Asp. optimiste 729!Bun venit Matei,felicitari Lia!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata,

fetelor va multumesc pentru sfaturi , o sa incerc sa aman cu o saptamana tot ce tine de radiografie dentara si implicit si interventia , care se facea pe baza radiografiei.in weekend-ul viitor o sa stiu sigur cum stau ..
anne marie eu zic ca e , si sigur ti se va confirma la testul de sange.
un weekend minunat

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, fetelor !

Citat:
citat din mesajul lui anne_marie79

Scumpele .
eu sunt si mai derutata decat eram ieri ...am luat la prima ora , la 7 fix , 2 teste sure check de la farmacia din cartier si le-am facut . Primul a iesit negativ , iar al doilea cu cea de-a doua liniuta extrem de palida , ca si cel de aseara de la barza...
Simt ca o iau raza , nu stiu in ce parte a barcii ma aflu . pt ca ma prezint asa: un test barza cu a doua liniuta bala , un test sure check la fel de pal a doua linie si unul negativ . O sa astept pana luni pt o analiza de sange , asta in cazul in care nu vine intre timp CM , pt ca il am regulat , la 28 zile si ar trebui sa vina luni pe 7 noiembrie.

Hmm, Anne, nu inteleg de ce 2 Sc arata diferit (poate sunt loturi diferite si unul e putin mai "rigid"). Dar din cate stiu eu si am facut mereu surecheck, a doua liniutza ORICAT de pala e, e semn de . Du-te luni la betahcg, eu aproape bag mana in foc ca nu vine niciun cm si e rost de schimbat scutece.

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Valicuta, faci bine sa amani radiografia. Nici eu n-as face asemenea interventie dupa ovulatie.

Fetelor, sunt in copac. Nu pricep ce se intampla. Acum 2 seri cand am venit acasa, am adormit la 9 fara... am zis "ok, am lucrat mult in ultima vreme, hai sa dorm ca lumea o data". 10 ore am bagat...aseara cand m-am pus iar sa lucrez, ochii impaienjeniti, cascam de rupeam. A trebuit sa ma culc iar pe la 9, ca nu faceam nimic cu lucrul. M-am trezit la 8 acum, sunt extreeem de nervoasa, deja am tipat la sot Sper sa am motiv intemeiat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna dimineata fetelor!
Venitii la o cafeluta calda si un ceiut bun pt cele gravidute si nu numai!
Felicitarii din inima Lia !Matei sa cresti mare sa fi sanatos sa aduci numai bucurii familiei tale.
Yna,Corina si toate fetele care au avut teste negative ne rugam cu tot sufletul ca peste cateva zile sa avetii testele pozitive.Doamne ajuta!
AneMarii se spune ca daca a iesit 2 liniute la testul surechec (oricat de palida ar fi a 2 liniuta )e cu siguranta bebe.Doamne ajuta sa fie adevarat !
Ylari felicitarii pt. inimoara.
Tzukii ma bucur ca e totul bine cu bebelusul mult dorit.Doamne ajuta in continuare!
Monique la multi ani bunicului tau! Peste 2 saptamanii asteptam cele 2 liniute magice ale tale!
Miky doamne ajuta sa fie totul bine cu inseminarea iar peste 2 saptamanii sa ne bucurii si tu cu un test de sarcina pozitiv!
Eu sunt z15 ,dar nu stiu de ce sunt ferm convinsa ca ovulatia,daca a fost ,a trecut deja.Am prestat de la terminarea menstrei tot la 2-3 zile,sper ca cu rezultate pozitive peste 2 saptamanii,desii nu sunt f. optimista,nu am vazut nici glera si nici dureri specifice ovulatiei nu am avut.Stiu ca nu este nici o regula sa le ai ,dar na as fi vrut si eu sa pot sa spun :da cu siguranta a fost ovulatie
Cu siguranta dorinta noastra de a avea acum un bebelas ne influenteaza comportamentul si psihicul.Azi noapte am avut un vis tare frumos(me-am adus aminte ce visam in timp ce va citeam din urma):se facea ca un cuplu de tineri au venit la noi acasa cu bebelusul lor de vreo 5-6lunii si lau lasat la noi pt cateva ore.Era un baietel frumusel foc ,eu ma tot minunam ce cuminte era bebelusul si cum de lau lasat parintii lui acolo fara sa ne spuna nimic.Iam dat lapte cu biberonul si a adormit iar eu stateam linga el si il urmaream cum doarme.La un moment dat au venit parintii copilului dupa el si am inceput sa stringem lucrusoarele copilului printre care si biberoanele cu lapte pe care le aveam.Iam dat 3 biberoane din 4 ,spunand ca unul este al nostru,dar mama dupa ce au plecat tinerii cu bebelusul me-a spus ca nu trebuia sa dau decat 2 biberoane ,ca 2 erau ale noastre pt bebelusul pe care o sa-l avem noi.A fost un vis frumos si sper sa aibe si un sambure e adevar in el!
Vam pupat.Sa avetii un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'neata fetele
haideti ca stau pe forum pana la pranz

dupa ce m-a durut burta toata noaptea
acum am o jena in dreptul abdomentului de jos, sub buric cumva, cred ca pe acoloe uterul

sper ca e de bine

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne_marie79

Scumpele .
eu sunt si mai derutata decat eram ieri ...am luat la prima ora , la 7 fix , 2 teste sure check de la farmacia din cartier si le-am facut . Primul a iesit negativ , iar al doilea cu cea de-a doua liniuta extrem de palida , ca si cel de aseara de la barza...
Simt ca o iau raza , nu stiu in ce parte a barcii ma aflu . pt ca ma prezint asa: un test barza cu a doua liniuta bala , un test sure check la fel de pal a doua linie si unul negativ . O sa astept pana luni pt o analiza de sange , asta in cazul in care nu vine intre timp CM , pt ca il am regulat , la 28 zile si ar trebui sa vina luni pe 7 noiembrie.
Va pup , sa aveti parte de un weekend de poveste in familiile voastre , incununat numai de vesti bune!

Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta!

Ane parferea mea e ca esti gravi'
daca nu erai nu iesea macar unul din doua teste
ma gandesc ca poate celalalt a dagt eroare (ca se poate intampla)

luni sa faci un HCG

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Valicuta, faci bine sa amani radiografia. Nici eu n-as face asemenea interventie dupa ovulatie.

Fetelor, sunt in copac. Nu pricep ce se intampla. Acum 2 seri cand am venit acasa, am adormit la 9 fara... am zis "ok, am lucrat mult in ultima vreme, hai sa dorm ca lumea o data". 10 ore am bagat...aseara cand m-am pus iar sa lucrez, ochii impaienjeniti, cascam de rupeam. A trebuit sa ma culc iar pe la 9, ca nu faceam nimic cu lucrul. M-am trezit la 8 acum, sunt extreeem de nervoasa, deja am tipat la sot Sper sa am motiv intemeiat...

pai vezi daca dormi? esti odihnita si cu forte noi de cearta
glumesc

zic ca e semn bun Bob

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lary74

Buna dimineata fetelor!
Venitii la o cafeluta calda si un ceiut bun pt cele gravidute si nu numai!
Felicitarii din inima Lia !Matei sa cresti mare sa fi sanatos sa aduci numai bucurii familiei tale.
Yna,Corina si toate fetele care au avut teste negative ne rugam cu tot sufletul ca peste cateva zile sa avetii testele pozitive.Doamne ajuta!
AneMarii se spune ca daca a iesit 2 liniute la testul surechec (oricat de palida ar fi a 2 liniuta )e cu siguranta bebe.Doamne ajuta sa fie adevarat !
Ylari felicitarii pt. inimoara.
Tzukii ma bucur ca e totul bine cu bebelusul mult dorit.Doamne ajuta in continuare!
Monique la multi ani bunicului tau! Peste 2 saptamanii asteptam cele 2 liniute magice ale tale!
Miky doamne ajuta sa fie totul bine cu inseminarea iar peste 2 saptamanii sa ne bucurii si tu cu un test de sarcina pozitiv!
Eu sunt z15 ,dar nu stiu de ce sunt ferm convinsa ca ovulatia,daca a fost ,a trecut deja.Am prestat de la terminarea menstrei tot la 2-3 zile,sper ca cu rezultate pozitive peste 2 saptamanii,desii nu sunt f. optimista,nu am vazut nici glera si nici dureri specifice ovulatiei nu am avut.Stiu ca nu este nici o regula sa le ai ,dar na as fi vrut si eu sa pot sa spun :da cu siguranta a fost ovulatie
Cu siguranta dorinta noastra de a avea acum un bebelas ne influenteaza comportamentul si psihicul.Azi noapte am avut un vis tare frumos(me-am adus aminte ce visam in timp ce va citeam din urma):se facea ca un cuplu de tineri au venit la noi acasa cu bebelusul lor de vreo 5-6lunii si lau lasat la noi pt cateva ore.Era un baietel frumusel foc ,eu ma tot minunam ce cuminte era bebelusul si cum de lau lasat parintii lui acolo fara sa ne spuna nimic.Iam dat lapte cu biberonul si a adormit iar eu stateam linga el si il urmaream cum doarme.La un moment dat au venit parintii copilului dupa el si am inceput sa stringem lucrusoarele copilului printre care si biberoanele cu lapte pe care le aveam.Iam dat 3 biberoane din 4 ,spunand ca unul este al nostru,dar mama dupa ce au plecat tinerii cu bebelusul me-a spus ca nu trebuia sa dau decat 2 biberoane ,ca 2 erau ale noastre pt bebelusul pe care o sa-l avem noi.A fost un vis frumos si sper sa aibe si un sambure e adevar in el!
Vam pupat.Sa avetii un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Lay multumesc mult pentru urari
sa dea Dumnezeu tuturor care mai au bunici, sa le traiasca si sa fie sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

neata fetele
Lia felicitari bb sanatos si papacios
Tzuki si Ylari felicitari pt vestile de la eco
va pup si fug la munca
asteptam testeeeeeee cine si cind se testeaza
fetele cu z1 este undeva un bebe si pt noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata!
Ylary, felicitari ptr bebe2! Totul e perfect! Sa fiti sanatosi amandoi!
Anemerie, eu zic sa mai repeti un test maine sau un beta HCG! Bafta! Tb sa fie bebe!
Si la mine a fost ok ieri la eco, arata cum tb , mai putin o zona de pe uter... care nu stiu ce are... insa dc nu sangerez de acolo , nu-i nici o problema! Sa continui trat cu utrogestan.
Nu mi-a spus nici o cifra, insa mi-a ziz ca e conform cu varsta!
toata lumea!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput