Asp. optimiste 729!Bun venit Matei,felicitari Lia!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Ylari,Stefulici bravo pt eco!Sa fie bine pana la capat.

Yna stiu ce zici cu "planificarea",medicina e o facultate care iti mananca tineretea si e normal sa incerci sa "asezi" tu lucrurile.

Acum sunt offtopic,voi ati gasit ep 8 din ultima serie Grey's Anatomy? Daca da spune-ti si mie un link,ceva.Ms

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Dana , toate episoadele din sezonul 8 al serialului Anatomia lui Grey , le potu urmari aici : http://dstoica.blogspot.com/2011/09/anatomia-lui-grey-sezonul-8-online.html
Pupici!

Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

stefulici bravo pentru eco'
ai grija de tine

eu ma uit la seriale pe www. vplay punct ro

am scris asa ca poate nu afiseaza

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna, fetele mele dragi!

Anne, eu cred ca e bebe la tine...si eu zic sa mai faci maine un test. iar daca luni nu vine menstruatia, mergi si fa un beta HCG, si atunci e sigur! Iti tin pumnii safie bebe!
Valicutza, ma bucur ca amani interventia cu o sapt, asa e cel mai bine, cum ti-am spus si ieri, radiografiile sunt contraindicate in sarcina - in special in primul trimestru.Din al II lea poti sa faci cu sort de protectie!
Bob, asa eram eu cand eram graviduta, adormeam la 9 seara la TV in sufragerie, si sotul ma duce in brate pana in dormitor. Deci ... bebe e pe drum
Lary74, sa te auda Bunul Dumnezeu cu testele + de peste cateva zile. Imi doresc atat de mult sa ai dreptate. Daca ai prestat la 2-3 zile, poate e adevarat ce a spus mama ta in vis: poate ai bebe, deocamdata in burtica! Iti tin pumnii si tie!
Stefulici, sa te ajute Bunul Dumnezeu sa fie bine pana la sfarsit!
Dana, multumesc de intelegere, trebuie sa le impletesc, daca vreau si familie si cariera, nu inseamana ca abandonez una sau cealalta, doar ca intr-un an ma ocup mai mult de unul dintre visele mele!
Miha, astept sa vad cum mai esti?
Lore, daca nu intri nici azi, iti dau bataita cand te prind!

Pe mine ma doare burtica jos ... nu stiu nici ce sa cred...poate ca vin uratii maine , dar asa mi-as dori sa fie de la implantare...inca mai sper!
Va pup pe toate!
Ma duc sa fac niste ciupercute la cuptor si mai revin dupa!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

eee, pana n-am dat eu cu bata-n balta, nu m-am lasat
Am stricat o barza strip care e imaculata ca neaua Ma gandeam eu ca daca sunt deja somnoroasa, poate s-ar vedea si pe batz...nici vorba. Mai am fix 7 zile pana cand ar trebui sa testez, deci m-am grabit aiurea rau de tot, nu stiu ce-a fost in capul meu. sunt cam ...
Edit. z25 din 31-32

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Scumpele ,
Va multumesc tuturor pt incurajare , offf... e asa de grea asteptarea asta , mai ales k pt mine e prima data cand vad un test pozitiv , fie el si asa de pal . Nu stiu ce sa mai zic , stau cu toate 3 testele in fata si le tot analizez , azi nu am putut face nimic prin casa , desi stiti si voi cata treaba casnica se aduna in week-end!
Eu am insa alta treaba : sa stau cu testele in mana sa le analizez: acum , de atat uitat la ele , mi se pare ca nu mai vad a doua liniuta la cel sure check de azi , ci doar la cel barza de aseara. E clar .... am luat-o razna! Sotul meu se enerveaza , zice sa astept pana luni , ce tot atata agitatie ... offf , ce simplu e pt el!
Va pup , spor la treaba si sa ne citim numai de bine zilele astea!

Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

L-am vazut,multumesc pt info Moni si Anne.
Lore tu cand te testezi? In curand ar trebui,nu?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata
AneMarie, sunt de acord ce spun fetele, oricat de pala e linia 2 de la SC sigur e bebe. Eu as face direct HCG, chiar azi daca gasesti un laborator deschis.

Eu am dormit pana la 12 iar nu vroiam sa ma trezesc la 6 ca de obicei si am tras o leneveala pana la 12

Va doresc tuturor un weekend placut!

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Fetelor, am terminat ciupercutele si am o stare de agitatie si nervi...offf Sper sa nu-mi vina menstruatia....
Cam somaj in masa pe aici...pe unde sunteti?
Lore, ce faci?

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

E weekend Yna. Si fiecare cu familiile, care sunt la party

Imi pare rau pt starea de nervi care o ai azi , nu vreau sa te descurajez(si eu sunt f nervoasa, agitata inainte de mesntruatie si f pofticoasa-mananc mult- pt mine asta sigur e simptom de urati), cu toate ca si tu deja banuiesti asta la fel ca iti vin rusii.

Dar poate la tine nu e asa ca la mine

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput