Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***359**
Raspunsuri - Pagina 13
adisirazvan spune:
Anaan, vad ca ma tragi de urechi.
In primul rand nu inseamna ca daca nu scriu, nu va citesc si nu stiu nimic despre voi, mi se pare mult prea dur spus ca ma folosesc de acest forum in interes personal, oh my God. Pur si simplu am si eu o pasiune, am si spus de fiecare data ca DOAR CINE DORESTE sa ne voteze, nu e nicio suparare.
Imi pare rau ca s-a ajuns aici, mi se pare total nedrept sa fiu pusa la zid pentru ca nu scriu pe forum decat atunci cand e concurs. Repet, nu sunt genul activ cu scrisul, dar va citesc ZILNIC si chiar imi sunteti dragi.
Sper ca m-ati inteles exact ce am vrut sa spun.
Chiar daca acum sunt suparata pe aprecierile negative lansate de tine, Anaan,iti doresc sa te faci bine cat mai repede si sa nu te mai enerveze postarile mele (daca te uiti in urma, o sa vezi ca am mai postat acum 3-4 saptamani, faza e ca doar Bianca si Ilinca au raspuns atunci, dar stiu ca efectiv nu este timp sa bagi in seama pe fiecare).
Va pup
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Un vot aici: ads1 si ads2. Multumim!
Bianca2503 spune:
Fetele cu germana:
http://www.mytoys.de/Mattel-Cars-Character-Auto-1-St%C3%BCck/Cars-2/Disney-Cars/KID/de-mt.lc.lc01.43.11/2225244
pretul este pentru o bucata sau pt set?
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Fetele cu germana: http://www.mytoys.de/Mattel-Cars-Character-Auto-1-St%C3%BCck/Cars-2/Disney-Cars/KID/de-mt.lc.lc01.43.11/2225244 pretul este pentru o bucata sau pt set? |
Pe bucata
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Pe bucata www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Mersi..nasol
Gianina34 spune:
buna dragelor
nu mi-a venit sa cred cand am vazut dimineata cat de mult ati scris
(nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang
ca pur si simplu nu mai fac fata si cu serviciu si cu formu'
)
sa o iau sistematic:
1. Doresc sa (re-) citesc o carte "usoara" da "cu tilc" si, eventual, "de corazon". Ce recomandati?
nu e usoara dar ape mine una m-a ajutat de vre-o 2-3 ori sa merg mai departe, sa depasesc anumite necazuri: "Omul care rade" de victor hugo
2. Ce am putea face -concret dar la indemina- pentru a deveni "un om mai bun"?
sa plec in fiecare zi de acasa cu "ceva" pentru macar un necajit care-l intalnesc pe strada dimineata
3. Care e activitatea preferata impreuna cu copilul/si consoarta, eventual?
bine-nteles ca plimbatul, hoinaritul in orice directie
dar, activitatea cea mai hlizicioasa este sa jucam ascunselea, eu cu micsu' iar tati sa ne caute: de ex, ne ascundem in dormitor dupa perdea, intra tati si intreaba-andrea e cumva dupa usa/ uitandu-se dupa usa, la care a mea raspunde-nuuuu[:D, andreea e cumva sub pat? , nuuuu?...
4.Cum va sarbatoreati ziua de nastere cand erati copii?
cu verisorii, copii din vecini
5. Care a fost cadoul primit in copilarie care v-a fost cel mai drag?
un urs mare primit la 5 ani(pe care il am si acum si a facut si facultatea cu mine)
6. Care e prima voastra amintire?(cea mai veche)
in jur de 2 ani, cand tata turma betoane pentru alee iar eu faceam(adica aveam ceva tentative) "muste-impiedecate" niste x-uri ca sa reziste placile turnate; dovada o am si astazi![]()
7. Cum vi se zicea cand erati copii?
gianina
8. Care e cea mai frumoasa surpriza pe care ati facut-o sotului si care e cea mai frumoasa pe care v-a facut-o el?
faptul ca ne bagam in seama cu tot felul de cadouri (nu extravagante) facea ca fiecare aniversare/sarbatorire sa fie speciala
9. Amintiti un obicei mostenit din familie, pe care-l perpetuati la randul vostru.
prajituritul![]()
10. Descrieti un personaj pitoresc din familie (indiferent cat de departe in timp) sau povestiti o legenda din istoricul familiei.
n-am asa ceva
11. Faceti un Top 3 (5) al "bluzurilor" pe care preferati sa va "unduiti" in prezent alaturi de consoarta.
citind tot ce ati scris, in absolut toate ma regasesc
dar melodia noastra de cuplu/suflet este lady in red - chris deburg
12. Credeti in prietenie sincera intre un barbat si o femeie?
da, am experimentat asa ceva de prin vremea liceuliu si a continuat in timpul facultatii, apoi drumurile s-au despartit...
13. Cu cine va intelegeti mai bine, cu femeile sau barbatii?
si cu, si cu (dar daca vreau sa obtin ceva, sa rezolv ceva, cu barbatii mi-e cel mai usor
)
14. Aveti vreo prietena in adevaratul sens al cuvantului?
acum nu ma mai pot lauda cu asa ceva; prieteni am, dar nu prietena "adevarata"
15. Care e frecventa cu care mai apucati sa stiti-voi-ce si ...doza de chef care va mai anima in aceasta directie ?
aoleu, aoleu
- si asta nu pentru subiect, ci pentru frecventa redusa
trimit repede sa nu se piarda
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bianca2503
Mersi..nasol |
Mai zice si ca nu poti alege tu cand comanzi modelul masinutei, primesti ce se nimereste
denisamada spune:
Salutam! 
Ati avut ceva spor la scris cat am kiulit eu! Incerc sa recuperez si revin cu comentarii "in direct", ca nu stiu daca apuc sa citesc kiar tot...
Saptamana trecuta Adela a fost un pic bolnavioara, astfel incat a lipsit de la gradi 3zile, acum e bine si de vineri a revenit fulgerator.
Eu m-am mai balacit in stiinta we trecut, a fost interesant, mai ales ca era un domeniu pe care nu l-am prea aprofundat, kiar daca e... "al meu".
Din pacate, am fost tare dezamagita sa aflu despre anumite schimbari care au loc in domeniu... Ma rog, nu are rost sa detaliez... decat daca veti vreo idee in ce domeniu m-as putea reprofila! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adisirazvan Anaan, vad ca ma tragi de urechi. In primul rand nu inseamna ca daca nu scriu, nu va citesc si nu stiu nimic despre voi, mi se pare mult prea dur spus ca ma folosesc de acest forum in interes personal, oh my God. Pur si simplu am si eu o pasiune, am si spus de fiecare data ca DOAR CINE DORESTE sa ne voteze, nu e nicio suparare. Imi pare rau ca s-a ajuns aici, mi se pare total nedrept sa fiu pusa la zid pentru ca nu scriu pe forum decat atunci cand e concurs. Repet, nu sunt genul activ cu scrisul, dar va citesc ZILNIC si chiar imi sunteti dragi. Sper ca m-ati inteles exact ce am vrut sa spun. Chiar daca acum sunt suparata pe aprecierile negative lansate de tine, Anaan,iti doresc sa te faci bine cat mai repede si sa nu te mai enerveze postarile mele (daca te uiti in urma, o sa vezi ca am mai postat acum 3-4 saptamani, faza e ca doar Bianca si Ilinca au raspuns atunci, dar stiu ca efectiv nu este timp sa bagi in seama pe fiecare). Va pup ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Un vot aici: ads1 si ads2. Multumim! |
Nu o sa generalizez, fiindca nu stiu cate fete sunt in asentimentul meu, asa ca opinia pe care o exprim este strict opinia personala. Adita, mie imi este indiferent ca tu ne citesti zilnic si stii multe despre noi; de fapt, sa nu mint, nu imi este indiferent, asta pentru mine are exact efectul invers: ma face sa ma simt mai mult spionata decat prietena cu tine. Se intampla des ca anumite fete sa nu mai scrie pe forum o perioada lunga ( m-am numarat si eu de cateva ori printre ele), iar asta s-a intamplat din varii motive, insa era vorba despre fete care au avut curajul sa-si deschida sufletul aici, sa se lase cunoscute. Pe tine eu nu te includ in aceasta categorie. Stiu ca erai ceva mai activa candva, insa fara a permite sa transpara prea multe despre tine, iar cate o interventie din an in Pasti nu mi s-a parut ca a "reglat" aceasta situatie. De aceea aparitia ta de indata ce se dadea startul unui concurs care te interesa si, subliniez, INSISTENTA cu care ne cereai voturile mi s-au parut deplasate, parere pe care mi-o mentin. Pana la urma, nu depinde decat de tine sa-mi schimbi parerea, daca asta ar valora ceva pentru tine (dar eu inclin sa cred ca nu prea conteaza).
Ar trebui sa precizez, cum am marturisit de atatea ori, ca si eu am fost o perioada - vreo doua luni, daca bine imi amintesc - cititor din umbra, dar, la un moment dat, ipostaza mea nu mi s-a mai parut cinstita fata de fetele care scriau pe forum, pe care ajunsesem sa le cunosc, dar care nu stiau nimic despre mine si am decis ca este momentul sa ies din anonimat si ma las si eu cunoscuta de ele. Ce vreau sa spun este ca prietenia asta forumistica implica si altceva decat solicitari de favoruri, chiar daca sunt favoruri infime.
P.S. Rabufnirea mea nu a fost una "pe caz de boala"!
novus spune:
Gina, si eu azi cu greu fac fata la birou
, apai aseara cand ne-am intors de la Alba dupa o zi mai mult decat minunata
, m-am repezit pe calculator de nu stia Pisi ce treaba am asa urgenta ![]()

pisigri spune:
Hihi, Mada, eu visez sa imi fac o gradinita. Desigur, e doar un vis....dar te primesc si pe tine in el, daca vrei 

http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)