Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui R.Cata Am uitat sa va multumesc pt cartile trimise atat tie Nico cat si Alinei. www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 20+ |
Cu placere!
V-am mai trimis o carte: Scrisori Caterinei. Sfaturi unei tinere casatorite. (nu stiu daca ati citit-o)
Eu zic sunt folositoare acele sfaturi in orice casnicie.
A aparut si Scrisori catre Filip. Sfaturi unui tanar casatorit . Insa n-am gasit-o in format electronic.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

r_ocsy spune:
citat din mesajul lui Ioanact Buna!Vin si eu sa fac cinste. Sunt si eu o Gabriela ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! ![]() |
Ioana :-)R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Ioanact spune:
Si mie mama ( Dumnezeu s-o ierte! ) mi-a scos dintii cu ata.
Iar faza cu "cracii", cred ca e adevarata..Ioana pe la 1 an si ceva se uita www.youtube.com/watch?v=NFgXoVjAkvU" target="_blank">printre picioare stand cu capul in jos
.
Nu va zic ca acum vreo doua zile , facea si Justina asa. 
Imi doresc si al treilea copil, insa nu acum..sa m creasca si Justina. ![]()
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
Ioanact spune:
Multumessc r_ocsy! 
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Iar faza cu "cracii", cred ca e adevarata..Ioana pe la 1 an si ceva se uita www.youtube.com/watch?v=NFgXoVjAkvU" target="_blank">printre picioare stand cu capul in jos ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! ![]() [/size=1] |
Eu sper sa nu fie adevarat ca se uita Sofia printre "craci" acum cateva zile iar mie trebuia sa imi vina ciclul de o saptamana si nu mi-a venit
... nu stiu de ce m-am dereglat asa dintr-o data . Si daca va ganditi cumva : nu mi-am facut testul barza dar stiu ca nu sunt insarcinata !!! Oricum abia martea viitoare am programare la ginecolog !R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
NicoletaB spune:
Cata- nu ai pt ce! Multumesc pt urari! Ce e chestia aia pe care o ai de terminat?
Alina- La multi ani si tie si cumnatului! Deci faza cu cracii se aplica..... Si fi-miu a avut o faza d-asta
Acum sincer nu stiu sa spun daca imi mai doresc bb 2 sau nu....
In seara asta fac cu barbate-meu o "aroganta" (iesim in oras si facem ce ne trece prin cap fara limite).
Faza cu aroganta vine de la o reclama radio la nu stiu ce in care o tipa o intreaba pe cealalta: Auzi fata, in seara asta facem o aroganta sau iesim pe buget?
NicoletaB spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Eu sper sa nu fie adevarat ca se uita Sofia printre "craci" acum cateva zile iar mie trebuia sa imi vina ciclul de o saptamana si nu mi-a venit ... nu stiu de ce m-am dereglat asa dintr-o data . Si daca va ganditi cumva : nu mi-am facut testul barza dar stiu ca nu sunt insarcinata !!! Oricum abia martea viitoare am programare la ginecolog !R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."[/size=1] |
Te simti cu musca pe caciula?
Hai, ca eu acuma sunt pe principiul: Rade ciob de oala sparta...
r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Faza cu aroganta vine de la o reclama radio la nu stiu ce in care o tipa o intreaba pe cealalta: Auzi fata, in seara asta facem o aroganta sau iesim pe buget? Mamica unui buburuz [/font=Comic Sans MS] |
Nu stiu reclama
R_ocsy , mami de
NicoletaB spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Nu stiu reclama R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Multumesc! Sper sa nu adorm la film.... Incepe la o ora la care eu de obicei sforai de rup.... (adica 21.30
r_ocsy spune:
Nicoleta : la mine nu ar fi momentul potrivit pentru bebe 2 ... de fapt ... nici nu stiu cand ar fi.
Am apucat sa iau vreo 3 luni de Karissa ( anticonceptionale ) si nu le-am suportat, ma durea burta si sangeram, am renunat la ele, am avut menstruatie 3 luni fara probleme si dintr-o data nimic ... ma dispera si abia astept ziua de marti ( ca sa vezi cum s-a nimerit : programarea o aveam facuta de mai bine de o luna .... in fiecare an ma duc la control, asa preventiv ... acum mai am un motiv in plus ca imi sta pe creier toata povestea asta ).
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

20+
Buna!