Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

altesa, eu mai simt intepaturi si am si cate o contractie doua pe zi. nu sunt dureroase dar stiu ca-s contractii acum (la mara nu ma prindeam mereu ). numai ca eu fac ceva efort, adica mai ridic copilul, stau mult in fund sau in picioare...
deocamdata nu iau nimic, probabil ca la urmatorul control imi va da si mie no spa sau scobutil

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

duminica am un botez si nu stiu cu ce sa ma imbrac. alina, ileana, ligia, matza, merge sa imi pun rochia aia cu care am fost imbracata cand ne-am intalnit? cu pantofi cu toc, nu ghete
e ziua botezul..

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

lexi cate o descarcare din asta stiu ca ajuta...am si eu asa...plang pana nu mai am lacrimi efectiv si pe urma ma simt mai bine...eu iti doresc sa nu mai plangi deloc...pupici

in legatura cu zburatul eu dupa cum ati vazut am ditai burta...nu mi-a zis nimeni nimic deci depinde si de noroc...eu tot asa stiam ca pana in saptamana 32 dau companiile ok la zbor

altesa si Rares se zbatea tare si era mai jos sarcina si am avut cezariana obligata de alte cauze la 37 sapt dar colul era de 4 cm deic nu te mai gandi ca nasti asa repede

puiuta si mie imi e groaza de nastere, dupa prima experienta, dar imi dau seama ca o sa trec si peste asta si gata...cu bb o sa vezi ca totul vine de la sine

am o zi mai libera azi...se vede, nu? scriu intr-una

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 23+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

feteeeeeeeeeeeeeeeeee....toate starile noastre sunt pe baza de hormoneala grozavaaaaaaaaaaa!!!stati sa vedeti ce va fi dupa nastere!!!

Corpul nostru trece prin ceva transformari...deci..let it be!!!

Lexi...bine ai revenit...fain carut...si fain pret!

Bubbles..sa ne scrii mai des....da?

Puiutza...io...puternica?

Daca va mananca pielea..sa nu fi facut vreo reactie alergica la vreun aliment..ati mancat/gustat ceva nou?ceva cumparat?

MihaelaR...vezi ca si cu zburatul asta(insarcinata fiind) e o limita de saptamani sarcina pana cand te lasa sa zbori...29 parca..daca nu ma insel!!

A scris cineva de la o alta odisee aici....care are 22 saptamani.Daca vrei...poti posta si acolo si aici la noi!!!sa te trecem in listuta?!

Am vazut si o mamica noua?Bine ai venit printre noi!!

Ursulet33..tu nu ne mai zici nimic?Restulmamicilor din lista care nu scriu...de ce nu scriu???orice ati spune e binevenit...va simtim printre noi si asta face mult!

Siiii...ce nume ati mai ales la bebelusi?

Dr.Anca...bine ca a trecut...ati tras oleakRefacere usora, fara semne!

io fug sa prepar niste aripi cu smantana si sa spal un morman de vase!!

ne mai citim pe seara.

ps:Lexi...n-am uitat ce am promis!

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

aaaaaaaaa.....uitai..sunt cahuie:CONTRACTII

pentru contractii usoare:no-spa
pentru contractii mari si prelungite si dureroase:Duphaston cate doua pe zi/cinci zile...prima doza:doua odata

asta am luat io cand am avut contractii si sangerare pentru iminenta de avort

si eu am contractii...nedureroase dar si dureroase:dureri ca la menstra-usoare si intepaturi pe vagin!periodice..nu dureaza mult...in special in a doua parte a zilei sau seara tarziu!
nu iau nimic...stau doar cuminte.

Alice...cu orice te-ai imbraca..ti-ar sta superb...esti frumoasa si genul de mamica ce creeaza invidie...nasti..si iti revii imediat..parca ai fi facuta din elastic cauciucat!!!

Bubbles...si au efect cremele alea cu care te dai?

Dr.Anca.... felicitari pentru aniversare si la cat mai multi ani impreuna, fericiti!!

gata..acum chiar am sters-o

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

feteeeeeeeeeeeeeeeeee....toate starile noastre sunt pe baza de hormoneala grozavaaaaaaaaaaa!!!stati sa vedeti ce va fi dupa nastere!!!

Corpul MihaelaR...vezi ca si cu zburatul asta(insarcinata fiind) e o limita de saptamani sarcina pana cand te lasa sa zbori...29 parca..daca nu ma insel!!
Siiii...ce nume ati mai ales la bebelusi?
Dr.Anca...bine ca a trecut...ati tras oleakRefacere usora, fara semne!

io fug sa prepar niste aripi cu smantana si sa spal un morman de vase!!

ne mai citim pe seara.

ps:Lexi...n-am uitat ce am promis!

27+
Citat:

Eva Nicole va suna bine?

in 26+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Lexi...bine ai revenit...fain carut...si fain pret!

Multumesc Ai dreptate cu pretul. A depasit bugetul alocat initial pentru carucior. Dar oricum nu e inca 100% sigur ca-l vom pastra, asa ca...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Danezza, mie imi place numele! Dar in primul rand trebuie sa va placa voua. Din experienta mea iti spun ca e imposibil sa multumesti pe toata lumea, dar cum spuneam, mie mi se par 2 nume foarte frumoase si care suna bine impreuna!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Cum ma tineti voi pe aci

Eva Nicole..suna super.pe bune...sunt sincera 100%

Pai si cine-ti mai cumpara apoi carutul la pretul acesta?Sau il dai retur?Iti returneza banii?

gata...nu mai zic nimicplec..cred!

27+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

my lady am scris in acelasi timp

dr anca am sunat dr...a zis sa astept o zi doua si daca tot asa e imi zspune atunci ce sa iau...eu sunt cu alergiile in copac si cine stie la ce am facut de data asta....dar ma manancacaaaaaaa

alice eu cred ca iti va sta bine cu orice ca esti subtirica si frumusica

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 23+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput