Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***360***
Raspunsuri - Pagina 15
inapreda spune:
Si vreau sa-mi mai cer scuze pentru ca, de ceva vreme incoace, manic litere, nu folosesc cum trebuie semnele de punctuatie, am greseli etc. Habar nu am de ce
Daca se intimpla sa ma recitesc imi vine sa ma iau la palme (de recitit, ma recitesc pentru ca nu mai stiu daca am scris ceva sau nu
) si, uneori, nici eu nu ma inteleg. Ieri m-am ingrozit citind "cuvintul i-a fost dat omului ca sa poate ascunde ce GINDI" ![]()
Acum, recitind ce i-am scris Aneimariame, iar m-am enervat cind am vazut cit de incoerenta am fost. Si am recitit pentru ca mi-am dat seama ca am uitat sa-i scriu ce voiam, de fapt: sa-mi dea detalii despre cum crede ca se poate descurca IARNA singura cu Eva, poate, poate...imi vin si mie idei. ![]()
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
andiaroro spune:
Ina- Nu stiu preturi, dar mie mi se pare un cadou frumos o medalie gravata cu chipul mamei tale. Sa o aiba mereu intr-o cutiuta frumoasa si sa o scoata de acolo sa se joace cu ea si apoi sa o aseze cu religiozitate la loc.
Haideti sa va dau si eu o ghicitoare...Ce instrument credeti ca ar vrea Alex sa aleaga pentru orele de muzica? In afara de teorie si solfegii, are dreptul sa leaga si un instrument pentru niste ore de incercare
Indiciu: nu ma asteptam
la raspunsul ce mi-a fost dat
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexAndra_81 Ina, de ce nu-i comanzi o carticica personalizata? sunt o gramada de siteuri care se ocupa cu asa ceva, eu i-am facut Amaliei una anul trecut si tare ii mai place sa citim 'carticica cu Amalia' si in care o parte dintre prietenii ei (na, cati o avea si ea la 2 ani) sunt personaje. Si e o amintire tare frumoasa peste ani. ![]() Amalia |
Multumesc frumos pentru idee

Unde pot vedea un model "desfasurat"?
Mama lui Ian.
novus spune:
Inapreda,vad ca ai terminat mancarea, ti-am trimis de dimineata un PM, il primisi tufata
?
La cadoul lui Ian ma mai gandesc
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Gina, nu am nici cea mai baga idee cum m-as descurca. nici nu mi-am pus problema. Cred ca e cazul, nu?![]()
novus spune:
Eu m-am obisnuit deja cu A in loc de I
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Inapreda,vad ca ai terminat mancarea, ti-am trimis de dimineata un PM, il primisi tufata La cadoul lui Ian ma mai gandesc www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pai, Novus (si Pisigri, si Andiaroro) nu am spus eu aici ca io nu ma loghez veci?
Va multumesc la toate pentru mesaje si pentru ginduri.

Am sa va si raspund, acum, cit inca doarme Ian. Pina atunci, va pup

Mama lui Ian.
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Multumesc frumos pentru idee ![]() Unde pot vedea un model "desfasurat"? Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Si pe mine ma intereseaza

novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Pai, Novus (si Pisigri, si Andiaroro) nu am spus eu aici ca io nu ma loghez veci? Va multumesc la toate pentru mesaje si pentru ginduri. ![]() Am sa va si raspund, acum, cit inca doarme Ian. Pina atunci, va pup ![]() Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
No, asta am mai auzit-o si de la Chatonel dar n-o pricep
cum scrii mesajele atunci nefiind logat ? scrii parola la fiecare mesaj ??
AlexAndra_81 spune:
Cand ajung acasa ma uit pe carte sa vad ce site era ca nu mai stiu, dar ce stiu e ca am fost multumita de ei, gresisera in prima faza data nasterii fetei, ca e trecuta pe prima pagina cu o dedicatie si mi-au trimis imediat alta corecta fara sa crahneasca..mare lucru in zilele astea
Ahh, si i-am facut si doua scrisori, una de la Mos Craciun si una de la Iepurasul de Paste care sunt tare reusite, dar de care se va bucura peste cativa ani.
Oricum, revin
Amalia