Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***359**
Raspunsuri - Pagina 11
novus spune:
Chatonel, io-s taur , apreciez si cunosc valoarea banului si nu-mi bat joc de el, asa ca-s in aceeasi oala cu tine ![]()
Faza de la mare zau ca nu avea nicio legatura cu banii 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Pisigri, bune ideile tale
, eu chiar ma gandeam la final de tocanita, sa spun care descriere s-a apropiat cel mai mult de cum sunt eu (mai precis cum ma vad eu)
Haideti fetelor care nu ne-ati tocat, poftiti ca deja asteapta alta marfa la rand
!
anamariame spune:
Si eu sunt de parere ca somnul intre 9-12 noaptea este esential pentru copiii de varsta alor nostri. De asta eu sunt foarte categorica atunci cand vine vorba de somn, prefer sa sacrific un somn de pranz numai sa imi adoarma seara la o ora decenta. Insa la noi e mai complicat: daca nu doarme la amiaza, pe la 8 e atat de obosita incat nu reuseste sa adoarma. O face abia pe la 9. Daca doarme de pranz, o dobor abia pe la 11:30-12 noaptea.
novus spune:
La Ada am observat ca doarme, nu doarme de pranz tot dupa 22 se culca, bine, a fost si o exceptie, cand a adormit pe canapea la 19 uitandu-se la desene, iar noaptea la 03 a decretat : gata somnul !
bebe_shtrumf spune:
intarata-i drace ca si mie-mi placeeeeeeee![]()
ok nu dati cu rosii.
azi avem limbarita ce sa mai, mai ales ca sunt mandra de mine, "rezolvai" un caz de love love love si un caz de deprimare totala, asa ca psiholog ma fac nene, ori ca la voltaj "in alta viata" ori mai mult "olog"![]()
pey n-ai cum sa caracterizezi si sa nu iei din context, sau sa nu deranjezi, nimeni nu e perfect..insa voi va stiti mai bine din postari..bla bla bla.
imi amintesc ca tot venii vb de spovedanii(cu sau fara perdea), ca si eu ma contraziceam, bine ca orice capricorn, la inceput,cand eram gravida, si ma enervam de raspunsuri...insa mi-a trecut si chiar greseam la unele...(eu am avut o disputa cu ayla,recunosc, nu stiu dc va mai aduceti aminte...insa a trecut, stiu ca am fost deplasata , ea trecea printr-o per tare grea... si cateodata imi place sa intarat si sa ajung la extreme pana enervez omul; si la contraziceri eram campioana cu Denisamada dc isi mai aminteste, ziceai ca sunt nebuna, tot ce-mi zicea dr era lege pt mine, si Denisa fiind conaisseur, normal ca nu ma lasa, si da-i si da-i...acum rad)
vezi un exemplu cu grintuss-ul, Ilincii, na ca nu merge la toti.
pisigri naspa cu seful tau...il mananca coaja?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
ramona7575 spune:
Mi-am ridicat plodul de la gradinita, era super-fericit, de cum m-a vazut a strigat tare "mama miiiaa" , m-a luat in bratze si ma batea usor pe spate apoi a inceput sa zica "c c c " ::)) pentru ca nu stiam cum sa explice mai repede ce a facut, madru foc de iepurasul din piept.
Cu alte cuvinte, nu a bocit deloc, a cerut pipi de 2 ori, si-a mancat tot pachetelul + biscuitii de la gradi 

.
Astept ziua de maine, sper sa nu inceapa cu bocitul pe timp de noapte cum a facut in februarie cand l-am dus la particulara ![]()
(se credea abandonat).
Cand a ajuns acasa avea o energie iesita din comun, i-am data papa, l-am asezat in pat si a adormit in 5 minute (chiar daca mai jos cu 2 etaje se fac gauri cu rotopercutanta)
Aoileu, tufata Novus, iar incep sa ma oftic ca nu vin la intalneala... ca tot veni vorba de bani, si-au gasit vecinii sa izoleze blocul, e o hodorogeala cumplita si tre` sa scot din buzunar 25 mil.; avem de gand sa platim in iarna asta o parte din datoriile ce le avem la apartament, sa mai scapam de cei 17 ani , sa ramanem la 11.
Gaza22 spune:
Monnvas pai tocmai pentru ca ai ratat discutia dintre mine si Pisigri ai ratat si esentialul povestii, unde eu i-am descris un pic traditiile si viata englezilor legat de acest subiect. Deci eu nu presupun ca din comoditate ii culca sau ca se intuneca repede, eu stiu de la ei si mi-a fost confirmata parerea si prin tradiitiile lor bine impamantenite in vechime cu privire la cresterea copiilor si relatia parinte - copil. Si in general cand vin sa va povestesc ceva despre locurile pe unde umplu incerc sa fac o diferenta calar intre cum este si cum mi se pare mie/receptez eu. De data asta am prezentat doar niste fapte nu mi-am expus parerea, mai degraba am asteptat-o pe a ei/voastra fata de alt stil de viata si alte conceptii de crestere a copilului.
Legat de Anca, mie nu mi se pare corect ca cineva sa-si creeze o impresie despre mine pe baza unei afirmatii fara a fi fost acolo sau fara a sti contextul, de aceea am decis sa-i raspund pe forum si nu privat. Si desi stiu ca nimeni nu poate intelege daca nu a fost acolo am preferat sa descriu contextul macar pentru linistea mea psihica. Asadar cand am scris mesajul nu am cerut si nici nu am asteptat aprobarea sau dezaprobarea voastra (bine ca sunteti libere sa va exprimati pe acest subiect mi se pare normal ca de aceea e public) dar raman la parerea mea ca fara a fi participat direct nu-ti poti crea o impresie corecta, dar nici daca citesti un dialog fara sa afli contextul sau cate ceva despre personaje (ca intr-o carte). Ii multumesc totusi lui Novus pentru sustinere ca martor ocular.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
bebe_shtrumf spune:
de aceea eu nu o sa ma bag la tocana sa o "prepar", caci nu pot face referiri si analize, ca nu consider ca am acest drept...doar cele care au prestat la greu si au tot postat aici inca de la inceput.
va citesc cu drag.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Ilinca_M. spune:
Olariooo,
nu am recuperat ce s-a scris, daaar am ajuns la pag. 3 la postarea Ancai si tre sa spun: Ancaaa, abia astept sa urmezi tu la tochitura, 10 pagini scriu de tine, sa stii, ca curge sudoarea pe mine ce m-am ostenit cu mesajul tau kilometric, lasa ca ma razbun, va trebui sa iei concediu de la serviciu sa citesti cat am scris:P.
Inca o corectura: la Moieciu nu ai vorbit "prea tare" ci exact cum vorbesti tu de obicei, haaaahaaa, Anca-trompeta-goarna-portavocea, asta ar trebui sa fie porecla ta
Bai, recunosc, pe moment mi-a venit sa te strang de gat, dar apoi m-am calmat, mi-am dat seama ca nu ma poci supara prea mult, caci stiu ca ti-a lipsit reaua intentie. Tu esti din categoria "drumul spre iad e pavat cu intentii bune":))))))))
Bianca, si Phiphi de vineri behaie, dar de vineri noaptea. Tufete, a se consemna prima zi lipsita de la gradi de catre Phiphi. Am dus-o la socrela si la 12.30 am venit si eu de la scoala. A zis soacra ca "a fost ca un ingeeeer, vaaai, se vede ca merge la gradinitza!"![]()
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Gina2008 spune:
Buna ziua doamnelor! 
Era sa fac atac de cord cand am deschis... aproape 2 capitole scrise peste week-end! Pai asta nu s-a mai intamplat de o gramada de timp...
O sa ma bag si eu la caracterizari si autocaracterizari
, insa, va rog sa nu va suparati daca nu voi fi extremista in descrieri. Pe niciuna dintre voi nu o cunosc atat de bine incat sa pot face o caracterizare... Dar voi incerca, totusi, ceva.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui