Pufi de ian-feb 2010 (48) -LMA Alexutza!
Raspunsuri - Pagina 8
nyny spune:
Neatza...
Sorina multumesc pt cofee si pt info despre probiotice.

De ce mi-a fost frica n-am scapat ca a inceput si Dav pe la 3 dim sa vomite si a tinut-o asa toaaata noaptea
. Bine macar ca s-a linistit Mara. Vedem azi...
Sa aveti o duminica linistita.
Mamica fericita de Mara si de David
Beatrice1982 spune:
oooooof nyny multa sanatate!!!!!!!!!!!!!
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
37+ cu
Adam Eduard
In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Miremia, alicredo, larisel, lorex Va multumesc mult de urari!!! Sunteti niste dragute! Mirela multumesc ca intretii petrecerea in lipsa mea Sa scoatem deci muzica la intainteare! ![]() Paharele pline!![]() si mancarica buna!!!![]() ![]() pentru toata lumea!Va las un superb tort de mousse de ciocolata (www.google.ro/imgres?q=chocolate mousse birthday cake&um=1&hl=ro&sa=N&biw=1280&bih=675&tbm=isch&tbnid=HvBRnfz4COu6fM:&imgrefurl=http://cakecentral.com/gallery/4800&docid=pLVzewIX80EnmM&imgurl=http://media.cakecentral.com/gallery/6765/normal_Chocolate_Mousse_Cake.JPG&w=800&h=600&ei=6Aq1Tun1OIuRswas_tm8Aw&zoom=1&iact=hc&vpx=645&vpy=322&dur=575&hovh=194&hovw=259&tx=84&ty=85&sig=111198051264922286095&page=1&tbnh=147&tbnw=212&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:7,s:0 br / br / " target="_blank">aici) ca suntem in mutari si nu prea am nici timp si nici ustensile sa gatesc. Sunteti niste scumpe! Va multumesc mult si pentru urarile de pe FB! Sper sa revin cat mai curand ca mi-e dor de voi!!!! Lorex, tot in cautari, inca nu am gasit job ...ba mai rau 3 dintre cele 6 interviuri la care am fost m-au sunat sa-mi zica ca au amanat proiectul de recrutare ![]() ![]() pe termen nedefinit...ma contacteaza daca si cand reiau ![]() de Yannis |
Cu scuzele de rigoare, pt intarziere...
LA MULTI ANI!
SA fii sanatoasa, iubita si tot ce iti doresti sa ti se intample!

Multumesc pt tratatie! Fix pe gustul meu!

Kiti www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi
Magazinul meu
micki_mica spune:
Noi va salutam si va pupam!
Suntem tot cu muuulte in urma de pe aici, dar ne gandim cu drag la voi!
Suntem in recuperari dupa o proaspata spitalizare de 8 zile...pneumonie...Kiti, desigur. Si aici antibiotic intravenos, apoi suplimentat si siropel...regim...anemie era, ca deja statuse acasa 4 zile cu febra si kk era deja moale de la atatea siropele...di vis, cum ar zice Dece. Multe si grele. Sper sa fie cat mai rare.
Mai avem de stat 1 sapt acasa si de tinut regimul, si apoi reluam gradi. Sunt tare multumita de gradi, pt el , ca si activitate si atitudine a lui, ca si schimbari in comportament, dar ne omoara cu virozele astea...1 sapt gradi, 2 acasa... Cica asa-i primul an.
Va pup pe toate si pe toti pufi si cand mai pot, mai arunc un ochi si-o tasta pe aici. 

Mami lu'
Kiti
www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi
Magazinul meu
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui micki_mica Noi va salutam si va pupam! Suntem tot cu muuulte in urma de pe aici, dar ne gandim cu rag la voi! Suntem in recuperari dupa o proaspata spitalizare de 8 zile...pneumonie...Kiti, desigur. Si aici antibiotic intravenos, apoi suplimentat si siropel...regim...anemie era, ca deja statuse acasa 4 zile cu febra si kk era deja moale de la atatea siropele...di vis, cum ar zice Dece. Multe si grele. Sper sa fie cat mai rare. Mai avem de stat 1 sapt acasa si de tinut regimul, si apoi reluam gradi. Sunt tare multumita de gradi, pt el , ca si activitate si atitudine a lui, ca si schimbari in comportament, dar ne omoara cu virozele astea...1 sapt gradi, 2 acasa... Cica asa-i primul an. ![]() Va pup pe toate si pe toti pufi si cand mai pot, mai arunc un ochi si-o tasta pe aici. ![]() ![]() ![]() Kiti www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi Magazinul meu |
recuperare grabnica!de asta mi-e frica si mie, dar totusi sper intr-o minune, cum ar fi sa aiba sistemul imunitar al surorii... cand am dus-o pe Ela la gradi nu-mi amintesc sa fi stat cu ea acasa pe motiv de boala! facea viroze, normal dar forme foarte usoare...
nyny, si voua multa sanatate! banui de la ce voma? virusache?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
sorina, alexutza, mersi de urari pt tati de Kay!
si ca sa vorbim de lup... tati cu Kay se uita la Ice Age, Kay speriat de dinozaur vine la mine la bucatarie, ii zic lui taica-su ca mai bine inchide filmuletul ca speriem copilul, si tati unde face: "stai putin ca nu mai stiu scenele..." (deci pt cine erau desenele, de fapt)...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Yasmine spune:
| citat din mesajul lui miremia Bea ce voinic a fost si Ivan! Oare a fost cel mai mare bebelus de la odiseea noastra? Si Sebi se nascuse cu peste 4000 dar nu mai stiu exact cu cat. Rux cat a avut Kay? Ale ma bucur ca mergeti spre bine si pofta cat mai mare lui Dragos! ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Ce mai mare de la Odiseea noastra a fost Letizia de Vikinga nascuta cu 4460 gr. :) in ianuarie 2010. Va salut din mers, nu am avut timp de DC in ultima jumate de an, dar promit sa citesc din urma, cit pot.
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Ce mai mare de la Odiseea noastra a fost Letizia de Vikinga nascuta cu 4460 gr. :) in ianuarie 2010. Va salut din mers, nu am avut timp de DC in ultima jumate de an, dar promit sa citesc din urma, cit pot. >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
Da, da...am facut cercetari si am aflat, multumim.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
| citat din mesajul lui micki_mica Noi va salutam si va pupam! Suntem tot cu muuulte in urma de pe aici, dar ne gandim cu drag la voi! Suntem in recuperari dupa o proaspata spitalizare de 8 zile...pneumonie...Kiti, desigur. Si aici antibiotic intravenos, apoi suplimentat si siropel...regim...anemie era, ca deja statuse acasa 4 zile cu febra si kk era deja moale de la atatea siropele...di vis, cum ar zice Dece. Multe si grele. Sper sa fie cat mai rare. Mai avem de stat 1 sapt acasa si de tinut regimul, si apoi reluam gradi. Sunt tare multumita de gradi, pt el , ca si activitate si atitudine a lui, ca si schimbari in comportament, dar ne omoara cu virozele astea...1 sapt gradi, 2 acasa... Cica asa-i primul an. ![]() Va pup pe toate si pe toti pufi si cand mai pot, mai arunc un ochi si-o tasta pe aici. ![]() ![]() ![]() |
Cand aud de spitalizari la pui d-astia mici ma trec fiorii. Asta pt ca imi dau seama ca a fost destul de nasol daca nu s-a putut trata acasa
... si nu vreau sa-mi inchipui ce chin o fi fost si acolo... Sa nu mai fie niciodata nevoie. Insanatosire grabnica si pe termen lung
.Mamica fericita de Mara si de David

Paharele pline!

de