Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***360***
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Pisigri, te inteleg perfect. Eu tot incerc sa achizitionez cadouri de pe acum, si sa nu mai aman momentul cumpararii lor cu speranta ca imi vor veni idei mai bune, tocmai ca sa avem mai multi bani in decembrie, pentru altele... |
Eu deja am achizitionat mare parte din cadouri dar sigur o sa mai iau si in decembrie, ca nu ma pot abtine
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anca_nicolae spune:
edit [IAR mi-a iesit subliniat]
iar edit: nu se intelege cui vorbesc :)))
Floric:
eu stiu despre ce era vorba: autodepasire.
Si stiu si in ce context a fost. A fost o perioada in care unele fete [parca ayla] te criticau ca nu decalotezi zilnic-zilnic pe rares si ca de asta observasei tu niste chestii albe acolo, apoi, a fost o perioada in care, aproape orice intrebai era tratat "de genul" [nu dau copy paste!!!]: pai femeie, nici atat nu stii??? Recunosc, au fost momente cand eu am gandit ca, in locul tau, nu as mai fi postat. Si am admirat fff mult o postare de-a ta in care scriai cam asa [nu copy paste, ci doar ideea]: desi probbail eu am o cultura/knowledge mai putin evoluat ca voi, m-ar interesa cum as putea sa imbunatatesc ceva... [acel ceva chiar nu mi-l amintesc].. Eei, pe mine m-a uluit FIRESCUL cu care ai scris unor fete care te cam taxasera, FIRESCUL cu care te-ai autoasezat pe o treapta "usor inferioara", si FIRESCUL cu care te preocupa [in pofida "treptei" ] o dezvoltare, un upgrade. Mie mi s-a parut ceva ffff nobil in sinea ta, si o capabilitate de autopropulsare catre sus, dc ar fi imagine, ca baronul munchhaussen. Chiar ai in tine niste RESURSE interesante, doar ca trebuie sa iti creezi un environment mai propice. Cam asta a fost atunci ideea postarii mele despre tine, desi era scrisa in treacat, pt ca, "la foc", era alt subiect discutat.
:)
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
Ilinca_M. spune:
Novus, s-o supar/ranesc pe Anaan era ultimul lucru pe care mi l-as fi dorit

O iubesc pe fata asta, e unul dintre cei mai calzi/buni/blanzi oameni pe care-l cunosc, cred ca am fost pe aceeasi lungime de unda in 99,9% din cazuri si ea stie asta...imi cer scuze ca m-am gandit numai sa sar si eu repede cu parerea mea fara sa ma gandesc la impactul pe care l-ar putea avea asupra ei; suna paradoxal, dar eu si de-aia am postat fiindca nu luasem in calcul chiar deloc ca s-ar putea simti intristata Anaan
![]()
Stiu ca o data, tot fara sa vreau, am suparat-o si pe Gina2008 si tare rau mi-a parut si atunci...
Anaan, io sper ca acum chefuiesti si nu esti suparata pe mine
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anamariame spune:
Ilinca, esti super tare. Exact asa a fost!
Si da, am stat rusinata in fata clasei atunci, insa a doua oara m-am revoltat, si asta pentru ca, desi iert, nu uit (m-a citit extraordinar de bine Olga, cu aceasta remarca a ei). Si s-a umplut paharul![]()
novus spune:
No vezi Ilinca de ce mi-a crescut tensiunea si mie
?!! tocmai pt ca o cunosc destul de bine pe Anaan si ea chiar e o LADY !
Si cu atat mai mult cu cat avea si dreptate !!
anamariame spune:
Si eu sper ca nu e suparata Anaan si ca doar petrece de zor! Novus, stii tu mai multe?
Floric spune:
Anca nu incetezi sa ma uimesti cu capacitatea de retine si expunere intocmai.
DA, imi amintesc ca eram mai tot timpul taxata si uneori in prostia mea chiar nu pricepeam motivul. Eu consecventa si perseverenta. Stii ca este si o gluma cu prostia si perseverenta...dar nu o stiu acum.
A, vezi treaba ca daca era ceva sa ma deranjeze tare, tare, cred ca cedam dar iaca ca inca sunt aici.
Scriind acum imi dau seama ca sunt ”toleranta” sau ”indolenta”. Nici nu stiu...Accept sau nu imi dau seama...Mai studiez problema![]()
Da, in privinta plasarii mele o scala a societatii sa stii ca intotdeauna m-am situat la coada listei de pe acest forum. Va consider pe toate mult dezvoltate, lateral dezvoltate, cum vreti voi...Si ca o calitate a mea (deh, sa ma mai si ridic) imi recunosc limitele. O consider calitate caci am intalnit atatea persoane care aveau o parere exagerat de buna despre sine si se considerau Zei si tocmai imaginea asta deformata ii ingreunau in viata.
Aoleu...ce discutiii grave...Plec acasa...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Si eu sper ca nu e suparata Anaan si ca doar petrece de zor! Novus, stii tu mai multe? |
Nu, am vorbit cu ea dar era la ore inca , o astept sa vina aici sa o sarbatorim cum se cuvine

Ilinca_M. spune:
No, bine, ce sa fac, din privinta faptului ca ce am zis eu ieri a ranit-o pe Anaan (chiar daca eu, in nesimtzeala mea, n-am reusit sa anticipez!) imi dau singura o pedeapsa: nu mai intru aici pana nu reintra Anaan!
E un fel de (re)captatio benevolentiae, dar altceva chiar nu stiu ce sa fac, inapoi in timp sa calatoresc nu pot!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anca_nicolae spune:
Uite EXACT de asta scrisesem ieri, ilincai ca mi-e si frica de cat de des a scris similar cu mine:
Novus, iertaciune, acum dupa ce te-a descris Gaza si a zis ca tu daca esti calcata pe coada nu ierti veci, mi s-a facut frica! Sper ca nu te-am calcat pe coada!! (glumesc, stiu ca nu te-ai putea supara pe mine- definitiv, stiu ca ieri te-am suparat dar n-a fost cu intentie; of, o iau pe urmele Ancai, fac porcarii, dar nu cu intentie:))))))))))
Apropo, vrei nu vrei, ilinca, da zau ca love-hate are niste nuante chiar reale, nu doar virtuale. SI EU dadeam lucrari de control anonime, cu exact aceleasi intrebari :))). Difera doar raspunsurile :))))
Mie nu mi-a scris nima ca-s frumoasa [contrar cu tine, eu ma credeam si ei n-au scris, tu nu te credeai, dar ai tai au scris :)))], da' imi scriau ca profesori sunt multi insa pedagogi talentati sunt rari, si ca eu is talentata... Fiind anonime [si la sfarsit de semestru, dupa notele finale] tot asa ca tine, ii credeam
.
M-au amuzat mult-mult de tot de tot postarile de azi, asa ca nu raspund provocarii lui ilincu despre faza cu surpriza, si nu o sa scot pe nima la careu [de data asta :)))]. Ma scot doar pe mine la careu ca sa zic doar atat: nu curiozitatea aneimaria ma amarase, ci tonul de a i se cuveni si cumva ca ce am eu cu ea de ei nu-i trimit, ca si cum eram obligata ... sincer, a fost [evident, doar in mintea mea] similar cu aparentul tras de maneca al lui aditapop, doar ca mult mai voalat, mai delicat, ca doar am si zis, anamaria are stilul englezesc :) [unde de departe imi este superioara, mult, de asta am si scris ca sufletului meu ii e frica de ea :)].
Therefore, o las CA voi, adica rezumam atat: ea englezoaica, eu tampitzica.
Sunt f happy, pentru ca M-AU UNS PE SUFLET listele de ieri ale Ilincai, frateee, am o lista SEPARAT doar pt mine, UNICA. Deci: sunt rea, dar unica :))))) => sunt perfecta! ![]()
O zi buna mai departe, eu chiar trebuie trec la munca... of.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori