Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***360***
Raspunsuri - Pagina 14
inapreda spune:
Anamariame, mi-ar placea si mie sa vin de numa'; astept tot timpul, intre 2 intilniri, urmatoarea intilnire pe care-mi promit sa nu o ratez si, de fiecare data, facatura
, intervine ceva. De data asta, banii sint problema si la noi. Week-endkul la Bran nu a fost planuit dar are Jambo niste prieteni la Brasov care insista de ani de zile sa mergem la ei, sa stam la ei, bla, bla. Si cind am fost acum la nunta la Brasov s-au suparat ca am stat la Aro Palace
nu la ei (normal ca am vrut sa stam cu toata "nunta", cu prietenii nostri de la Bistrita, cu atit mai mult cu cit "brasovenii" mie nu-mi spun nimic). Ei si, ca sa putem pleca, a trebuit sa promit EU ca ne vedem" week-end-ul trecut am avut parasta, acum e ziua sora mii si a nepotului, deci a ramas pe week-end-ul viitor, mult prea aproape de Craciun ca sa ne mai permitem o escapada pe care mi-o doresc de si mor. Cu toate astea, EU nu as renunta la cadouri pentru asta, sorry ![]()
PS. Ca veni vorba de cadouri: ce as putea sa-i iau lui Ian cu 400 ron care:
-sa-i placa
-sa fie durabil in timp.
Raspunsul la aceasta intrebare e foarte important pentru mine, asa ca va rog sa...va concentrati!!! 
![]()
E important pentru ca banii acestia ii am de la mama si vreau sa-i iau lui Ian ceva si el sa stie ca e de la Lena. El inca o tine minte, o recunoaste in poze, o nominalizeaza pe lista cu "pe cine iubeste Ian" si vreau sa-i spun de Craciun "cadoul asta e de la Lena".
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. No, bine, ce sa fac, din privinta faptului ca ce am zis eu ieri a ranit-o pe Anaan (chiar daca eu, in nesimtzeala mea, n-am reusit sa anticipez!) imi dau singura o pedeapsa: nu mai intru aici pana nu reintra Anaan! E un fel de (re)captatio benevolentiae, dar altceva chiar nu stiu ce sa fac, inapoi in timp sa calatoresc nu pot! ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Nostradamusitza din mine spune ca, daca nu intri, o pedepsesti si mai tare pe Anaan pentru ca am io un filing cum ca ei tare-i place sa te citeasca!

Mama lui Ian.
inapreda spune:
Ancaaaaaaaaaa! Mai esti?
Ca vreau sa te intreb ceva.
De fapt, 2 ceva-uri! ![]()
Am io o curiozitate si ma...riciie ceva!
Mama lui Ian.
anca_nicolae spune:
am dat refresh inainte sa inchid si vazui ca ma strigi. sunt. shut!
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
inapreda spune:
Sondaj: va rog sa-mi spuneti daca pe voi va RICIIE ca scriu cu I din I, nu cu I din A?
Ma refer, mai ales la fetele care au prins "vremurile moderne" si n-au apucat sa scrie cum...se scria "pe vremea mea"
Io mi-s, si la acest capitol, fidela vremurilor de odinioara. ![]()
Mama lui Ian.
AlexAndra_81 spune:
Ina, de ce nu-i comanzi o carticica personalizata? sunt o gramada de siteuri care se ocupa cu asa ceva, eu i-am facut Amaliei una anul trecut si tare ii mai place sa citim 'carticica cu Amalia' si in care o parte dintre prietenii ei (na, cati o avea si ea la 2 ani) sunt personaje. Si e o amintire tare frumoasa peste ani. 
Amalia
adisirazvan spune:
Inca o data imi cer scuze, chiar a fost copilarie, va rog sa nu mai continuati polemica, nu sunt mandra de mine ca s-a ajuns aici si asta tocmai datorita pasiunii mele stupide.
Va doresc o zi minunata, mai ales lui Anaan, sarbatorita zilei si sa nu fie prea mult timp suparata pe mine!
Asa sunt eu, mai "nesimtita", va rog sa nu puneti la suflet. Si asa sunt amarata eu destul acum pentru nebunia ce-am creat-o....
anamariame spune:
Ilinca, exact acelasi lucru ca si Gina vroiam si eu sa scriu, ca e posibil ca lipsa ta de aici sa o supere si mai tare pe Anaan.Gina, nu am idee de cadou, nici macar pentru Eva. Dar ma gandesc.Pe mine nu ma deranjeaza cu absolut nimic I/A.Anca, mi-e ca la urmatoarea intalnire, Ilinca-ti va face ce ti-a promis, ca n-ai tacut ![]()
andiaroro spune:
Ilinca- Lasa naiba prostiile cu autopedepsirea si treci la prestat...Eu zic ca s-a inteles acum, care au fost resorturile care au actionat. Anaan, care e fata desteapta, buna si
toleranta o sa te inteleaga, iar Adita sa faca bine se se vindece de dependeta. Trebuie sa-i crosetam un program ca la alc. anonimi, pe care sa-l respecte, daca vrea sa mai fie prietena cu noi
. Asta se vrea o gluma ca banuiesc ca i-au iesit concursurile pe nas acum...Adita- sper ca ai inteles carea fost problema?
Anca- eu am tinut bine minte ca si tu ai fost "pro" si ai mai
si votat. Dar i-am scris numai Ilincai pentru ca simteam (din exp proprie) ca la ea se va lasa cu framantari si am vrut sa ajut "cumva" sa se lamureasca lucrurile. Tu ai votat ca asa ai simtit ca "trebuie" sa faci o fapta buna, ca tu mergi mai departe si nu te incurci in "detalii" decat cand vrei tu sa te incurci
.
Novus- Nu ma mai iubi, mama, atat ca mi-o iau in
cap. Eu m-am prins mai demult de ce Ieu cu Tine si cu Gianina avem muuulte puncte comune. Suntem "ieconomiste" la baza si, oricat ne-am invarti noi dupa coada, scolile astea modeleaza ele ceva in sistemul de gandire al individului...Bine, eu m-am dezis nitelus intre timp de profesie, am cautat alte orizonturi mai albastre,dar un stil...ramane. Care mai e cu "economicele" sa punem de-un club?
(exclusivist)
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae am dat refresh inainte sa inchid si vazui ca ma strigi. sunt. shut! Poze cu noi Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori ![]() |
1. Curiozitate: ce era/este surpriza mega-apreciata? Io nu stiu nici in ziua de azi.
2. Riciiala: de ce simtisi matale musai nevoia sa-l...introduci pe Jambo in descrierea ce-mi era dedicata MIE?
Mama lui Ian.