Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***359**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Hihi, Mada, eu visez sa imi fac o gradinita. Desigur, e doar un vis....dar te primesc si pe tine in el, daca vrei http://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009)
Pe bune, pisigri??Si eu la fel! De altfel, eu gasisem si locatie, si colaboratori pt transport, aveam chiar si doua educatoare pe gustul meu, insa, punand pe hartie totul, am tras concluzia ca as munci degeaba, fara sa iasa ceva profit. Si, desi imi place enorm domeniul, nu am putut face munca de binefacere, in primul rand pt ca nu imi permiteam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

anaan- nu esti singura
si pe mine ma incearca aceleasi sentimente vis-a vis de aditapop

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

bianca - of, of tare rau imi pare ca vladimir e bolnav,(dar, vorba fetelor, bine ca nu-i laringita de care ne e frica la toate)

tin pumnii sa se faca repede bine si macar pana la sfarsitul anului sa nu-l mai auzi tusind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

bianca - of, of tare rau imi pare ca vladimir e bolnav,(dar, vorba fetelor, bine ca nu-i laringita de care ne e frica la toate)

tin pumnii sa se faca repede bine si macar pana la sfarsitul anului sa nu-l mai auzi tusind

Paie deja e mai bine s-a apucat de prostii.
Dar picaturile alea de nas chiar sunt bune...nu mai are lumanari.

Mergi la inceput

nu mai apuc astazi sa aprofundez dar maine, maine vin si eu cu parerile mele personale vis-a-vis de primele nominalizate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Paie deja e mai bine s-a apucat de prostii.
Dar picaturile alea de nas chiar sunt bune...nu mai are lumanari.

parerea mea este ca atunci cand apar niste mucisori de astia galbeni-verzulii care se dau mai greu dusi, se impun ceva picaturi cu antibiotic (aici vorbesc de experienta noastra, din pacate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Alexandra-Bine ai venit!
Mereu am scris in graba si n-am apucat sa va spun ca ma bucur ca v-ati alaturat noua (fara masca) in calatoria bebeluseasca.

Pupici lui Vladimiru si lui Phiphi, gradinareasa cuminte.

V-am zis ca ieri era zi de chef....Anastasia si-a facut de cap cu pisicul gazdelor, care era de o cumintenie extrema. Drept pentru care, l-a tras de mustati, coada si blana, dar i-a si servit lapte cu cescutza si l-a pupacit pr frunte. Si-a facut renume de gospodina printre baietii de acolo ca tot se catara pe un taburet, isi sufleca manecile si spala tacamurile...Ea cu renumele si eu nu nervii. A cazut de 2 ori ca e de minune ca nu si-a rupt ceva si a trebuit sa plecam acasa cu haine de imprumut ca nu s-a lasat pana nu le-a undat pe toate ale ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui adisirazvan

Anaan, vad ca ma tragi de urechi.
In primul rand nu inseamna ca daca nu scriu, nu va citesc si nu stiu nimic despre voi, mi se pare mult prea dur spus ca ma folosesc de acest forum in interes personal, oh my God. Pur si simplu am si eu o pasiune, am si spus de fiecare data ca DOAR CINE DORESTE sa ne voteze, nu e nicio suparare.
Imi pare rau ca s-a ajuns aici, mi se pare total nedrept sa fiu pusa la zid pentru ca nu scriu pe forum decat atunci cand e concurs. Repet, nu sunt genul activ cu scrisul, dar va citesc ZILNIC si chiar imi sunteti dragi.
Sper ca m-ati inteles exact ce am vrut sa spun.
Chiar daca acum sunt suparata pe aprecierile negative lansate de tine, Anaan,iti doresc sa te faci bine cat mai repede si sa nu te mai enerveze postarile mele (daca te uiti in urma, o sa vezi ca am mai postat acum 3-4 saptamani, faza e ca doar Bianca si Ilinca au raspuns atunci, dar stiu ca efectiv nu este timp sa bagi in seama pe fiecare).
Va pup

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Un vot aici: ads1 si ads2. Multumim!

Nu o sa generalizez, fiindca nu stiu cate fete sunt in asentimentul meu, asa ca opinia pe care o exprim este strict opinia personala. Adita, mie imi este indiferent ca tu ne citesti zilnic si stii multe despre noi; de fapt, sa nu mint, nu imi este indiferent, asta pentru mine are exact efectul invers: ma face sa ma simt mai mult spionata decat prietena cu tine. Se intampla des ca anumite fete sa nu mai scrie pe forum o perioada lunga ( m-am numarat si eu de cateva ori printre ele), iar asta s-a intamplat din varii motive, insa era vorba despre fete care au avut curajul sa-si deschida sufletul aici, sa se lase cunoscute. Pe tine eu nu te includ in aceasta categorie. Stiu ca erai ceva mai activa candva, insa fara a permite sa transpara prea multe despre tine, iar cate o interventie din an in Pasti nu mi s-a parut ca a "reglat" aceasta situatie. De aceea aparitia ta de indata ce se dadea startul unui concurs care te interesa si, subliniez, INSISTENTA cu care ne cereai voturile mi s-au parut deplasate, parere pe care mi-o mentin. Pana la urma, nu depinde decat de tine sa-mi schimbi parerea, daca asta ar valora ceva pentru tine (dar eu inclin sa cred ca nu prea conteaza).
Ar trebui sa precizez, cum am marturisit de atatea ori, ca si eu am fost o perioada - vreo doua luni, daca bine imi amintesc - cititor din umbra, dar, la un moment dat, ipostaza mea nu mi s-a mai parut cinstita fata de fetele care scriau pe forum, pe care ajunsesem sa le cunosc, dar care nu stiau nimic despre mine si am decis ca este momentul sa ies din anonimat si ma las si eu cunoscuta de ele. Ce vreau sa spun este ca prietenia asta forumistica implica si altceva decat solicitari de favoruri, chiar daca sunt favoruri infime.

P.S. Rabufnirea mea nu a fost una "pe caz de boala"!

Anaan, eu subscriu 100 % la postarea ta, de fapt am si ''atentionat-o'' mai discret pe Aditapop ca nu vii in mijlocul discutiei si insisti cu voturile alea care oricum mi se par inutile la multitudinea de poze din concurs

Eu ma bucur ca tu ai decis sa iesi din umbra pt ca altfel nu aveam ocazia sa cunosc un om asa de minunat

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

aoleu, aoleu, stiam eu ca am mai uitat ceva
alexandra - bine-ai venit
ma bucur ca ai iesit din umbra si ai gasit "curajul" sa intri in direct
am admirat obrajii pupacibili

Mergi la inceput

draga roro- m-as fi mirat sa fie altfel
pupacim frantzuzoaica gospodina