Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
r_ocsy spune:
Buna !
Rcata : asa e ea bolnavicioasa, trebuia sa imi dau seama cand am vazut-o ca e mica si amarata ... dar am zis ca e tanara si cate probleme ar putea sa aiba
?
Si eu imi aruncam dintii peste casa dar nu mai stiu de ce; sigur nu pentru "barza" ca pentru ea aveam alte metode : presarat zahar pe pervazul de la geam, scris scrisori etc ... depinde de "binevoitorul" care ma sfatuia
.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Buna ! Rcata : asa e ea bolnavicioasa, trebuia sa imi dau seama cand am vazut-o ca e mica si amarata ... dar am zis ca e tanara si cate probleme ar putea sa aiba ?R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |

Scuze,dar m-a amuzat rau exprimarea...auzi tu..mica si amarata
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
concurs vara 2011:cr1 si cr2
cris_09 spune:
Inca 20 min si plec acasa,sa-mi sarbatoresc baietii![]()
Nu stiu de ce am mai plecat de dimi
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">
concurs vara 2011:cr1 si cr2
NicoletaB spune:
| citat din mesajul lui cris_09 Inca 20 min si plec acasa,sa-mi sarbatoresc baietii Nu stiu de ce am mai plecat de dimi ![]() Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank"> concurs vara 2011:cr1 si cr2![]() |
M-ai ofticat
Rocsy- eu ca metode de adus barza frate/sora o stiam pe asta cu dintele si mai era faza ca daca te uitati printre craci la fel se spunea ca ceri un frate/sora
Si apropos, mie dintii mi-i scotea mama cu ata de macrame. Ce mai stateam cu sulul de macrame pus pe maine ca sa faca mama ghem pt mileuri.... Ce vremuri....
R.Cata spune:
Cris, Nicoleta...sa va traiasca baietii. Si sa va iubeasca mult, mult! Petrecere frumoasa va doresc.
Am uitat sa va multumesc pt cartile trimise atat tie Nico cat si Alinei.
Ma duc sa-mi termin kughelhof sau cum se scrie. :-))
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+
r_ocsy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
![]() ![]() ![]() Scuze,dar m-a amuzat rau exprimarea...auzi tu..mica si amarata Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank"> concurs vara 2011:cr1 si cr2![]() |

R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui cris_09 Inca 20 min si plec acasa,sa-mi sarbatoresc baietii Nu stiu de ce am mai plecat de dimi ![]() Cris ,mami de Sebi,copil poznas ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank"> concurs vara 2011:cr1 si cr2![]() |
Distractie placuta !

R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Rocsy- eu ca metode de adus barza frate/sora o stiam pe asta cu dintele si mai era faza ca daca te uitati printre craci la fel se spunea ca ceri un frate/sora Si apropos, mie dintii mi-i scotea mama cu ata de macrame. Ce mai stateam cu sulul de macrame pus pe maine ca sa faca mama ghem pt mileuri.... Ce vremuri.... Mamica unui buburuz |
Tare faza cu "cracii"

Nu prea mai tin minte multe legate de schimbarea dintisorilor de lapte decat ca am stat si eu odata in fata usii asteptand sa traga cineva de usa si sa raman fara el ( dar nu imi pot aminti daca a intrat sau nu cineva
) si mai tin minte ca pe unul l-am inghitit ( inainte de masa il aveam, dupa masa nu R_ocsy , mami de
Ioanact spune:
Buna!
Vin si eu sa fac cinste.
Sunt si eu o Gabriela
cat si pt cumnatul (Mihai).
Eu va servesc cu o prajitura (cris ce de bunatati ! ) si un
de suc.
Deasemeni urez si celorlalti sarbatoriti:
La multi ani, tuturor ceor care poarta numele Sfintilor MIHAIL si GAVRIIL! 
Sa va ocroteasca Sfintii sarbatoriti astazi!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!