Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***359**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

astazi am invatat un nou cuvant tare drag mie - culcusitul

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Gianina- Bine ca ai aparut ca ma intrebat ce-o fi cu tine...
Mada- Senzatia ta e comuna tuturor mamicilor si celor, care au stat departe de "profesie" pentru o perioada. Pe taramul asta toate se deruleaza asa repede ca ni se pare ca s-a dus departe carutza, cat noi am stat doar sa bem o gura de apa. Daca ince te regasesti acolo, eu am convingerea ca nimic nu e irecuperabil. Daca simti "profund" ca vrei sa o cotesti, facem sedinta de grup si cautam solutii. ( eu nici pe Ina n-am uitat-o)
Novus- Poate trasul de maneca in public are mai mare efect. O exista si concursodependenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
Novus zise atunci: "ce bine imi pare cand vad norii astia urati, noi am avut vreme misto, acu gata, fb ca se strica vremea, ca noi oricum plecam spre casa". Deni a aprobat-o. Recunosc, pe mine m-a trecut instant un fior rece prin inima gandindu-ma la efortul financiar pe care unele familii le fac un an intreg pt o singura sapta de vacanta, si si aia sa fie ratata... Si stiu ca eu am raspuns ca pe mine nu ma bucura, mie imi este mila de cei ce sunt acu pe drum spre mare, vin plini de speranta etc... dar raspunsul lor a continuat in acelasi ton [probabil amuzant]: ee, pe mine nu ma apasa asa mult grija altora.... [...]
O sa nu se supere pe mine prea tare ca nu am reusit nicicum sa gust gluma cu norii bulgaresti :) [dar stiu ca EA nu se supara pe mine, ma ia la pachet :))))]

Ma gandesc ca poate nu ai citat foarte exact cuvintele noastre... Ma rog, ale lui Novus, ca io... sunt de la partid. Cei ce veneau la Duni aveau destule motive sa isi faca probleme, astfel ca nu ar mai fi fost nevoie sa le "dorim" noi vreme rea...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Pisigri, Monnvas, Novus, Gianina. Promit ca astea mi-au fost nervicalele pe ziua de azi!

La Alexandra am apreciat ca fara prea multe fasoane si-a compltetat chestionarul.Alexandra, te asteptam mai des la povesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisirazvan spune:

Fetelor, sunt socata...nu am crezut ca v-am deranjat atat de mult.
Imi pare rau si ma retrag aici.
Numai bine.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Un vot aici: ads1 si ads2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, da' noua nu ne impartasesti revelatiile tale, daca tot le-ai amintit?

Cand la vine randul doamnelor respective la tocanitza

Acum suntem noi la rand si mai sunt impresii de scris, eu de abia le astept !!

Aha! Am inteles, deci "tocana" e pe rand! Kiar ma gandeam ca io nu ma simt in stare sa raspund acestei provocari... O sa incerc totusi diseara daca am timp si nu am somn. Pentru etapa asta avem: Novus, Dodo, Anamariame si Inapreda, bine am inteles?
In skimb, m-as oferi drept materie prima pentru tocanita.... Daca nu muncesti... primesti?

Edit: Si Bianca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, gen Denisamada, gen mai experimentate, ce sa fac?!
-i-am dat grintuss-ul P@#ii de sambata, conform instructiunilor. Azi e deci a 3 a zi. N-ar fi trebuit sa fie o imbunatatire?! E prea devreme sa-si faca efectul sau ce? Sophiphi tuseste tot mai mult;
- la dr. nu mergem decat miercuri. Ce sa fac pana atunci? Sa continuu cu grintussul? De cand am inceput gradi am tot fost la pediatra, inclusiv "preventiv", sa fim siguri ca nu se aude nimic la plamani. La tuse Humex-ul nu mi-a placut ce efect (n)-a avut si l-am intrerupt (mai demult). Sa intrerup grintussul sau sa mai sper?!
- am acasa Rhiniathol; ala i-a facut bine ultima data, dar in combinatie cu Aerius seara. Sa repet figura magica de capul meu? Sa astept sa vad ce spune dr?...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, da' noua nu ne impartasesti revelatiile tale, daca tot le-ai amintit?

Cand la vine randul doamnelor respective la tocanitza

Acum suntem noi la rand si mai sunt impresii de scris, eu de abia le astept !!

Aha! Am inteles, deci "tocana" e pe rand! Kiar ma gandeam ca io nu ma simt in stare sa raspund acestei provocari... O sa incerc totusi diseara daca am timp si nu am somn. Pentru etapa asta avem: Novus, Dodo, Anamariame si Inapreda, bine am inteles?
In skimb, m-as oferi drept materie prima pentru tocanita.... Daca nu muncesti... primesti?

Ai inteles corect, mai baga la tocat zilele astea si pe Bianca

Nu stiu daca prinzi tocana urmatoare dar te trecem pe lista de asteptare

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

haaaaaaaaaaa, ma bag si euuuuuuuuu!!! Am si eu 2-3 vorbe de spus despre fiecare (ca acum asa simt eu, ca pot sa fac un rezumat scurt si simplu.
Novus: super de gasca, o vreau oricand langa mine. Vesela, directa, spontana, super mamica si super sotie. Atmosfera la ei in familie e suuuuper, nu cred ca au nevoie de prea multe cuvinte. N-as vrea sa o supar, i-am vazut si partea "taioasa".... dar e bestiala si aia. Are asa un umor fiiiiin, si ironia la fel. O apreciez tare mult.
Dodo este o femeie extrem de sensibila si foarte puternica. Sincer..... de multe ori ma depaseste modul cum reuseste ea mereu sa faca absolut tot ce e frumos si dorit de puii ei. De cateva ori am simtit-o tare ingrijorata pentru ca nu le ofera destul copiilor, dar intotdeauna rezolvarile au venit, si vreau sa-ti spun Dodo sa ai in continuare credinta asta mare in tine si in viitor, pentru ca ai o mare credinta pe care o inteleg in ultima vreme. si lucruri miraculoase li se intampla oamenilor miraculosi.
Inapreda oricat ar fugi ea de adevar este o super tipa. Eu ador stilul ei, ador modul cum este preocupata de mici detalii vestimentare, de mici aspecte ale vietii. Cred ca la capitolul copii suntem foooooarte asemanatoare, singura diferenta este ca mie mi se rupe efectiv de ce spun ceilalti, si fac strict ce ma taie capul. Sigur ca i-as zice sa nu s emai uite in gura lumii.... dar pe de alta parte asta e un aspect important in viata ei, si poate asa a ajuns omul care este astazi si care mie-mi place la nebunie. Ce vad eu mai nasol este nesiguranta prea mare fata de fizicul ei, dar stiu ca tot ea trebuie sa "se vada" cat de faina si adevarata e.... dar mai stam pe aici sa-i amintim uneori.
Despre Bianca la prima impresie am zis clar: e nebuna si total inconstienta fata asta!!! Sigur, asta a tinut pana la a doua postare cand am descoperit un mod de viata total diferit de al meu... care m-a fascinat. habar nu aveti voi cum am savurat eu fiecare povestire a ei, fiecare poza, fiecare iesire cu cortul si masina... si cum am apreciat-o pentru ceea ce este. Este sensibila si hotarata, tanara si suficient de matura sa ai toata increderea in ea. Si cum zice ea adevarul.. da, parca mi-ar place sa-l aud mai coafat... dar pe de alta parte mesajul corect ajunge atunci cand e spus in 2 cuvinte, deci tot respectul!!
de Anamaria prea multe nu stiu sa spun. E o doamna. PUNCT!!! Este eleganta si ingrijita pana si-n ganduri. O admir tare mult pentru cum se ingrijeste si-mi place atmosfera "romantica" si selecta care planeaza in familia lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Cuscra Anaan pe mine m-ai sarit, ca si eu mi-am exprimat optiunea de a fi tocata.

Si....si eu vreau sa-mi deschid o gradinita daar cum nu am veleitati in domeniul financiar musai mi-ar trebui un partener ca Novus ca altfel as da faliment. Asa ca daca se hotareste o reprofilare ma inscriu la gradinita forumista

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput