sa l incurajez sa si exploreze latura bi?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

daca il iubesti atat de mult pe cat ai descris, atunci ar trebui sa-l ajuti sa treaca peste acest impas

Corina, despre ce impas vorbesti?
Ca omul are niste vise mai "altfel", sau ca l-a prins nevasta visand?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

norma_la, mie mi se pare ca faci din tzantzar armasar. Am vazut o gramada de studenti beti imbracati in fuste si mangaindu-se lasciv la bairame prin camine, facand glume cu tenta homosexuala. Asta nu inseamna nimic. Sunt doar jocuri. La fel cum nu toate femeile care se suie pe masa la peteceri mai incise cu alcool sunt de fapt stripteoze sau dau pe afara de promiscuitate si tendinte perverse.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

cand am scris impas, m-am gandit ca omul trece printr-o perioada in care orientarea lui sexuala e pusa sub semnul intrebarii. de el si de altii.
din ce a scris autoarea, e ceva mai mult decat vise...sotul ei se documenteaza pe net, discuta cu altii despre aceasta atractie...ceva se intampla cu el si cineva trebuie sa-l ajute sa afle ce.

in timp ce scriam randurile de mai sus, vad ca apare raspunsul autoarei, in care isi da seama ca semnale au existat mai demult, insa nu le-a bagat in seama sau nu le-a interpretat corect, crezand ca sunt glume...

iar modul aparent neglijent in care el lasa dovezi peste tot mie imi da impresia unui strigat tacut de ajutor...vrea sa fie "demascat", pentru ca singur nu are curajul de a recunoaste ca are o problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
vrea sa fie "demascat", pentru ca singur nu are curajul de a recunoaste ca are o problema...

Despre care problema vorbesti?

Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, CorinaDani, dar pe mine ma amuza mesajele astea dramatice. Ideile astea ca barbatii ar cere cu disperare ajutor sunt tipic feminine.

Un barbat, cand are o problema, incearca sa o rezolve singur. De multe ori, alege niste rezolvari puerile sau cel putin ciudate, dar nu va sta sa hiperanalizeze problema cu pricina, eventual sa scrie pe forumuri si sa intrebe si doi prieteni. Astea sunt abordari tipic feminine, ca noi simtim nevoia sa analizam fiecare gest si cuvintel.

Pe cat punem pariu ca daca sotul Normalei avea un frate, ea nu ar fi aflat niciodata despre ce site-uri a accesat consortul ei?
Tot o femeie, sora lui, a simtit nevoia sa creeze o mica drama si s-a apucat sa ii nareze cumnata-sii ce mare chestie a descoperit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Tanti Z., e posibil sa ai dreptate. sa nu uitam insa ca, de multe ori, viata bate filmul. sa vedem ce detalii ne mai da norma, desigur, daca doreste.
cu siguranta insa acestui barbat nu ii este deloc usor acum. e oarecum la o rascruce, depinde pe ce drum va alege sa mearga.

Mergi la inceput

Citat:

cu siguranta insa acestui barbat nu ii este deloc usor acum.

Daaaaaaaaaaa, de asta sunt foarte convinsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Am citit acum ultimul post al Norma_le i .

Mi se pare insa fantastic faptul ca sora lui il urmareste si face pe detectivul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma_la1 spune:

pai sa stii ca m a si deranjat un pic ca am aflat de la sor sa,,,,parca mi ar fi placut sa nu stie....
in fine oricum plec in delegatie citeva zile si sper sa am timp sa ma mai lipezesc departe de el...doar cu gindurile mele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

norma_la, mie mi se pare ca faci din tzantzar armasar. Am vazut o gramada de studenti beti imbracati in fuste si mangaindu-se lasciv la bairame prin camine, facand glume cu tenta homosexuala. Asta nu inseamna nimic. Sunt doar jocuri. La fel cum nu toate femeile care se suie pe masa la peteceri mai incise cu alcool sunt de fapt stripteoze sau dau pe afara de promiscuitate si tendinte perverse.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Daaaa...si nu numai,dar si sotzul meu mai spune uneori ca are cel mai tare fund din lume!(o traducere mot a mot a expresiei nemtzesti)!

Citzi ani au personajele povestii asteia?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Daaaa...si nu numai,dar si sotzul meu mai spune uneori ca are cel mai tare fund din lume!(o traducere mot a mot a expresiei nemtzesti)!

Citzi ani au personajele povestii asteia?

Dana

Eu zic sa il urmaresti cu atentie si sa inregistrezi semnele. Nimic sa nu iti scape! Asa incepe totul, cu o remarca si o gluma. Fii vigilenta!

Eu ghicesc asa: amandoi au undeva intre 32 si 38 de ani. Estimarea mea, bazata pe globul de sticla prafuit.

Edit: revin cu precizari: ea are 33, el are 37.

Mergi la inceput