Asp. optimiste 729!Bun venit Matei,felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 13
Yna85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd E weekend Yna. Imi pare rau pt starea de nervi care o ai azi , nu vreau sa te descurajez(si eu sunt f nervoasa, agitata inainte de CM si f pofticoasa-mananc mult- pt mine asta sigur e simptom de urati), cu toate ca si tu deja banuiesti asta la fel ca iti vin rusii. Dar poate la tine nu e asa ca la mine Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |
Deny, ai dreptate, asa e si la mine, agitatie, nervi, si mananc orice, oricand, si oricat, in contnuu... Cred ca am ratat si luna asta
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png
kmy_black spune:
astazi verisoarea mea a facut inseminarea!!!!!!!!!!!
sper ca peste 14 zile sa vedem 2 liniute!
pana atunci i s-a prescris si tratament cu utrogestan, vaginal!!!!
haide valy cu cele 2 liniute!!!
aceesi urare la toate !!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kovacsc spune:
cand mi am facut testul aveam tot test barza, 8 lei, si a iesit pozitiv., l-am facut la o zi dupa ce ar fi trebuit sa imi vina.
16+
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui kovacsc cand mi am facut testul aveam tot test barza, 8 lei, si a iesit pozitiv., l-am facut la o zi dupa ce ar fi trebuit sa imi vina. 16+ |
Eu am facut vreo 15 teste barza strip si doar 2 au fost "corecte" si in limita celor 10 minute erau perfect negative. Restul mi-au facut liniuta de uscare in timpul regulamentar. Asta de azi, de exemplu, a fost negativa in primele 10 minute si apoi s-a uscat cu a doua liniuta... eu le consider cele mai proaste teste de sarcina pe care le-am facut. Probabil cand vor fi pozitive "pe bune", n-am sa le cred
Si totusi, nu ma pot opri la se cumpar
Wishing for rainbow baby dust !
felicityhope spune:
pe toate
Ylari,Stefulici felicitari pt eco,vesti bune in continuare
Monique 77,miky82,kmy black (pt verisoara ei)-bafta la inseminari
Bettercy eu m-am hotarit la 36 de ani ca e timpul sa am un bebel.Cu hopuri- dimburi am ajuns azi la 14 saptamini fara o zi.M-am bucurat sa citesc postarile tale.Au fost asa de "acasa" pt mine.Sa va spun si de ce :
La servici suntem un grup de 5 femei(virsta intre 40-nunta in July 2012- si 34-nunta in Aprilie 2012;restul deja maritate) hotarite sa ajungem in urmatorii 2 ani cu bebei in brate.Seful mi-a spus sa termin cu "vrajitoriile romanesti" daca nu vreau sa lucrez a doua zi dupa ce nasc,cind am spus ca am visat ca eram 3 gravide in grup.Deja am o colega pt care speram sa creasca beta la singe in continuare- facut inseminare,are 6 saptamini si beta sapt asta a crescut based on 2 consecutive checks.Daca o tinem din 3 in 3 luni cu anunturile, e perfect.Ca oricum nu am mai mult de 3 luni liber sa stau acasa cu bebelul.
Lia felicitari- alaturi de Histamina pt mine esti o mama eroina.
Bob nu te opri.Atita vreme cit le cumperi inseamna ca e speranta.Speranta e sanatoasa!Chiar face bine la inima
pe toate fetele pe care nu le-am pomenit,aveti grija de voi,bafta multa,sanatate si multe zimbete.
Un weekend relaxant si plin de caldura alaturi de cei dragi
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Bob_Pixel Valicuta, faci bine sa amani radiografia. Nici eu n-as face asemenea interventie dupa ovulatie. Fetelor, sunt in copac. Nu pricep ce se intampla. Acum 2 seri cand am venit acasa, am adormit la 9 fara... am zis "ok, am lucrat mult in ultima vreme, hai sa dorm ca lumea o data". 10 ore am bagat...aseara cand m-am pus iar sa lucrez, ochii impaienjeniti, cascam de rupeam. A trebuit sa ma culc iar pe la 9, ca nu faceam nimic cu lucrul. M-am trezit la 8 acum, sunt extreeem de nervoasa, deja am tipat la sot Sper sa am motiv intemeiat... Wishing for rainbow baby dust ! |
Buna
Sigur ai un motiv super intemeiat.
Eu azi pe la tara, am venit inghetata un pic de frig ca ne-am hotarat pe drum sa mergem la biserica la un parinte foarte bun sa platim ceva pentru sot si casa si am cam inghetat cat am asteptat dar am venit super multumita inapoi parintele mi-a dat curaj.
Va anunt ca astazi sunt in ziua 2 ca aseara au venit cu surle si trambite rusii exact in ziua 28, deci nici o urma de indoiala ca nu este nici un bebe, a fost singura data in 2 ani de zile cand m-am bucurat la menstra, m-am suparat cand am vazut rezultatul la beta dar azi chiar am fost bucuroasa ca mi-a venit ca eram atat de ingrijorata cu sangerarea aia de acum 2 zile si drept sa spun ma temeam de o extrauterina.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui lary74 Buna dimineata fetelor! Venitii la o cafeluta calda si un ceiut bun pt cele gravidute si nu numai! Felicitarii din inima Lia !Matei sa cresti mare sa fi sanatos sa aduci numai bucurii familiei tale. Yna,Corina si toate fetele care au avut teste negative ne rugam cu tot sufletul ca peste cateva zile sa avetii testele pozitive.Doamne ajuta! AneMarii se spune ca daca a iesit 2 liniute la testul surechec (oricat de palida ar fi a 2 liniuta )e cu siguranta bebe.Doamne ajuta sa fie adevarat ! Ylari felicitarii pt. inimoara. Tzukii ma bucur ca e totul bine cu bebelusul mult dorit.Doamne ajuta in continuare! Monique la multi ani bunicului tau! Peste 2 saptamanii asteptam cele 2 liniute magice ale tale! Miky doamne ajuta sa fie totul bine cu inseminarea iar peste 2 saptamanii sa ne bucurii si tu cu un test de sarcina pozitiv! Eu sunt z15 ,dar nu stiu de ce sunt ferm convinsa ca ovulatia,daca a fost ,a trecut deja.Am prestat de la terminarea menstrei tot la 2-3 zile,sper ca cu rezultate pozitive peste 2 saptamanii,desii nu sunt f. optimista,nu am vazut nici glera si nici dureri specifice ovulatiei nu am avut.Stiu ca nu este nici o regula sa le ai ,dar na as fi vrut si eu sa pot sa spun :da cu siguranta a fost ovulatie Cu siguranta dorinta noastra de a avea acum un bebelas ne influenteaza comportamentul si psihicul.Azi noapte am avut un vis tare frumos(me-am adus aminte ce visam in timp ce va citeam din urma):se facea ca un cuplu de tineri au venit la noi acasa cu bebelusul lor de vreo 5-6lunii si lau lasat la noi pt cateva ore.Era un baietel frumusel foc ,eu ma tot minunam ce cuminte era bebelusul si cum de lau lasat parintii lui acolo fara sa ne spuna nimic.Iam dat lapte cu biberonul si a adormit iar eu stateam linga el si il urmaream cum doarme.La un moment dat au venit parintii copilului dupa el si am inceput sa stringem lucrusoarele copilului printre care si biberoanele cu lapte pe care le aveam.Iam dat 3 biberoane din 4 ,spunand ca unul este al nostru,dar mama dupa ce au plecat tinerii cu bebelusul me-a spus ca nu trebuia sa dau decat 2 biberoane ,ca 2 erau ale noastre pt bebelusul pe care o sa-l avem noi.A fost un vis frumos si sper sa aibe si un sambure e adevar in el! Vam pupat.Sa avetii un sfarsit de saptamana cat mai placut! |
Sa dea DD sa ti se implineasca visul
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Yna am vazut ca ai intrebat de mine azi dar eu am zis de aseara ca nu sunt, mama a facut praznic si am fost si la cimitir si la o biserica in alt sat unde ma chinui de cand am venit de la spital sa merg si tot si-a bagat diavolu coada si azi cand a zis sotul ca ar vrea sa mergem intr-o zi amandoi am zis hai acum si am facut bine ca am mers, am avut platit de multe ori acolo si am fost foarte multumita.
Acum intru la baita si la somn
MeAlex spune:
citat din mesajul lui Bettercy ...Nu exista viata perfecta, perfectionismul aduce numai probleme. Viata este sa fie enjoyed putin nu planificata in cel mai mic detaliu. Imi place sa cred ca am fost si nu mai sunt o perefectionista, incerc sa ma vindec din greu.( ca alcoolici anonimi ). A fost perfectionismul bun in examene ca am trecut toate examenele date in viata mea...dar in rest perfectionismul este o pacoste. Este o posibilitate de 99.9 % ca o sa ai un copil, ca o sa stii ce inseamna sa fii insarcinata, ia-o usor, conceperea unui copil nu e matematica si nu se prea intampla imediat cand vrei tu. Nu pierde momente importante din viata ta ingrijorandu-te de lucruri asupra carora nu ai control acum. O sa ajungi la 100 de ani cu 5 copii si 20 nepoti si sa-ti para rau ca nu ai mers sa faci trasee pe munti cand ai fost tanara si ai avut timp, ca nu ai fost sa dansezi mai des cu sotul tau, ca nu ai facut x si y. Bucura-te de viata! |
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Monique77 spune:
salutare fetele
prezenta pe baricade
azi a fost ziua 1
voi contoriza pana la ziua 14
ma tine sub buric, asa cum am tine inainte de ciclu si in prima zi
ca si cum endometrul meu s-ar pregati de menstra
voi?
n-am mult de citit
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi