Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***359**
Raspunsuri - Pagina 12
Gina2008 spune:
In al doilea rand, Novus ma inscriu pe lista de intalneala. In formula completa. Sper doar sa nu intervina nimic pana atunci (adica vreo imbolnaveala de-a Calinutzului). 
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gaza22 spune:
Si pentru a completa povestea ta [b]Anca[/b, inaintea ta au fost la rand la povestit nu doar Pisik ci si Ela si Denisamada. Asta asa ca sa nu se simta fetele prost ca poate le-ai uitat.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
Gina2008 spune:
Ana(an) multa sanatate si pup si Vladimirul rinoadenofaringit!
olishka spune:
Salutare fetelor!!!
Se pare ca astazi voi avea timp de forumit caci mi-e tare rau. Cum ma ridic din pat si stau mai mult in picioare, cum mi se taie filmul. Am avut si o mica criza de se speriase barbatu-miu si chemase salvarea, dar in 5 min am fost fresh la loc si i-am zis s-o "anuleze"
Asa ca astazi las toata treaba deoparte si stau cu voi de povesti, caci altceva nu pot sa fac. Noroc ca se ocupa Chiti de partea cu distractia. Inca nu mi-m sunta doctorul. Ar trebui sa-l sun, nu?
Ma apuc si eu de tocat, dar nu asa de marunt, caci nu sunt chiar asa priceputa, dar incerc macar.
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
25+
Ilinca_M. spune:
Hopa, iar trebuie sa intervin fara sa recuperez: am ajuns la nerfii cuscrei cu "privitul cu coada ochiului catre Ian" si vroiam de data asta sa-i iau apararea Ancai spunand cum am inteles eu ce-a zis: eu am luat-o pe asta, cu "coada ochiului", in sensul ca nu-l scapi deloc din priviri, ca si atunci cand APARENT privesti spre altceva, privirea ta periferica (deci ATENTIA) e concentrata tot pe copil. Deci eu aici am vazut de bine cele spuse de Anca (cand cred ca e interpretata gresit, io ii iau apararea, ca atunci cu Novus, ca mi s-a parut ca i s-a vazut rea intentie unde nu era decat cel mult o exprimare ambigua; daaar de ex. in privintza Gazei si a lui Anamariame dreptatea nu cred ca e de partea Ancai in niciun caz si voi detalia la cerere, eventual
)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Gina2008 spune:
Noi am aflat vineri in urma Panelului 4 si IgE-ului ca (...) Calin nu are nici potential alergen, nici astm si nimic de genul. Am rasuflat usurata doar pana cand mi s-a spus ca schimbarea rezultatelor poate fi spontana. Adica, peste alte doua raceli, rezultatele ar putea fi altele...
De azi suntem la gradinita, cu plansete dar cu acomodare rapida. Si cu ruga aprinsa la Doamne Doamne sa nu vina urmatorul crocobaur prea curand. 
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gina2008 Noi am aflat vineri in urma Panelului 4 si IgE-ului ca (...) Calin nu are nici potential alergen, nici astm si nimic de genul. Am rasuflat usurata doar pana cand mi s-a spus ca schimbarea rezultatelor poate fi spontana. Adica, peste alte doua raceli, rezultatele ar putea fi altele... Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Gina, Calin e sanatos!
Punct!La ce se mai poate intampla nu te mai gandi acum, bucura-te de vestea asta!Novus, si noi ne inscriem la intalneala din decembrie.
anamariame spune:
Ha, ha, Ilinca, eu stiu clar ca am avut dreptate (de asta nici nu am mai revenit asupra subiectului), dar daca ai chef, eu sunt gata sa-ti citesc si tie punctul de vedere. Oricum, se cam vede cine pune paie pe foc aici, nu?
(asta nefiind neaparat un lucru negativ, depinde despre ce paie e vorba).Gina, cand sa ma bucur pentru voi, citesc de fapt ca e doar un rezultat temporar. E de bine ca e unul pozitiv macar, nu?Olga, de cand te asteptam la povesti! Imi pare rau ca nu te simti bine, si sunt convinsa ca o zi in pat nu are cu ce sa iti dauneze!
adisirazvan spune:
Novus, ma pui la treaba, ai?
OK, despre noi, spun ca suntem bine, cu gradi aproape ca ne-am adaptat (mai jeleste putin dimineata de luni
), in rest toate week-end-urile ni le facem la tara, de-aia nici nu am cand efectiv sa scriu...in timpul saptamanii, parca sunt in carusel![]()
Poze avem cateva pe facebook:
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1052302326&sk=photos
(sper sa le vedeti)
Cat priveste TEMA:
Incep cu Novus (pe ea o stiu cel mai bine, pe celelalte din pacate le pot percepe doar din scris):
E o tipa "brici",cum se zice pe la noi![]()
Minte ascutita, foarte sociabila, stie sa sparga gheata foarte natural, ce sa mai zic de calitatile ei de lider - innascute!
Cu Ada se poarta de parca e toba de psihologia copilului, intotdeauna e foarte calma cu copiii (eu recunosc ca sunt mai "crizelu'" cateodata
), ii doresc sa faca si al doilea bebe, resurse are berechet (cel putin psihic si fizic
)
In concluzie, Novus mie intotdeauna imi transmite energie pozitiva, mai ales cand o vad face to face
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Un vot aici: ads1 si ads2. Multumim!
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gina2008 Ana(an) multa sanatate si pup si Vladimirul rinoadenofaringit! Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Multumim!
A dormit de pe la 11.30 pana acum vreo juma de ora.
Acum mananca humus cu lipie-prima masa astazi.