Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ma manaca rau pieleaaaaa...de vreo 2 ore mai am un pic si imi smulg blana de pe mine

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 23+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Altesa eu am avut contractii puternice in sapt 25 l-am sunat pe dr mi-a facut o echo abdominala si una transvaginala pt k durerile se simteau k la o viitoare menstruatie, a constat k colul este inchis si mi-a recomandat gynipral o jumatate la 8 ore nu mai mult de 3 zile , si nospa o pastila de 40 timp de o sapt la 6 ore. dupa doua zile mi-au trecut contractiile .
mi-a zis k dak iar ma iau sa repet tratamentul , nu s-a mai repetat asa puternic ci usor si iau nospa seara 80 mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Inca o data multumesc mult pentru toate vorbele bune si incurajarile voastre. Nici nu stiti cat conteaza ca-mi sunteti alaturi!
La multi ani, Leyre, sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!
Aerlilian, la multi ani fericiti in continuare, alaturi de sotul tau!
imi cer scuze ca am intarziat cu urarile dar ieri am fost ocupata cu plansul...
Azi sunt ceva mai bine pentru ca am fost de dimineata la control, bebita e bine, are 1300 de gr, inca nu s-a intors dar mai are timp si spatiu sa o faca, inimioara se auzea ca un calut la galop si era cu ochii deschisi cand mi-a facut doctorul eco. Are niste ochi maaaari si rotunzi si mi s-a parut asa de frumoasa... Nah, ca orice cioara care-si vede puii cei mai cei din univers. Eu in schimb am slabit 2 kg in 2 saptamani, asadar pana in momentul asta am luat 5,5 kg. E drept ca de 2 zile am iarasi greturi de dimineata si lipsa de apetit pe toata durata zilei dar o pun tot pe seama depresiei...
Silvi, multumesc mult pentru dedicatie, o parte din filmulete le stiam, le vazusem, ala cu "I only love you when you give me cookies" e absolut bestial, stim acel filmulet de vreo 2 ani si inca ne mai amuzam teribil, si eu si sotul, cand il vedem.
Ca sa nu plang intr-una, m-am apucat ieri sa ma uit pe carucioare de bebei si m-am indragostit de www.neckermann.de/Kombikinderwagen%20%223-Tec%22%20Design%202011%20Limitierte%20Auflage/5100013_390233,de_DE,pd.html?topcgid=10008524&start=46&cgid=230395389&simi=&origPos=&psz=&sz=1" target="_blank">acesta. Nu am rezistat si mi l-am comandat si abia dupa aceea am realizat ca de fapt e cu 3 roti iar sotului meu nu-i plac carucioarele cu 3 roti, nu i se par suficient de stabile. Oricum avem posibilitatea sa-l trimitem inapoi daca nu ne convine ceva la el, dar mie mi-a placut asa de mult... Cand i-am spus sotului ca l-am comandat si ca e cu 3 roti a spus ca nu-i nimic "ce, daca are 3 roti nu merge?". Asa ca poate il vom pastra, sa vedem.
Intreba cineva daca avem contractii. Eu am zilnic, majoritatea nedureroase, dar am si 1-2 pe zi cu mici dureri, cam ca la ciclu. Nu e cazul de No-Spa sau alte analgezice la mine, dar sunt prezente ceva contractii.
Am si intepaturi in uter la miscari mai bruste, chiar aseara inainte sa adorm m-am intors pe o parte si m-a luat o durere de m-am chircit.
Si daca tot a inceput Silvi cu dedicatiile pe ziua de azi, va ofer si eu una, ca sa va inveseleasca. Noi 8eu si sotul) suntem fani Fara Zahar, au niste texte mortale. Din pacate nu cred ca exista videoclip la melodia asta:

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare burtici!

Lady sunt in zona nu am patita nimic, scapa si fiica-mea de crustele de la varicela si suntem toti ok.

La multi ani Leyre!

La multi ani de casnicie Ileana!

Am facut si noi ieri 8 ani de casnicie dar eram amandoi obositi nu am sarbatorit decat cu o prajitura facuta de mine in forma de tort si am luat primele hainute la bebe 2.
Sarei i-am luat d ela 12 sapt si ma simteam aiurea ca bebe 2 nu prea beneficiazade atentie.

Intepaturi in vagin aveam prin sapt 36-37 de sarcina si ma gandeam ca nasc dar am dus pana cu 2 zile inainte de DPN.

Bulinuta si Ileana sper sa gasiti o solutie la mancarimile astea.

Azi control pe masa si echo , deja am visat azi noapte ca imi veniseara rezulatatele la secretie si scria "numeroase colonii de Candida albicans" sunt dusa rau.

Cu depresia de sarcina nu sunt nici eu prea breaza dar ma zbat sa nu deprim si sotul ca el are o perioada stresanta la spital si il mai bat si eu la cap cu hormoneala.
Daca tot vorbim de zodii eu tot sunt obsedata de bani, tot timpul parca nu ajung si tot asa capricornii sunt ingrozitori pe tema asta.

Lexi te asteptam cu drag cand te hotarasti sa ne mai impartasesti din gandurile tale

O zi cu mult soare in suflete!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 27s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Ia uite ca a scris Lexi
Felicitari pentru rezultatele la echo, eu zic sa mananci cat de cate din toate grupele de alimente ca sa fie totul ok. Lasa ca kg se pun repede la loc

Bulinuta dar nu mai bine iei ceva? Cred ca ai o stare de nervi ingrozitoare. Mai bine suna dr sa iti recomande ceva safe dar sa te lase cat de cat in pace mancarimea.
Vazut burtica acasa si la job. Arati foarte bine.

Sper sa fac si eu poze la burtica mica

Gata va las

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 27s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Anca, la multi ani fericiti alaturi de sotul tau!
Cat despre zodii, eu sunt taur, hmmm, oare de asta reusesc "sa ma ridic de sub pat" cum spune Lady? Caposenia o fi de vina?

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Buna fetelor!
Leyre la multi ani fericiti!!
Anca multi inainte cu fericire!!

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna mamici,

Aerlilian, Anca, la multi ani! Sa fiti fericiti multi, multi ani!

Marysa, la multi ani si comoricii tale!

Lexi, bine ai revenit. Eu nu inteleg, ce se va intampla cu mine daca voi fete puternice (Lexi, My_Lady, Anca, Alina etc) si cu experienta treceti prin asa depresii. Eu, cel putin, am nevoie de voi, de sfaturile voastre si de sustinerea voastra. Cu cat trece timpul mai mult cu atat am doua sentimente din ce in ce mai puternice: unul de bucurie pentru ca o sa imi vad bebelusul si o sa il tin in brate si altul de panica TOTALA, de frica legata de nastere. Imi este atat de frica ca nu stiu cum as putea sa va desciu in cuvinte..... Deocamdata evit sa ma gandesc acolo, dar va veni si acel moment si atunci sa fiti pregatite sa ma sustineti..... Sunt si eu alaturi de voi si va sa mai treaca!

Va pup si va doresc o zi frumoasa, frumoasa!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Mihaela depinde de compania cu care zbori sa te informezi f bine inainte. Ca de obicei informatiile de pe sait nu sunt actualizate. De afectat nu afecteaza sarcina. Eu am zburat la 32 de sapt, dar am avut inspiratia sa declar 26 pt siguranta. Si aveam contractii ff multe, sarcina trecuta fiind una de repaus total. Mi s-a spus ca sunt la limita, ca de la 27 de sapt chiar si cu certificat de la dr. trebuie acordul capitanului, de a te imbarca sau nu. Pe sait scria 34 de sapt daca nu ma insel. Erau companii care stipulau ca ai voie sa calatoresti pana la 32-34 de sapt dar ca daca se intampla ceva in timpul zborului si trebuie sa aterizeze avionul pe alt aeroport, suporti costurile aterizarii. Acum depinde de compania cu care zbori. In privinta sigurantei, se poate calatori pana la sf sarcinii. Mie asa mi-a zis dr.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

intr-o saptamana ajung la doctor la control si eco ,pana atunci incerc sa stau cuminte chiar nu as vrea sa vina bebe atat de devreme oricum am un feeling ca pe la 37 de sapt iese ,e foarte agitat si parca s-a lasat mai jos.

31+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput