Asp. optimiste 729!Bun venit Matei,felicitari Lia!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Lorena, pe unde esti, draga mea? Deja ma ingrijorezi! Sper ca esti bine si ca ai termnat cu inventarul ala!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

deci am dureri calumea de ovare nenica
radiaza pe tot mijlocul
cred ca il mai iau pe al meu la o tura de jap jap ca sa fim siguri
atat cat s-au refacut gigeii de dimineata

in legatura cu radiografia, nu e ok
te si intreaba acolo daca esti insarcinata inainte de a ti-o face
deci sfatul meu ar fi sa mai astepti daca stii ca in cateva zile poti testa

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna seara fetele.
Am venit de la job, dar sunt asa de obosita si
Am intrat doar sa va citesc sa vad ce mai faceti, dar tot nu pot sa nu va scriu ceva la cat de obosita sunt

Felicitari lui Lia, ca a nascut pe Matei cu nota 10. Multi ani si sanatate si mancacios si mamica sanatate!
Felicitari si pt Tzuky si Ylari pt bebei din nou, Ylari ca i-a auzit inimioara! Tzuky pt NT. Abia astept sa vestile despre bebedoii vostri, ce sunt boy pri girl, care eu vad doar boy
(eu am norocul numai la boys, ca bona, numai la baietei am nimerit, si acuma la fel la boy).
MeAlex, imi pare foarte rau pt ziua1
Bettercy imi place optimismul tau
Yna... nu-ti pierde speranta!
Miky tin pumnii pt insemninare
Luci si Gaby, si pt voi ma rog ca sa nu mai ajungeti la inseminarea din ianuarie si sa ramaneti pana atunci natural!
Moni... ai prestat bine, si daca abia acuma seara ai avut dureri (de ovulatie banuiesc) e numai bine. Nu cred ca gigeii fac tocmai 10 ore calatoria sau eu sunt ?
Bob... tin pumnii pt II si la tine
AneMarie, ti-au raspuns deja fetele despre teste. Eu sper sa fie bebe.
Offf Corina si tu cu test negativ. Ma bucur ca esti optimista pt luna viitoare.

Va pup pe toate.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Buna seara fetele.
Am venit de la job, dar sunt asa de obosita si
Am intrat doar sa va citesc sa vad ce mai faceti, dar tot nu pot sa nu va scriu ceva la cat de obosita sunt

Felicitari lui Lia, ca a nascut pe Matei cu nota 10. Multi ani si sanatate si mancacios si mamica sanatate!
Felicitari si pt Tzuky si Ylari pt bebei din nou, Ylari ca i-a auzit inimioara! Tzuky pt NT. Abia astept sa vestile despre bebedoii vostri, ce sunt boy pri girl, care eu vad doar boy
(eu am norocul numai la boys, ca bona, numai la baietei am nimerit, si acuma la fel la boy).
MeAlex, imi pare foarte rau pt ziua1
Bettercy imi place optimismul tau
Yna... nu-ti pierde speranta!
Miky tin pumnii pt insemninare
Luci si Gaby, si pt voi ma rog ca sa nu mai ajungeti la inseminarea din ianuarie si sa ramaneti pana atunci natural!
Moni... ai prestat bine, si daca abia acuma seara ai avut dureri (de ovulatie banuiesc) e numai bine. Nu cred ca gigeii fac tocmai 10 ore calatoria sau eu sunt ?
Bob... tin pumnii pt II si la tine
AneMarie, ti-au raspuns deja fetele despre teste. Eu sper sa fie bebe.
Offf Corina si tu cu test negativ. Ma bucur ca esti optimista pt luna viitoare.

Va pup pe toate.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Deny, multumim ca ai intrat sa ne saluti si multumim din suflet de sustinere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor ma retrag
mainhe nush' cat intru ca ma duc la ziua bunicului meu

va pup

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Yana of sa fie bebe asa timid?De teste nu imi fac griji,nasa mea a facut laparascopie (sper ca am scris corect)si 3 luni nu are voie sa "faca sex neprotejat"apoi este si ea pe baricade din decembrie,so am cui sa le fac cadou.Da sunt z13.
Acum am privit Vampires diaries, si cred ca ma bag la nani.
Noapte buna fetelor,visuri placute.

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Yna, sper sa se indeplineasca toate planurile tale asa cum vrei tu!

YlarI, felicitari pt inimioara!

Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corina87
de ciuda si am mai luat teste de ovulatie,offfff 20 de euro erau 25% off,teste de sarcina nu mai cumpar luna aceasta,am in casa un clear blue digital.

trying to conceive

Sper ca la tine sa functioneze, ca-s scumpe tare testele alea. Si cred ca merge daca ai un ciclul cat de cat regulat, ala e un fel de mini computer, iti invatat ciclul de la o luna. Am cumparat unul si a fost pe langa complet in primele trei luni cand am incercat prima data sa raman insarcinata, in a patra luna mi-a aratat ca nici nu am ovulat si de fapt in luna aia am ramas insarcinata. Si am facut testele ca la carte, cum au zis ei.
Eu am fost tare multumita cu o carte despre fertilitate care m-a invatat sa disting semnele corpului meu la ovulatie, le confirm cu un test de ovulatie ordinar de $0.50.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Yna, sper sa se indeplineasca toate planurile tale asa cum vrei tu!

YlarI, felicitari pt inimioara!

Weekend placut!

Multumesc din tot sufletul! Sper sa fie asa! Si tie la fel sa ti se implineasca toate planurile (mai ales cel pana la 41 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Scumpele .
eu sunt si mai derutata decat eram ieri ...am luat la prima ora , la 7 fix , 2 teste sure check de la farmacia din cartier si le-am facut . Primul a iesit negativ , iar al doilea cu cea de-a doua liniuta extrem de palida , ca si cel de aseara de la barza...
Simt ca o iau raza , nu stiu in ce parte a barcii ma aflu . pt ca ma prezint asa: un test barza cu a doua liniuta bala , un test sure check la fel de pal a doua linie si unul negativ . O sa astept pana luni pt o analiza de sange , asta in cazul in care nu vine intre timp CM , pt ca il am regulat , la 28 zile si ar trebui sa vina luni pe 7 noiembrie.
Va pup , sa aveti parte de un weekend de poveste in familiile voastre , incununat numai de vesti bune!

Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta!

Mergi la inceput