sa l incurajez sa si exploreze latura bi?
Raspunsuri - Pagina 12
andacos spune:
Da tantiis cu ochiul pe el!
Eu cred ca-s muult mai tineri,undeva sub 30 de ani!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
andacos spune:
Tanti ...chapeaux bre!
Nu e prafuit deloc globul ala!
Dana
andacos spune:
Norma...chiar nu stiu ce sa spun,daca eratzi mai tineri credeam ca incercatzi sa va desoperitzi sexualitatea,asa insa...cred ca intradevar faci din tzintzar armasar!
Lasa lucrurile asa cum sunt,nu mai cauta,nu mai intreba,nu mai cerceta!
Dana
norma_la1 spune:
pai cam asat incerc sa fac....sa trec peste ....sa nu ma mai gindesc si in nici un caz sa l fac sa redeschida vreo discutie ...cel putin o vreme pina devin eu mai puternica....totusi socul nu mi a trecut si frica nu m a parasit dar am trecut de faza de denial cel putin.....
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui norma_la1 ai fost pe aproape....34 eu si 36 el....asta daca te refereai la noi.. |
Doamna, multumesc pentru confirmare
Dar sa stii ca oamenii nu isi schimba orientarea sexuala la varsta asta. Deci cred ca ai un sot heterosexual si curios. Si glumet!
Daca zici ca si relatia voastra e OK, as spune sa nu mai cauti belele cu lumanarea, ca mereu cine cauta gaseste.
Eu ma cam retrag de la subiect, ca deja am spus destule. Las si alte persoane sa se afirme. Nu vreau sa eclipsez lumea cu o intrebare care imi framanta exista: daca am facut sex cu o femeie, se cheama ca sunt lesbiana, bisexuala, sau he-female (ca port si pantaloni deseori)?
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc A, deci gata, ai ajuns la vorba mea, Selene? Ii divortam si inchidem subiectul? Discutia e oricum ciudata din start. Nu cred ca poate spune cineva altei persoane ce poate accepta si ce nu, unde ii sunt limitele. In al doilea rand, indiferent de motivul divortului nu mi se pare normal sa li se dea copiilor amanunte. O tin pe a mea: nu are relevanta varsta copilului in discutia asta. De fapt, nu inteleg de ce s-a adus in discutie copilul, cand e clar o chestiune intre adulti. Strict intre ei. In al treilea rand, daca duce gunoiul, da cu aspiratorul, isi strange ciorapii din sufragerie si nu ma toaca excesiv la cap, poate sa aiba si fantezii sexuale cu Banderas. Iete de-al naibii n-as divorta, sa nu apuce sa isi satisfaca fanteziile sexuale cu barbati. Si mi-as cumpara si camera aia ascunsa in breloc de i se face reclama pe la alt topic (sa il surprind pe spaniol, poate imi da autograf)! Sic! Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Bolunda mai esti!
(Io il prefer pe Brad Pitt...)
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui norma_la1 pai cam asat incerc sa fac....sa trec peste ....sa nu ma mai gindesc si in nici un caz sa l fac sa redeschida vreo discutie ...cel putin o vreme pina devin eu mai puternica....totusi socul nu mi a trecut si frica nu m a parasit dar am trecut de faza de denial cel putin..... |
Eu nu as trece cu vederea usor peste aceasta situatie, dorintza, fantezie...sau cum vrei tu sa-i spui....ci,ar fi un semnal de alarma.
Unui barbat normal, ma indoiesc ca ii trec prin cap aceste fantezii.
michelle
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui michelle-usa Eu nu as trece cu vederea usor peste aceasta situatie, dorintza, fantezie...sau cum vrei tu sa-i spui....ci,ar fi un semnal de alarma. Unui barbat normal, ma indoiesc ca ii trec prin cap aceste fantezii. michelle |
Ce inseamna normal? Normal e acceptabil pentru tine. Pentru altii, limitele acceptarii sunt mai largi. Tot normal e.
Selene_Bunny spune:
In revista Psychologies, varianta in romana, era o poveste, nu stiu daca reala sau "mulata" pe o idee, insa era vorba despre o tanara care avea o relatie f. frumoasa cu un "el". Intr-o buna zi, el ii marturiseste adevarul: este bi. Avea, in paralel cu relatia lor frumoasa, o relatie cu un alt... "el". Tanara este, pentru inceput, socata. Insa il iubeste pe "el" asa de mult, incat alege sa continue relatia. Ajunge sa il cunoasca pe celalalt "el", sa iasa in 3 la o cafea, dar alege si sa nu vrea sa stie nimic despre relatia el+el. Sa il iubeasca... asa.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...