Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Am terminat si eu de citit. Acum sunt la zi. Parca vad ca iarasi in weekend raman in urma.

Vlad Arsenie de simonacip
Smaranda Ioana de Shihana
Alexandru-Damian de Ramona 1986

Sa vedem ce am retinut eu din ce am citit:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

delia, si Catalina urla la imbracat, in special dupa baita pt ca ii e foame si cand o imbrac sa iesim afara..nu stiu de ce..ar vrea sa-si manance ghetutele

Partea cu mancatul ghetutelor se aplica si la noi (daca reusesc sa I le pun). De multe ori sunt nevoita sa ii pun niste sosete groase in loc de ghetute. Oricum ghetutele le scoate imediat si ramane doar in ciorapi.

Legat de urechiusele Catalinei, eu una nu mi-as face momentan probleme. Cred ca mai important este sa nu fii tu complexata pentru ea.

aZaZ – multa sanatate puilor.

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cat de des mai faceti baita la bebici???

Noi facem baita de obicei in fiecare seara. Exceptiile apar atunci cand suntem amandoi groaznic de obositi sau cand ajungem acasa dupa ora ei de culcare (de pe la vreo nunta sau de pe la vreun gratar).

mandreeac Felicitari pentru ma-ma!

Noi inca mai asteptam dintisorul nr. 2. Vad ca se lasa mai greu.
In weekend vine si maica-mea de aceea spuneam ca probabil o sa raman iarasi in urma cu cititul. Sper insa sa apuc sa mai fac cate ceva prin casa ca altfel....nu prea imi iese.

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

miki, cristi inca face noaptea pe el...chiar muuult. bea seara si lapte si apoi muult apa si inainte de culcare si se mai trezeste si noaptea sa bea apa. Niciodata nu l-am gasit cu pampersul macar plin pe jumatate..e mereu plin, plin. In schimb la pranz am renuntat la el dupa 1 sapt in care l-am gasit mereu uscat. pb este ca inainte de somn merg la baie in grup si sigur edicatoare nu are ochi pt fiecare in parte sa vada daca a facut. Cristi se mai opreste sa se joace cu un sul de hartie, sa se spele pe manute si de 2-3 ori..si poate si uita de ce a mers acolo

apropos de meniu pt dimineata, cristi primeste dimineata la gradi sandvis cu unt si cascaval/mezel si ceai. la pranz ciorba, mancarica si desert(de obicei un fruct), carne e ori in ciorba ori in mancarica, iar la gustarea de seara variaza fructe/biscuiti/barni. fructele care se dau sunt banane, mere si pere.
miki, Vlad nu a primit mezel dimineata la gradi?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

ba da asta spuneam ca am vazut si mezel in unele dimineti..nu stiu insa daca il mananca sau nu uneori au unt cu gem, sau iaurt cu cereale..pranzul la fel cum zici tu, desi au primit si carne de porc si sarmale din ce am inteles eu de la ingrijitoare cert e ca mananca ciorba/supa ..felul doi nu prea, probabil deja isi pierd rabdarea de stat la masa..iar desertul un fruct alternativ cu o prajiturica/strudel/chec sau napolitane joe..daca primea barni de la gradi cred ca fugea de acasa si se infiinta la usa gradinitei in fiecare dimineata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

viss da, daca sunt si alti copii. dar cum nu prea mai sunt, sau sunt prea putini....

miki asa-i cu meniurile. eu nu-i inteleg de ce le dau asa la copii. ca este mai simplu asa , probabil. pai cremvurstii si parizerul si toate pastramele alea cica sunt cele mai naspa chetsii. eu si sa vreau nu mai pot sa le mananc de scarba. pana si muschiul file cica este tratat si ala cu nu stiu ce. deci ce sa mai cumparam, na zi.
cel mai bine pregatesti in casa pe cat posibil...snitele, gratar, pateu...dar cine sa stea toata ziua sa le faca.[ de dulciuri, daaa si alea la fel...

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

ee, uite ca mai stai..eu sunt zero in ale gatitului, adica prima mancare care am facut-o cred ca a fost cea de bebe pt vlad..treptat am inceput sa fac, insa stau inca cu reteta in fata nu sunt o gospodina sa zic asa, insa daca am un piept de curcan prefer sa-l fierb/condimentez/marinez si avem la micul dejun o felie de carnita sanatoasa pe paine..sau un muschiulet de porc din acela fiert si f putin afumat..idei sunt..iar timp ne facem ca doar sunt ai nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Aveti dreptate cu diareea. Am sa il urmaresc . Intebare: pt desfundat nasucul ce puneti? In afara de ser fiziologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Stie cineva daca pot pune biorinil. M-am cam prostit in ultiva vreme. La cate medicamente bag in copii astia nici nu mai stiu de reguli parca. Dr nostru pediatru este plecata din tara si nu o pot suna, asa ca va inebunesc pe voi de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

azaz, pt desfundat nasucul: pivalone, vibrocil, pt muci curgatori Colargol.

Pauza sa fac cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cap nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ

Stie cineva daca pot pune biorinil. M-am cam prostit in ultiva vreme. La cate medicamente bag in copii astia nici nu mai stiu de reguli parca. Dr nostru pediatru este plecata din tara si nu o pot suna, asa ca va inebunesc pe voi de cap.

de MARIA 13.01.2006; ANDREI 25.08.2009 si STEFAN 15.03.2011

eu biorinil am folosit pt noi..nu stiu dac ept bebe..
dar poti folosi vibrocil pt desfundat nasul..pivalone pt muci curgatori..sau colargol..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:

mandreeac, m-ai inpirat sa-i fac si eu Catalinei niste pozici la sunculitele goale

simo, eu nu am facut inca abdomene,..deocamdata doar ma vizualizez facandu-le

miki ce faci?

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Sa vada si ochiul meu, ca si eu vi l-am aratat pe Buda al meu

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:

viss, multumesc de pont. Imi tb si mie un covor pt camera Catalinei ca am pus patutul la perete, nu mai e in mijlocul camerei si vreau sa o mai las pe jos si acolo cat strang eu una-alta dimineata.

yasmi, da Cristi sta la program normal, manaca f bine singur (desi acasa e mai rafatat) se descurca f bine si doar o singura data a venit cu bluza patatae de supa de rosii . Doarme cate 2-3 ore la pranz. in schimb pb noastra e pipi...a reinceput sa faca pe el la somn...acum i-am dus pampers, dar nu i-l pun mereu educatoarele. Ele vor sa-l invete fara, ca e singurul care mai scapa din grupa. este si printre cei mai mici din grupa, mai e doar un singur baiatel cu 3 luni mai mic decat el, restul au peste 3 ani. Educatoarea crede ca asta e forma lui de protesc cu privire la gradi...ca de plans, nu a plans nici 1 minut.

am facut niste poze Catalinei, ma duc sa la incarc in album si apoi sa le redimensionez. va rog sa nu radeti de urechiusele catalinei ca sunt clapauge...Roxy, la Anastasia stateau in afara de la caciulita..la noi asa stau mereu M-am interesat si intre 5 si 8 ani se pot corecta prin operatie. am mari emotii cum se va intregra in comunitate si cum va fi daca vor rade copii de ea . Sper sa-i creasca parul si sa le mai acopere putin. Sunt asa mici si finute, dar sunt in afara
hai ca ma apuca alte-alea ..merg sa pun pozele ..

Poze

Hai Mada, cum sa radem de ea, ce naiba suntem femei in toata firea. Eu sunt sigura ca se vor rezolva problemele. Si Rares are o pb f mica la o urechiusa, o parte din zgarciul de sus al urechiusii nu e asa indoit, dar e de cum a stat in burtica. Sunt sigura ca se va rezolva, nu iti face griji, Catalina e o minunatie de fetita, o frumoasa.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput