Pufi de ian-feb 2010 (48) -LMA Alexutza!
Raspunsuri - Pagina 9
miremia spune:
Am pierdut un mesaj lung....
Nyny sanatate mulat micutilor tai! Cum mai sunt?
Micky mi-e asa o mila de Kiti, am vrut sa va sun sapt asta de multe ori, dar ma trezeam la ore nepotrivite asa ca am ajuns sa nu mai sun.
Sper sa fie ultima boala care se prinde de Kiti, macar pana la 3 ani!
Iar cu gradi...eu as fi fost plian de spume, stiu ca nu pot fi tinuti mereu acasa copii virusati dar si sa se fi imbolnavit Mara de atatea ori de la gradi.....

Il pupam si pe micul grec, speram sa fi scapat deja de pb.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
lorex spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Ce mai mare de la Odiseea noastra a fost Letizia de Vikinga nascuta cu 4460 gr. :) in ianuarie 2010. Va salut din mers, nu am avut timp de DC in ultima jumate de an, dar promit sa citesc din urma, cit pot. >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |

WB!
Nu mai pierde timpul cu cititul din urma! Mai bine ne spui ce mai faceti voi, tu, iezii
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita sorina, alexutza, mersi de urari pt tati de Kay! si ca sa vorbim de lup... tati cu Kay se uita la Ice Age, Kay speriat de dinozaur vine la mine la bucatarie, ii zic lui taica-su ca mai bine inchide filmuletul ca speriem copilul, si tati unde face: "stai putin ca nu mai stiu scenele..." (deci pt cine erau desenele, de fapt)... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
:))))))))))
nyny spune:
| citat din mesajul lui Ruxita nyny, si voua multa sanatate! banui de la ce voma? virusache? |
Da, banuiesc ca a luat ceva de la topogane. Parca e un facut... de fiecare data cand ajunge in zona aia (destul de rar) asa se intampla. Se lasa cu dureri de burta, varsaturi, etc... a dus-o tati joi dupa gradi, vineri seara a inceput sa-i fie rau si sambata noapte l-a luat si pe Dav din somn la vreo 30 de ore diferenta de M.
Sa zic ca sunt un pic mai bine pt ca nu au mai vomitat dar sunt apatici, n-au mancat aproape nimic, au dureri de burta etc. David tocmai am avut o repriza de plans
. Multumim pt gandurile bune

Mamica fericita de Mara si de David
lorex spune:
Tocmai am bocit putin recitind povestea nasterii!
Trb sa incep sa-i pregatesc bobtzei mesajul pt 2 ani?
What?? cand a trecut timpul???
Nyny, sper sa nu tina mult patzania asta cu puiutii tai!
tu spuneai ca Mara stie deja Tatal Nostru?
Tomaca???
nyny spune:
| citat din mesajul lui lorex Tocmai am bocit putin recitind povestea nasterii! ![]() Trb sa incep sa-i pregatesc bobtzei mesajul pt 2 ani? What?? cand a trecut timpul??? |
Te cred si te inteleg. Eu am intrat intr-o mica 'depresiune' cand a implinit Mara 2 ani

. Imi imaginam ca la fel de repede o sa ma trezesc ca face 10 si pe urma 18... si tot asa. Prea repede
.| Citat: |
Nyny, sper sa nu tina mult patzania asta cu puiutii tai! |

Si eu sper.| Citat: |
tu spuneai ca Mara stie deja Tatal Nostru? |
Da ... si ingerasul.... si multe alte poezii si cantecele

Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
Neata!
citindu-va pe voi si cu experiennta de gradi mi-a trecut subit entuziasmul dusului la gradi... plus ca nu cred ca facem fatza la o cheltuiala suplimentara de 10 mln inainte de a iesi la servici la veniturile noastre actuale...
eu disper si cand i se irita funduletul sau ii curg mucii... n-as suporta sa-l vad bolnav sau vomitand sau cu febra 40... cred ca amanam putin gradi pana in ianuarie...
ref la 2 ani si 10 apoi 18... Ella face 16! in curand...
si sa inchei pe o nota optimista... ieri mi-am dat seama ca n-as schimba nimic din trecutul meu, desi vroiam sa rescriu capitole intregi... nu m-ai vreau sa schimb nimic din cauza lui Kay... toate s-au intamplat pentru a ajunge sa-l am pe el! si sunt extrem de fericita ca-l am! hai ca cuvintele sunt de prisos... poate cunoasteti si voi sentimentul...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
si sa bag un cra!
i-am cumparat revista cu Winnie ursuletul si asteptam autobsul in statie si i-am dat revista si a inceput s-o rasfoiasca, se plimba de colo colo si rasfoia revista, tinand revista cu ambele maini, "citea" cate o pagina 10-15 sec. apoi dadea pagina... toate privirile s-au indreptat asupra lui...
si aveam in revista un joculet, sa gaseasca perechile de baloane, in numarul trecut erau doar pe culori, de data asta au bagat si imagini si imi cerea sa-l intreb sa gaseasca perechile de baloane frecvent ca m-am si plictisit... si cu un pix i-am trasat perechile si a inceput sa planga de mama focului ca i-am stricat joculetul! nu mai avea niciun farmec ... (imi arata de fiecare data corect perechile si era super incantat de el si se aplauda)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
:)))))))))) _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
asta era un apropo de aniversarea lui... a facut 44... cica barbatii se maturizeaza pana in 40 sau deloc... deci ...
lorex spune:
Bravo Mara! Asa o sa fie si fetita mea cred! Asa de repede prinde cantecelele incat nici mie nu-mi vine sa cred!
Azi cand a plecat la gradinitza mi-a spus de 5 ori ca ma iubeste!
, nu mai pleca, statea pe holul si eu in usa apartamentului si-mi facea declaratii dedragoste!
Doamne, ce inaltzator! Ce sentimente minunate!
Ruxita, te inteleg!
As vrea sa fiu si eu genul de persoana care spune: daca as lua-o de la capat nu as schimba nimic! Dar, din nefericire eu as schimba multe! Cu o singura exceptie: bobitza de aur!
Este el mai reusit lucru pe care l-am facut in viatza!

...a inimii mele...