic, o luam de la capat cu homosexualii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Tu faci tot timpul sex cu rezultat? Asta e motivul principal cand faci sex, sa ramai insarcinata?
OK. Insa multe cupluri fac sex de placere. Au un copil, poate doi, poate cinci, si nu vor mai multi. Insa se mai sexeaza. Uite asa, fara rezultat. (Buflea )
De ce ar fi asta ipocrizie?

Un homosexual are dreptul sa se reproduca, pentru ca e OM.
Si dreptul de a te reproduce apartine tuturor oamenilor.

Iar apropo de asumare: Inclinatie innascuta sau nu, in momentul in care un om isi da seama de inclinatiile lui homosexuale se intampla o drama in viata lui. Afla ca e altfel, se simte altfel, neaga si se ascunde. Nu sare intr-un picior. Astra cu asumarea bla bla e in primul rand o chestie persoanala si se intampla...in timp.

Suntem of topic, o luam de la capat cu homosexualii?

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Simplul fapt ca relatiile sexuale dintre un barbat si o femeie se pot concretiza intr-o sarcina este o garantie ca aia (si nu alta) este calea "corecta" (asta ca raspuns la intrebarea privitoare la "sexul facut de placere").
Ma intreb ce s-ar fi ales de omenire daca primii pamanteni si-ar fi descoperit tendinte homosexuale si apoi le-ar fi imbratisat in totalitate.
Eu personal nu am nimic cu homosexualii insa ma deranjeaza preocuparea constanta si aproape obsedanta de a acredita relatiile trupesti intre persoane de acelasi sex ca fiind normale.

Cu afirmatia despre dreptul homosexualilor de-a se reproduce pentru ca sunt oameni nu sunt de acord. Aceste persoane aleg in mod constient o cale; acea cale nu presupune conceperea de copii, e simplu.
Printr-o drama trece si copilul care realizeaza la un moment dat ca are 2 mame sau 2 tati, oare el cum proceseaza aceste date, cum e el privit de comunitate (oricare ar fi aia - ultra-conservatoare sau pretins liberala)?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Relatiile trupesti nu mai au ca scop NUMAI reproducerea. Omul a evoluat in asemenea masura incat exploateaza dorinta de sex pentru simpla ei placere (de necontestat) si apoi, controleaza rezultatele acestei actiuni.
Mie nu mi se pare deloc ipocrit sa vrei sa le ai pe toate - toti facem asta si este foarte normal ... asa cum noi heterosexualii avem privilegiul de a avea sex cat mai mult, cat mai variat, pe o perioada cat mai lunga a vietii, si de a alege daca si cand sa fim parinti, acelasi lucru ar trebui sa fie valabil pentru toti.
Din punct de vedere al naturii, cuplurile sterile si cele homosexuale sunt identice - un ambele cazuri exista drive sexual, exista placere sexuala dar lipseste fertilitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Pentru ca viziunea unui barbat vis a vis de sex cred ca difera sensibil fata de viziunea unei femei fata de sex.

Pe scurt in conceptia unui barbat reducand totul cat mai mult posibil pentru acceptiunea lui se va rezuma la penetrare asta insemnand obligatoriu un penis in timp ce pentru o femeie actul sexual nu presupune (probabil nah!) prezenta neaparata a unui penis.

Asa incat o femeie cu doi barbati inseamna 2 penisuri care trebuie sa faca fiecare acelasi lucru in timp ce doua femei si un barbat nseamna doar un penis care trebuie sa faca acelasi lucru dar pe rand. Ce explicatiune am gasit ... tulai doamne!
In plus din punct de vedere psihologic un barbat se va simti barbat daca el a satisfacut femeia si intrebarea este se poate oare el simti "amenintat" in eul lui de mascul de un risc prin care un altul sa aiba "succes" mai mare decat el cu aceeasi femeie? Si-ar asuma un astfel de risc? Nah? Ce zici de asta?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Chiar ca tulai, Doamne...

Da' aia cu amenintatul merge.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput